Arda Kuyumcu
Büyük Kaptan
- 6 Ağustos 2009
- 24.569
- 2.217
- 1.983
sende olmasan küme düserdik bu sene
Alakası yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sende olmasan küme düserdik bu sene
Alıntıdır!
BU ADAM NEDEN SEVİLMEZ??
Her maç koşar, her maç mücadele eder...Egosu neredeyse yoktur, hiç bir takım arkadaşıyla tartışmaz kavga etmez.Takımı için eşşek yüküyle gol atar, takımındaki en kötü sezonunda bile gol krallığında zirvedeki isimlerden biridir.Son 10 yılda Galatasaray'ın kaç tane Burak Yılmaz'ı oldu ? Galatasaray'ın kaç tane Şampiyonlar liginde gruplarda 8 gol atan futbolcusu oldu ?Galatasaray'ın son 10-15 yılda kaç tane Gol Kralı olan yerli futbolcusu oldu?
Gittiği her deplasmanda kendisine yabancı madde atılır küfredilir, sebebi kendini 2 yıl önce Beşiktaş maçında yere atıp penaltı aldırması.
Onun aldırdığı sadece 1 Penaltı...Kendisine emek hırsızı diyenler Şike ile ne almadılar ki ? Beşiktaş'ın müzesinde Şikeli bir Türkiye Kupası, Fenerbahçenin müzesinde Şikeli bir Lig Kupası.
Burak Yılmaz'ı Fenerli sevmez Beşiktaşlı sevmez...Fenerli sevmez çünkü Bursasporun Şampiyon olduğu sezon Fenere attığı golle Feneri Şampiyonluktan etmiştir.
Beşiktaşlısı sevmez çünkü Burak Galatasaray'a geldiğinden beri Beşiktaş Galatasaray'a karşı galibiyet alamamıştır.
KRAL'a KRAL gibi davranın, Saygı Gösterin!
![]()
Devam okumadim. Iste türk milletinin futbol anlayisi. Kosmak mücadele etmek, oyunda verdigi zararlari görmemek.
sen hangi millettensin hakan?hırsızın hiç mi suçu yok, her hafta kadro üzerinde oynayarak zarar veren ortada takıma
Hakli yere genelleme yapiyorum. Sorun bu yüzden sacma. Kosmak mücadele etmek.. Cacik olmaz iste bu türk futbolundan diyorum ya.. Sonra niye saha da iki pas yapamiyoruz diye zirliyor taraftar ama.
postun başına bak istersen bi alıntıdır demişim:redface:
Her maç koşar, her maç mücadele eder...Egosu neredeyse yoktur, hiç bir takım arkadaşıyla tartışmaz kavga etmez.Takımı için eşşek yüküyle gol atar, takımındaki en kötü sezonunda bile gol krallığında zirvedeki isimlerden biridir.Son 10 yılda Galatasaray'ın kaç tane Burak Yılmaz'ı oldu ? Galatasaray'ın kaç tane Şampiyonlar liginde gruplarda 8 gol atan futbolcusu oldu ?Galatasaray'ın son 10-15 yılda kaç tane Gol Kralı olan yerli futbolcusu oldu?
Devam okumadim. Iste türk milletinin futbol anlayisi. Kosmak mücadele etmek, oyunda verdigi zararlari görmemek.
Serkan bu alıntı yaptığın kim ise Galatasaraylı olmadığını düşünüyorum yada birilerinin medya/sosyal medyadaki uşaklarından "askerlerinden " birisi !
oyuna verdiği zarar sadece gol atmak,sizin gibi taraftarlar once lincolne sonra ardaya sardı,şimdide burakda sıra az bı susun tatava yapmayın artık...
Son derece saçma bir yazı adam daha Galatasaray dan bi haber neymiş burak yılmazımız olmuşmuymuş ,,
yahu geçenlerdede selçuk için vardı daha uzun ve ayrıntılı saçma sapan bir savunma yazısı yine sosyal medya ortamından bir beslemeden ,,
Önce Galatasaray 'ı azıcık daha iyi bilelim sonra oyunculara sıra gelir ...