#17 Burak Yılmaz

Allahını seviyorsan artık yakamızı bırak.

I am the one who knocks!

futbolu bırakması yeter kendini beğendirmek istiyorsa.

bu adam hakkında sezon başında yazdığım yazı.Herkes okusun. Herşey bu adam geldikten sonra başladı.Medyada bir kişi bile eleştirmiyor.Özellikle rıdvan dilmen ve diğer fenerbahçeli yazarlara bakın en rezil oynadığı maçlardan sonra bile bu adamın''istekli oynadığını' dile getirip herkesi uyutuyorlar.Bunlara kalsa sneijder geldi sistem bozuldu.Lütfen herkes bu yazıyı okusun ve sorunun nerede olduğunuj görsün.Oldukça...: burak yılmaz sorunsalı

kendi kendini sakatla lan,yoksa ben floryaya gelip sakatlayacam seni

Ulan her hafta bu adam yüzünden puan kaybediyoruz. Rezil adam. Emek hirsizi. Futbolun cirkin hareketlerine sebep olan oyuncu. Rakip oyunculari iyi anliyorum, hepsi hakli.

Lukunku veya Bratu hala yasiyorsa derhal getirsinler birini, Burak yerine hic dusunmeden izlemeye raziyim.

Bırak 15 Mn €'yu 10 Mn € veren varsa falan direk satsınlar , CL'de 8 gol atar atmaz elden çıkaracaktık yanlış yaptık.

5 Milyona almıştık. Bence bedava yollasak bile süper olur.

Adam sadece ZARAR ZARAR ZARAR.

I am the one who knocks!

gecen sene ronaldo'dan daha iyidi, bu sene 1-2 gol kacirdi diye hemen adami yerin dibine sokmayin.

Bu adama gol pasi verecen golu hazirliyacan yoksa baska bi ise yaradigi yok. Tek forvet arkada sneijder ve kanatlardan bindirme

Isin üzücü noktasi ise, dün o sutu gol olsaydi bazi futbol fakirlerinin 'Kral, tek golcümüz vsvsvs' diyip zirlayacakti yine. Ama geldiginden beri göremiyorlar ki, oyun anlaminda ciddi zararlar veriyor ve her topu eziyor.

Mesela o pozisyonda Sneijder'e verecegine sut atiyor yeteneksiz herif. Nefret ediyorum cidden acayip nefret ediyorum, düsmanim gibi. Bu nefret Bursa (6-0) ve Eskisehir maclarindan sonra basladi. Sürekli bos pozisyonlarda Sneijder'e vermedi pasi, Bursa macinda Ceyhun iyi ver kac denedi ama Burak aldi kendi vurdu atamadi. Verseydi pasi gol olurdu.

Emek hirsizi, HIRSIZ herif.

Allah vergisi mükemmel bir son vuruşa sahip. Bir santrafordan başka beklentiniz ne ki?

Geri
Üst Alt