#17 Burak Yılmaz

her zaman dedigim gibi burak'in az biraz teknigi daha iyi olsa ibra'yi gecer.

Bunu bu saatten sonra hâlâ beğenen biri ağır maldır.

I am the one who knocks!

İkinci golde yaptığı ver kaç ve arka direğe koşması, muhteşem klas santrfor anlayışı idi.

Şampiyonluk gitti hatırlatırım

Burak buna sebeplerden biri

Attığı iki gol dışında ki onlarıda bir zahmet atsın ben bir kapağını göremedim

Bu maçı alan burak değildi

Bu maçı sneijder ile sabri ve takımın reaksiyonu aldı

Burak'ın ikinci golü klasını konuşturuyor. Tabii gözünü açabilen görür.

bu adam rezalet in önde gideni, bunun kadar fgasdgasdg bir forvet görmedim. Ya el insaf senden hic bir cacik olmaz, ancak sans bunda... ilk golünde bile topu kalecinin tarafina cekiyor, hay ben senin aklina tükürüyeyim, seni futbolcu yapanida senide...

Attiklari yüz de 500 lük goller, bunu atmasa zaten yasama hakki kalmaz insanin. Bize derhal orta sinif bir forvet lazigm, cünkü orta sinif bile en az iki klas burak in üstünde dir.

Ahahahahhaah iki gol attı hayatında ilk defa verkac yaptı diye göklere çıkarılmış

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burakın yerinde Fernandao olsa maç 7-1 falan biterdi .

2-3 yıl daha sabredersek komple golcü olacak. Az sabır...

adam bir santroforun yapmasi gerekenleri uzun zaman sonra yapti diye ibrahimovicten bile iyi denilmis

ya benim bildigim ibrahimovic baska bir oyuncu yada gercekten bazi gözünü acan anlar diyen insanlar kendilerinin kör oldugunun farkinda degiller

Özelliklede Caglar kardesim burakin eksikleri konusunda yazdiklarimi okursan sevinirim

adam son on macin birinde bir santroforun temel özelliklerinde olmasi gereken iki hareket yapti diye ben o adami göklere cikarmam

hele ibrahimovic ile karsilastirmak kusura bakmayin ama haftalardir benim izledigim burak buna gecen seneki burakta dahil ibrahimovicin en az iki gömlek altinda

günümüz futboldunda forvetler sadece gol atarak olmuyor artik forvetlerden beklentiler bambaska ve bu beklentileri burak dolduramiyor malesef

ama hala ibrahimovicten daha iyi ikinci golü cok klasti diyenlerin su sorulara cevap vermesini rica ediyorum

burak ibrahimovic gibi neden top tutup takim cikana kadar o topu saklayamiyor?

burak neden pres yapmayi rakibin yanindan deniz manzarasina bakarken yürümek olarak uyguluyor?

hadi pres sezgisi zayif bu sefer neden girdigi her on ikili mücadeleden sekizinde rakibe hemde sIkIsmIs rakibe faul yapip rakibin rahat rahat cikmasini sagliyor?

ibrahimovic topu aldigi zaman müthis paslarla oyunu aciyor, bir cok kez oyun kurdugu ve diger oyunculari paslariyla pozisyona soktugu oluyor. peki burak neden attigi on pasin yedisini rakibe gönderiyor ki bu paslar bir kac metre ötedeki arkadasina atilan paslar?

burak neden ibrahimovic gibi adam eksiltip pozisyona giremiyor yada ibrahimovicin bir cok kez yaptigi gibi pozisyon hazirlayamiyor?

ikinci goldeki yaptiklari klas forvet oldugunu gösteriyor denmis

hayir ikinci goldeki durum tamda bir forvetin yapmasi gereken bir durum

ve bunu burak kac haftadir bir kere yapti diye hatirliyorum

ayni klas forvet ilk yarida top sneijderin ayagindayken capraz kosu yapip sneijdere defans arkasina pas atma opsiyonu yaratacagina sneijderin iki üc metre önünde yürüyordu ki sneijderde o pozisyonda ne yapacagini sasirdi

hani ibrahimovic seviyesinde diyoruz ya

burak sneijderin attigi golü atsinda göreyim klas golculügünü

klas gol bir forvetin yapmasi gereken ver kac ve arka direge kosarak bos kaleye atilan gol degildir ki o golün öyle olmasindaki en büyük pay o pasi cikaran sabrinindir

asil klas gol sneijderin attigi goldür.. o golü o sekilde bir saniye icinde o reaksiyonu gösterip ters ayagi ile kalecinin tersine vurmak asil klas olandir

Dün beğendim 2 yerde özellikle hızlı oynaması dikkatimi çekti birinde 2'ye 2 yakalamıştık normal burak o pozisyonu harcardı tekte Sneijder'e verdi hemde 2 oyuncunun arasından Sneijder'i kaleci ile karşı karşıya bıraktı.. Diğeri ise Sabri'ye tek de oynayıp 2.direğe doğru koşu yapmasıydı. Normal Burak orada ya saçma sapan çalım atmaya kalkardı yada pasın şiddetini ayarlayamazdı :D

Burak'ı İbrahimovic'in sağ bacağıyla kıyaslayan futbol cühelasıdır..Ne balık hafızalısınız 1 maçta unuttunuz tüm sezonu ..2 tane boş kaleye gol atmakla iyi mi oynanıyor.. Burak bu formuyla takımın ancak yedek forveti olabilir Umut 'un yeri de Anadolu kulüpleridir..

Dün muazzam derecede iyi oynadı. Topu hiç ayağında gevelemeden tek toplar ile arkadaşlarıyla anlaştı. Tek forvet Burak'ın hertürlü iş yapacağını gösterdi.

# tapatalk #

Geri
Üst Alt