#17 Burak Yılmaz

Ulan Rusyaya gitmisken kim bunu bize getirdi laaan. O kisiyi allah bildigi gibi yapsin..

I am the one who knocks!

Top kendisindeyken arkasında ki adama faul yaparak bir kez daha kapakları taktı bugün.

Ulan Rusyaya gitmisken kim bunu bize getirdi laaan. O kisiyi allah bildigi gibi yapsin..

I am the one who knocks!

131220131503470791380_2_827513757.jpg

Burak yılmaz 2.yarı oynadığı 15 resmi maçta sadece 2 gol attı.Ki bu dönemde chedjou'nun bile 3 golü var.Bu adamı savunan arkadaşların en büyük argümanı buydu... AMA GOL ATIYOR diyorlardı.Rakamlar ortada.

BURAK YILMAZ 2 SENEDİR GOL KRALI OLDU AMA deniyordu.Bu ülkede zafer biryol,gökhan ünal,makakula gol kralı oldu.Okan yılmaz 2 defa gol kralı oldu.Hatta guiza ispanya gol kralı oldu.Anlayacağınız bu ölçü değil..

Dünyada bazı oyuncular dönem oyuncusudur. Burak da onlardan biri, 2-3 sene gol olarak çok fazla etkisi oldu skora.

Ama temel olarak çok eksiği var, topu ayağında tutamıyor, pas veremiyor, kafa topu zaten hiç yok.

Böyle oyuncular düşüşe geçtiklerinde hiç çekilmezler zaten, sezon sonu kesinlikle gönderilmelidir.

twitterde sözlesmesi uzatilmis deniliyordu eger dogru ise allah akil fikir versin bu adami kimse bir kac yil daha tahmül edemez

Sözleşmesi uzatılma muhabbetini üzerine

gerek stad da gerekse sosyal medyada

Çok ciddi bir protesto edilmeli

Sonuçta para benden çıkıyor ve ben bu adamı Galatasaray'da görmek istemiyorum

Sözleşmesi uzatılma muhabbetini üzerine

gerek stad da gerekse sosyal medyada

Çok ciddi bir protesto edilmeli

Sonuçta para benden çıkıyor ve ben bu adamı Galatasaray'da görmek istemiyorum

Ilk defa katiliyorum bu futbolcu yuhalama olayina. Ben bunu 3 sene daha görmeye dayanamam.

Geri
Üst Alt