#17 Burak Yılmaz

Lisedeyken fovet oynatığımız kişi arada triplere giriyordu topu kale hariç heryere atmayı başarıyordu. Beynine küreği geçiresim geliyordu, sanırım Wes10! da öyle.

Burak Yılmaz yönetim baskısı ile oynuyor.İlk kesik yediğinde Ünal Aysal Mancini'ye Burak bizim için önemli demişti.

Ama bilmiyorlar ki Burak Yılmaz sonlarını hazırlıyor.

bitti bacagini koparsa gol atamaz daha artik futbol kafa isi kafa olaraktan bu ve

selcukta bitti. sagolsunlar bazi taraftarlar rahatlamistirlar simdi 1 haftanin icinde 3 kupa gitti.

iyi giden oyuncuyu öldürmek ve kendini bütün kupalardan etemek buna denir heralde.

artik veda vakti bundan sonra ne yapsa yaramaz taraftar istemeyince istemiyor, servet vardi bi ara.

Bir oyuncu düşünün taraftarı "Yönetim, Mancini İstifa" diye bağırtsın.Ben bu kadar bir kulübün kaderi ile oynayan adam görmedim.

İlk maçta kendisi hakkında sinemalı minemalı bir marş yazıp rencide edilmeli, belki gider.

bitti bacagini koparsa gol atamaz daha artik futbol kafa isi kafa olaraktan bu ve

selcukta bitti. sagolsunlar bazi taraftarlar rahatlamistirlar simdi 1 haftanin icinde 3 kupa gitti.

iyi giden oyuncuyu öldürmek ve kendini bütün kupalardan etemek buna denir heralde.

Maçları seyretmeni tavsiye ediyorum ...

Sözün bittiği yerdeyiz, savunan da savunsun artık ne diyeyim Allah mübarek etsin

Maçları seyretmeni tavsiye ediyorum ...

yok ben filime bakiyorum mac esnasinda sen mesaji anlamadan konus.

buragi savunan yok, ama cok kizdigim bi notka var süper herseyi iyi bilen bazi taraftarlarimiz.

iyi olmasa bile burak o sekilde elestirmeye gerek yoktu. sonucta zararini kim cekti???

leblebi gibi gol atan adam kale bos olsa üstünden atacak duruma geldi.

neden acaba !!!!???

kendi bacagina sIkmakta bir numarayiz!

Git Allah aşkı için git sende kurtul biz de...

Bu adamı görmeye tahammülüm yok artık

İnşallah ilk idmanda ayagın kırılır. Bana bu bedduayıda ettirdin ya yazıklar olsun sana binlerce kere.

YAZIKLAR OLSUN SANA SENİ LAZİOYA VERMEYEN HOCANIN ...

Artık Burak hakkında yorum yazmak bile ızdırap. Dünyanın öbür ucuna transfer olsada adını bile duymasak.

mancini istifa edecek gibi, artik yeni gelen hocamizla cikisa gececektir.

bu forumda dzeco nun futbolculugu tartişildi. bize uygun futbolcu degil dendi. bu herif bize fazla helal olun. guizadan betersin sen.

Geri
Üst Alt