#17 Burak Yılmaz

Her ne kadar eleştirsemde bugün eleştiremem. Benim nasıl içimden geçenleri Melo sahada yapıyorsa bugünde Burak yaptı. Volkan artistine yaptığı çok iyi oldu. Gollerini atıp armayı öpmeside iyiydi..

bugün iyiydi kendisinden beklenmeyecek mantıklı hareketler yaptı.

2 gol attı ama kırmızı yakışmadı.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Sonunda Sneijder'e güzel pas verdi, Sneijder biraz daha hizli koşsaydi golü atacakti (2nci yarida).

Biliyorum bazilari için Burak'i eleştirmek nefes almaktan daha önemli, ama bare bugün yapmayin.

Burak iyi oyuncu sorun şu ki ! Ne bir ümit karan kadar iyi bitirici ! nede Bu taraftarın alıştığı bir HAKAN şükür gibi efsane ! ama biz ona bu değeri vererek beklentilerimizi çok yükselttik yoksa iyi oyuncu

Gıraaaaaaaaalllll, taktı kapakları taktıııı :D Haftalardır boş kaleyle karşı karşıya kalmıyordu, işte kaldı ve sonuç ortada ;)

Yazdığını ciddiye almıyorum. Çünkü senin tek derdin, Krala çamur atmak.

Bir kere de 'görevini gördü, iyi oynadı' deyin ya.

Adam santrfor kanat oynattı Pizzacı. Adamın özgüvenini elden aldı. Ama Kral bugün taktı kapağı.

Ciddiye almak bir yana kavrayamazsın Burak'ı savunan birinin İQ seviyeside bellidir hadi yol al.

HELAL OLSUN SANA BURAK ADAMSIN!

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

U mad bro?

He, Benim İQ 17,ondan Kralı destekliyorum. Sen ezbere ettiğin laflara devam et.

Bari bir kere iyi iş yaptı diyecek yürek yok tabii.

Geçen sene iyi iş yaptığında takdir ettiğim anlar oldu ama ben gelmesine karşıydım ve hala oynamasına karşıyım. Bu maç iyi işler yaptı ama ben 1 maça değil sezon geneline bakarım ve Burak takımın içine etti bu sezon. Tek suçlu o değil tabiki.

Geçen sene iyi iş yaptığında takdir ettiğim anlar oldu ama ben gelmesine karşıydım ve hala oynamasına karşıyım. Bu maç iyi işler yaptı ama ben 1 maça değil sezon geneline bakarım ve Burak takımın içine etti bu sezon. Tek suçlu o değil tabiki.

Adam sağ açık oynatılıyordu. Kendisi ne yapsın. Sneijder sol açık oynatıldı mı tolerans gösteriliyor. Ama Burak'ta öyle değil, anlamakta zorluk çekiyorum.

Geri
Üst Alt