#17 Burak Yılmaz

[media]https://www.youtube.com/watch?v=1j4hG_Bjao4[/media]

avrupanin en elit forvetlerinden biri bizde oynuyor köstek olmak yerine biraz sahip cikin suna. yazik gercekten. fb'de oynuyor olsaydi simdi öve öve bitiremezdiniz.

1.12 den itibaren i.ne kanaryaaa dediklerini sadece benmi duyuyorum ? :confused: :rolleyes:

burak telefon numaranı buldum şimdi sen bittin erkekler tuvaletine numaranı yazacağım

Qraaall bursa maçında yine boş kaleye golü atıp hepimizi susturacak :)

Iskaladığı kafa amatörlüktür bomboşsun kalenin dibindesin kafana geliyor top sen o topu içeri sokacaksın arkadaş!

Sen Galatasaray'da oynuyorsun sonra ıskalayıp rövaşata çeksen nafile..

O toplar büyük takımların forvetleri için direk ''gol'' olması gerek..

Yahu bir yorumcu demişti İngiltere'de leblebi gibi gol atar bok atar..

İngiltere'de pozisyona bile sokmaz bunu stoperler..

Tek özelliğin rakip savunma arkasına koşu..

Al veri bilmeyen forvet mi olur

Bizde 2 tane var!

top sürebilse zaten real, barca'da oynuyor olurdu. bi zlatan'a bak bir de burak'a teknik disinda ayni kalitede oyuncular. böyle degerlere sahip cikmamiz gerekiyor. burak giderse bir daha böyle bir golcü bulamayiz.

Bir daha böyle golcü bulamayiz konusunda hemfikiriz. Bulmayalim da zaten.

burak'ta az biraz teknik olsa su anda zlatan yerine bu adami psg'de seyrediyor olurduk. kralin degerini bilin.

top sürebilse zaten real, barca'da oynuyor olurdu. bi zlatan'a bak bir de burak'a teknik disinda ayni kalitede oyuncular. böyle degerlere sahip cikmamiz gerekiyor. burak giderse bir daha böyle bir golcü bulamayiz.

rotfl.gif

@Hakan Delikanli

Suç sende değil , sana 15 milyon verdiklerinde satmayan başkanda suç beynini sevdiğim...

bi ben savunuyorum krali, fanboy arkadaslarim nerede benim? böyle olmaz destek vermemiz gerekiyor daha hepinizi susturacak, kapaklari takacak.

En golcü oyuncumuz Buraki,düşünün artık takım nasıl bir halde.

Geri
Üst Alt