#17 Burak Yılmaz

katılıyorum ve bunun çözümü yok aysal deli gibi paralar harcayamaz yerlilere tff oyunlara devam 5 yabancı

Schalkeden Ayhan, Hamburgdan Çalhanoglu alirsak bizim için çok güzel olur, hele HSV sezon sonu küme düserşeler Çalhanoglu'nun fiyatida düşer büyük ihtimalle.

Schalkeden Ayhan, Hamburgdan Çalhanoglu alirsak bizim için çok güzel olur, hele HSV sezon sonu küme düserşeler Çalhanoglu'nun fiyatida düşer büyük ihtimalle.

o adamı yedirmezler keşke arda gelse ya özledik be.. imkansızı istiyorum ama arda Galatasarayı savaşmak için tercih edebilir çünkü ruh yok

selcukun yaptigini gorunce buraka saygim 2x artti

kacirdigi gol sonrasi kendini dovecekti nerdeyse buda istek ve arzu gosterir

sahip cikilmali destek verilmeli cunku mental olarak 0da simdi ozguven yok olmus eski burak fb macinda 2 gol atmisti

Bir de işin bu boyutu var. Daha yoğun tepkiler almasına rağmen yanlış bir karşılıkta bulunmadı Burak. Ha bu zamana kadarki Burak'a olan bunca tepki de yanlış bana göre. Taraftar kötü gidişattan ötürü çok fevri bu sene. Sezon bitse de seneye huzurla başlasak.

Bir de işin bu boyutu var. Daha yoğun tepkiler almasına rağmen yanlış bir karşılıkta bulunmadı Burak. Ha bu zamana kadarki Burak'a olan bunca tepki de yanlış bana göre. Taraftar kötü gidişattan ötürü çok fevri bu sene. Sezon bitse de seneye huzurla başlasak.

yazık oluyo futbolcularımıza ciddi söylüyorum hala ligin en iyi takımıyız mental olarak kaybettik deplasmandaki şanssızlığımız da var brumanın sakatlanması yeni adamları 11 e monte edememiz .. seneye 5 yabancı oluyo bu büyük sorun bizim için lig problem deilde clde batırırız

F. Bahçede Caner, G. Gönül, Egemen, Volkan, Alper, M. Topal, M. Topuz gibiler var, bizde o kadar iyi yerli oyuncu yok.

Caner dışındakiler avrupa arenasında oynayacak kapasitede değiller. Bizdede Selçuk öyle. Ama Melo'dan kotarıyoruz.

mehmet topal sadece çalışkan ama yaratıcı değil melo gibi yetenekleri olamaz

Melo'nun en büyük yeteneği sıkıştığı zaman hep en doğru şeyi yapması. Melo kadar az top ezen oyuncu azdır. Adama 3 kişi basıyor ters kanada bomboş adama dönüyor. Veya aralarına girip faul alıyor. Bu biraz 'fundamental' meselesi.

saçmala saçmala onlar buraya gelsin direk dökülürler burağa alternatif alınabilir onlar anca direk oynucak türk futbolcu yok bizde

Yani Burak'ın bizde direk oynayacak bir oyuncu aslında olmadığını ve de oynamaması gerektiğini kabul ediyosun?

Üstelik ben bizde oynamaları gerektiğini yazmadım. Burak'tan daha vasıflı forvetler yazdım. Zira forvette illa yerli oynatacağız diye bir kaide yok.

Yani Burak'ın bizde direk oynayacak bir oyuncu aslında olmadığını ve de oynamaması gerektiğini kabul ediyosun?

Üstelik ben bizde oynamaları gerektiğini yazmadım. Burak'tan daha vasıflı forvetler yazdım. Zira forvette illa yerli oynatacağız diye bir kaide yok.

ben öyle bişey demiyorum burak şu şablonda oynayamaz onu söylüyorum o kesin kanat oynuyamaz servis edicek adam lazım.. ikincisi senin dediğin adamlar pişmemiş adamlar büyük risk demektir yabancı forvet olayına katılıyorum ama 5 yabancıya düşücek biz kaleden başlıyoruz yabancı hakkını kullanmaya defansı bari türk yapalım

Kalede yabancı,solbek de yabancı hatta yeri geldiği zaman defans dörtlüsünün 3'ünü yabancı olarak kullanan bir takımken forvete 2 yabancı imkansız olur..

Bu yüzden Burak bu takımda kalmalıdır mecburen..

Allah askina bu hiyara kral demeyin. Icim ciz ediyor her okudugumda. Gercek KRAL Hakan Süküre küfür ediyorsunuz Buraka kral diyerek.

Biraz gözleriniz senlensin gercek KRALI görerek.

Kalede yabancı,solbek de yabancı hatta yeri geldiği zaman defans dörtlüsünün 3'ünü yabancı olarak kullanan bir takımken forvete 2 yabancı imkansız olur..

Bu yüzden Burak bu takımda kalmalıdır mecburen..

Seneye çift forvet oynamamak en büyük dileğimiz.Hani deyicem tek forvet Burak olsun da bu da sonumuz olur.

Burak öyle bir noktaya geldi ki adam bir topu önüne aldı diye iyiydi diyoruz.Aslında topu hep öyle alması lazım çünkü tipik ST dönüşüdür.Tamam yetenekli değil de ne beyin var ne sağlam karakter.

Sağdan gittiği pozisyonda sırf pas attı desinler diye saçmaladı.Vurmaktan başka çaresi yoktu halbuki.Yapacağı çok basit kaleye abanmak.Ama yok illa saçmalayacak.

Geri
Üst Alt