#17 Burak Yılmaz

Vasficim layk atmıyorsun artık...

En iyi yerli golcüye sahibiz ama hala eleştiriyorsunuz, çok şükür Mancini reis sizlerle aynı düşüncede değil.

Ağzına kürekle vurasım geliyor.

kafa vurucak beyefendi zıplamıyor usandım maçı izlerken laf demekten

kankinide al avrupaya aslanım

Buna Kral demek Hakan Süküre, Tacsiz Kral Metin Oktaya ana avrat düz gitmek gibi birsey...

Ulan adami bir sezonda kral yaptiniz ya, allah sizi bildigi gibi yapsin.

Öldürdünüz resmrn çocuğu yahu. Iyiki futbolcular bu tür forumlara uğramıyor, umarım. Ama her yerde salıyorlar gerciği.

Bu ortamda rahat kafayla top oynamakda zor iş be. Real madride bukadar baskı yokdur

kafasi rahat olsa ve biraz yetenek olsa zlatan olacak adam. sallamak yerine sahip cikin krala.

"Mancini ile çalıştığım için çok mutluyum. Hocam, baba gibi ve onunla çalışmaktan çok mutluyum, çok gururluyum. Onun sadece benle değil hiçkimse ile sorun yaşayabileceğini sanmıyorum. Sürekli beni çağırıyor, konuşuyoruz. Beni çok sevdiğini biliyorum, ben de onu çok seviyorum. Kazansak da kaybetsek de her zaman yanımızda. Ben çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum..

Taraftarı üzdüğümüzü biliyoruz. Çok başarılı bir dönemden sonra...Hiçbir şey bitmiş değil. Bizler TT Arena'ya çıktığımız zaman hiçbir şeyden korkmuyoruz, orada rakipleri eziyoruz parçalıyoruz tarafatrımızın desteği sayesinde.. Şu anda destek olmalılar. Bizler herşeyimizle onlar için varız, onları hayal kırıklığına uğrattığımız için üzgünüz.Galataarayın en büyük gücü taraftarıdır. Bu güç azalırsa sıkıntı olur, rakiplerimiz de bunu biliyor. Taraftar desteğe devam etsin...

Sneijder gol sevinci haberleri birilerinin uydurması. 20 sn sonra Sneijder yanıma geldi..

Ligde sonuna kadar gideceğiz, Konya maçıyla birlikte.. Kupada da finale kalıp o kupayı seneler sonra getireceğiz."

//GS TV

Kral gene kapakları takamadı :(

Öldürdünüz resmrn çocuğu yahu. Iyiki futbolcular bu tür forumlara uğramıyor, umarım. Ama her yerde salıyorlar gerciği.

Bu ortamda rahat kafayla top oynamakda zor iş be. Real madride bukadar baskı yokdur

Dün bugüne kadar nadir olan bir şekilde bir pozisyonda kendi futbolcumuz yerine rakip futbolcuya hak verdim ,

Volkan ile yaşadığı bir pozisyon vardı hatırlamısın anlık olarak yakın çekimde Volkan " elin kolun hiç durmuyor " gibisinden birşey söyledi , sonra pozisyon tekrarında hakikaten burak adamı çileden çıkartır , bir oyuncu gelip Burağın benzer bir hareketinden sonra Burak'a yumruğu çaksa haksız olmayacak benim nazarımda.

Birde yine 2. yarıda idi çok rahat bir pas verildi tam bel hizasının hemen üstüne gelen bir toptu Burak ne yaptı 2 kolu ile topu düzeltmeye çalıştı , hani zor bir top olur mecbur kalırsın falan anlaşılırda o pozisyona cidden inanamadım ,

yine yediğimiz 2. golün hemen evveliydi Sneijder'in yaptığı ortaya çıkmaya bile tenezzül etmedi , kaleci çok rahat topu aldı uzun pası attı sonucu golle sonuçlandı , direkt suçlusu değil tabikide santrfor adam o kafaya çıkar !

Fatih bu yukardaki örnekler vb. bir sürü olay yaşandı bu sene ve her maç tekrar tekrar ve tekrar yaşanıyor , dikkat edersen kaçırdığı gollere atamadığı verkaç pasına vs. hiç girmiyorum bugün olmaz yarın olur ( içimden kendime dediğim ise doğrusu NAH OLUR ! )

Bir oyuncunun formsuzluğu ile kafasının rahat olup olmaması ile alakalı şeyler değil bunlar ,,

ayrıca 3 kuruş maaş alıp ev geçindiren aile babasıda değil bunlar neyin baskısı neyin kafa rahatsızlığı azıcık profesyonellik gerekiyor bunlara sadece !

Bu başlığı en kısa zamanda Gündüz Kılıç Şanlı Galatasaray Tarihi Forumunda görmek dileğiyle.Kendisine laf söylemekten bıktım.Güiza nın Türk versiyonu.

Bir arkadaşım bunun hayranı. Diyor ki "adam takımın en iyi topçusu. şu anda avrupada herhangi bir takımda oynar." Herkesin ortak olarak birleştiği "takım oyununa katkısı yok" görüşüne ise şiddetle karşı çıkıyor. Adamın maç boyunca yaptığı 1-2 güzel hareketi gözünde büyütüyor. Her maç yine takımın en iyisi Burak'tı. diye başlıyor. (Misal dün Telles'e attığı pas.) Sanırım Burak'ın 10 gol bilmemkaç asisti varmış. Sneijder'e sallıyor. Burak pası ceza sahası dışından Sneijder'e atıyor. Adam asıyor. Sneijder pası altıpasta Burak'a atıyor. Burak kaçırıyor. Tabi Burak'ın asisti olur. Ben futboldan iyi derecede anladığım iddasında bulunmam. Ülkede ki asıl sorunda futbolu çok anlaması zaten. Ama sadece şu yorumu yapabilirim. Burak için iyi futbolcu, Avrupa'da her takımda oynar, teknik oyuncu diyen insan futboldan anlamıyordur.

Cidden anlamıyorum ya. Tek yeteneği savunma arkasına koşarken önüne "kontrol edebileceği düzeyde" bir pas gelirse kaleye atmak olan bir insanı nasıl bu kadar göklere çıkarıyorlar anlamıyorum.

Ha bu arada arkadaş 2 hafta öncesine kadar Melo'ya sallayıp hala daha Selçuk'a tapıyordu da baktı olcak gibi değil Melo'yu beğeniyorum demeye başladı. Tabi ki hala Selçuk'u savunuyor.

Geri
Üst Alt