#17 Burak Yılmaz

İyi oldu şimdi çektirin gidin başka takım tutun jübilesini de yapar inşallah.:D:D

Tapatalk ile gönderildi.

Sözleşmesi uzatıldığına göre sene sonu gider. :D

Oktay Hoca ile uzattık 2 hafta sonra gitti.

Fatih Hoca ile uzattık 2 hafta sonra gitti.

Of anam of 5 yil daha Burak?? Bu taraftar nasil dayanacak buna..

5 yıl daha...Hayırlı olsun . Yabancı sınırı olduğu bir ortamda belki doğru bir hamle

5 yıl şampiyonluklara elveda diyebiliriz sanırsam. Elalem 5.yıldız için uğraşırken biz 4.yü hala takamamış oluruz muhtemelen.

Çok iyi hamle. Bu sınırda Burak gibi degerli bir oyuncuyu kaybetmemeliydik zaten.

bundan 20 yaşında bitane daha olsa 10 numara forvet hattımız olurdu

Öyle bir futbolcu herhalde rahat bir 10-15 sene daha gelmez bu ülkede. Belki daha da uzun süre.

Havada egilip büzülüp attiklari kafa gollerine hastaydim ben. Ya da düserek vurduklari kaleye giren toplara bayiliyordum gercekten.. Gercekten gelmis gecmis en iyi türk santraforlardan biri. Belki de en iyisi. Metin Oktayi saf disi birakiyorum tabiki bu degerlendirmemde. He's a LEGEND.

Bu maç at bari bıktırdınız atamayan forvet görmüş olduk sayenizde

tapa tapa duuu

şimdi bir renkdaş yazmış zamanında torinolu şaban diyorduk diye kaçırdığı gollerle saç baş yolduruyordu ama takım oyuncusu.top tutuyor kafa var çalım var.şimdi hep kral kalacak bizim için.burağa bir 10 yıl sonra böyle diyebilirmiyiz hiç sanmıyorum.ama çalışıyor hakkını yemeyelim.burağıda selçuğuda kızağa çekmek lazım.bi ara burağı f.t. kızağa çekmişti ilk maçında patlama yapmıştı.

Öyle bir futbolcu herhalde rahat bir 10-15 sene daha gelmez bu ülkede. Belki daha da uzun süre.

Havada egilip büzülüp attiklari kafa gollerine hastaydim ben. Ya da düserek vurduklari kaleye giren toplara bayiliyordum gercekten.. Gercekten gelmis gecmis en iyi türk santraforlardan biri. Belki de en iyisi. Metin Oktayi saf disi birakiyorum tabiki bu degerlendirmemde. He's a LEGEND.

şimdi bir renkdaş yazmış zamanında torinolu şaban diyorduk diye kaçırdığı gollerle saç baş yolduruyordu ama takım oyuncusu.top tutuyor kafa var çalım var.şimdi hep kral kalacak bizim için.burağa bir 10 yıl sonra böyle diyebilirmiyiz hiç sanmıyorum.ama çalışıyor hakkını yemeyelim.burağıda selçuğuda kızağa çekmek lazım.bi ara burağı f.t. kızağa çekmişti ilk maçında patlama yapmıştı.

Şunu kabul edebilirim. Burak Terim zamanında daha iyi yönetiliyordu. Terim kızağa çekmişti sonra toparlamıştı. Bu kesinlikle doğru. ama Mancini sürekli yanlışa yanlış diyemiyor.

bu nasil zihniyet. 3 senelik kontrati olan adamin kontratini nasil uzatiyorsun. malesef türkiyede bu isler cok kolay. umut bulut'un daha mis gibi 2 senelik kontrati var. 3.6 million euro degerinde

Sözleşme uzatma haberi gerçek değildir umarım, benim daha fazla Burak'lı Galatasaray izlemeye tahammülüm kalmadı.

az kaldi ikinci yari kapaklari takacak.

Ülkenin dört bir yanında hangi stada gitsen küfür yiyorsun be kardeşim. Bari karşılığında kapakları tak da bir anlamı olsun.

Geri
Üst Alt