#17 Burak Yılmaz

aslında kaliteli akan kanatlarımız olsa ve arkasında sneijderla bu adama daha az küfrederiz emin olun

1 senede nasıl bu hale geldim diye kendine kız,taraftar haklı olan taraf.

Burak tek filan oynayamaz.Arena da pek farketmez ama zorluk derecesi biraz yüksek bir maç olursa topu göremez bile.

Kayseri maçında da tek forvet oynadı sonuç ortada, lig sonuncusuna kaybettik.

Yahu bu kadar kolay trollenmeyin ne olur, İbra ile karşılaştırılması ciddiye alınıp cevap mı yazılır :D

Dünkü en olumlu hareketi kırmızı kart görmesi oldu.. en azından 1 maç kurtulacağız kendisinden..

sezon sonu kesinlikle üçe beşe bakmadan satılmalı.. bir şampiyonluğu daha tek başına fenere hediye etmesine katlanamam..

dominique iorfa ile birlikte Galatasaray'da oynamış en yeteneksiz forvet..

Sene sonuna kadar her maç hat-trick yapsa da fikrim değişmez, anca satarken daha çok kazanmamızı sağlar..

Şampiyonluk gitti hatırlatırım

Burak buna sebeplerden biri

Attığı iki gol dışında ki onlarıda bir zahmet atsın ben bir kapağını göremedim

Bu maçı alan burak değildi

Bu maçı sneijder ile sabri ve takımın reaksiyonu aldı

Dogru bir düsünce olabilir ama iki neden var bana göre.. Birisi HER DEPLASMANDA YATAN GALATASARAY, ikincisi ise HOCANIN YANLIS TERCIHLERI

Su sezonu sürekli tek forvet oynayarak götürsek var ya %100 yine sampiyon olurduk. Burak ve Sneijder'den asla kanat falan olmaz. Sabri bile kanat oynayinca bu takim nasil pozisyonlar üretti herkes görmüstür umarim gercek sorunu. Seneye Bruma dönecek, forvet transfer edilecektir, bir tane de düzgün sag kanat alirsak bu takim sampiyon olur dogru taktikle. Burak Yilmaz'i kanat oynatanlar düsünsün.

galatasaray taraftari icin lesh bir performans gösterdi, kendisi icin cok iyi oynadi. bundan fazlasi beklenmez

Maçı full izleyemedim ama Burak'ın Sabri'ye tek oynayıp içeriye kaçması beni çok şaşırttı. Kendisinden beklenmeyecek kadar mantıklı bir hareketti o. Halen daha tekrar tekrar izleyip hayret ediyorum.

Iste ülke nin futbol anlayisi. Cikti 2 gol atti tesadüfen, hemen iyi oynadi deniliyor. Iste kulüpleri de sizin gibi futboldan anlamayan insanlar yönetiyor diye Salih Dursun, Veysel Sari gibi adamlar aliniyor.

Yine rezil oynadi, her topu ezip gecti. Daha basit sekilde pas yapamayan bir oyuncudan bahsediyoruz. Her yönüyle zarar.

Iste ülke nin futbol anlayisi. Cikti 2 gol atti tesadüfen, hemen iyi oynadi deniliyor. Iste kulüpleri de sizin gibi futboldan anlamayan insanlar yönetiyor diye Salih Dursun, Veysel Sari gibi adamlar aliniyor.

Yine rezil oynadi, her topu ezip gecti. Daha basit sekilde pas yapamayan bir oyuncudan bahsediyoruz. Her yönüyle zarar.

Avatarindaki yetersiz icin ne dusunuyon knk

YkD58hZ.png

Qrallllllll :DD

Gol atması umrumda değil al ver oyununu en iyi yaptığı maçlardan biriydi..

Keşke bunu yapabilse çoğu maç..

Geri
Üst Alt