#17 Burak Yılmaz

Kral xd

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tam istediği yerde oynadı Drogba yokken bile kanatta oynuyor.Bugün geçen seneki Burakı gördük artık Drogba'da yokken sene sonuna tek forvet oynasın sene sonuna kadar tek forvet oynasın

muhtesem oynadi muhtesem o bos kaleye attigi iki gol tüm sezona bedeldi benim icin. büyük kral burak yilmaz kapaklari takti bugün, kiskananlar catlasin.

gs'nin kral olmadan bir hic oldugu bugün cok net bir sekilde anlasilmistir umarim. köstek olmak yerine büyük krala sahip cikin. bu adam giderse yanariz, bir daha ligde sampiyon olamayiz.

Keşke hep tek forvet çıkıp Burak Drogba değişimli oynasaydık.Şuan daha farklı durumda olabilirdik

Yerinde oynadı ve iyiydi.tebrikler

KAPAKLARI TAKTI

KRAL

BURAK YILMAZ; BIZDE ÖYLE!

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

KAPAKLARI TAKTI

KRAL

BURAK YILMAZ; BIZDE ÖYLE!

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Şampiyonluk gitti hatırlatırım

Burak buna sebeplerden biri

Attığı iki gol dışında ki onlarıda bir zahmet atsın ben bir kapağını göremedim

Bu maçı alan burak değildi

Bu maçı sneijder ile sabri ve takımın reaksiyonu aldı

Şampiyonluk gitti hatırlatırım

Burak buna sebeplerden biri

Attığı iki gol dışında ki onlarıda bir zahmet atsın ben bir kapağını göremedim

Bu maçı alan burak değildi

Bu maçı sneijder ile sabri ve takımın reaksiyonu aldı

Drogba sorumludur şampiyonluk gitmişse burak degil

Lazio'lu yoneticiler izlemistir krali umarim.

Maradona Good, George Best, HAGI greatest, Burak King. Bizde oyle Qrallllll.

Tez zamanda baska bir takimda izlemek nasip olur umarim. Amin.

[attachment=9599:sanatsal-rogar-kapagi-4.jpg]

Ekli dosyalar

• sanatsal-rogar-kapagi-4.webp
    sanatsal-rogar-kapagi-4.webp
    72,8 KB · Görüntüleme: 205
Drogba sorumludur şampiyonluk gitmişse burak degil

Sebeplerden biridir diye yazdım dikkatini çekerim

Burak net olarak bunlardan biridir

Sahada attığı gol sayısından fazla trip atmışlığı vardır

Umursamaz tavırlandın ve kaçırdığı basit gollerden bahsetmiyorum bile

Teknik konulardan bahsetmek gerekirse

Hava hâkimiyet zayıf, çalım yok, top kontrolü zayıf, top saklama zayıf, pas yüzdesi çok kötü, pres algısı çok kötü ve rakibe çok fazla gereksiz fauller yaparak sıkışan rakibin çıkmasına yardımcı oluyor.

En iyi özellikleri sürati ve pozisyona girme sezgisi ama bunu basit golleri kaçırarak berbat ediyor

Günümüz futbolunda benzema lewandowski gibi komple forvetler iş yapıyor ama bunun için burağın temel bir çok eksiği var

Sebeplerden biridir diye yazdım dikkatini çekerim

Burak net olarak bunlardan biridir

Sahada attığı gol sayısından fazla trip atmışlığı vardır

Umursamaz tavırlandın ve kaçırdığı basit gollerden bahsetmiyorum bile

Teknik konulardan bahsetmek gerekirse

Hava hâkimiyet zayıf, çalım yok, top kontrolü zayıf, top saklama zayıf, pas yüzdesi çok kötü, pres algısı çok kötü ve rakibe çok fazla gereksiz fauller yaparak sıkışan rakibin çıkmasına yardımcı oluyor.

En iyi özellikleri sürati ve pozisyona girme sezgisi ama bunu basit golleri kaçırarak berbat ediyor

Günümüz futbolunda benzema lewandowski gibi komple forvetler iş yapıyor ama bunun için burağın temel bir çok eksiği var

Benzema adamı cıldırtıyor 10 tane pozisyona giriyorsa 2 3 tanesini atıyor keza burakta öyle olabilir.

lewa kıyaslanacak katagoride degil daha elit bi topcu

Benzema adamı cıldırtıyor 10 tane pozisyona giriyorsa 2 3 tanesini atıyor keza burakta öyle olabilir.

lewa kıyaslanacak katagoride degil daha elit bi topcu

Lewandowski konusunda katılıyorum

Benzema evet çok kaçırıyor ondada haklısın ama adamın temeli sağlam komple bir forvet denebilecek bir seviyede

Top kontrolü top saklama çalım pas pres sezgisi pozisyon alma gibi günümüz forvetlerinde aranan temel özellikleri var

Burak malesef üç metreden pas atamıyor

Ancak yinede burağın gitnesini istemem ama bugün ki gibi fazla suya sabuna dokunmadan arkasındaki oyuncular tarafından beslenerek oynatılacaksa ve kendisi ayağında lüzumsuz top tutmayacaksa

Geri
Üst Alt