#17 Burak Yılmaz

Burak bu maçta oynasaydi hiç birşey degiştirmezdi, belki Umutun inanilmaz gol şansini degirlenderebilirdi.

Takim kirmizi kart yedikten sonra 1-2 gol şansi ancak yaratabildi.

Alıntıdır!

BU ADAM NEDEN SEVİLMEZ??

Her maç koşar, her maç mücadele eder...Egosu neredeyse yoktur, hiç bir takım arkadaşıyla tartışmaz kavga etmez.Takımı için eşşek yüküyle gol atar, takımındaki en kötü sezonunda bile gol krallığında zirvedeki isimlerden biridir.Son 10 yılda Galatasaray'ın kaç tane Burak Yılmaz'ı oldu ? Galatasaray'ın kaç tane Şampiyonlar liginde gruplarda 8 gol atan futbolcusu oldu ?Galatasaray'ın son 10-15 yılda kaç tane Gol Kralı olan yerli futbolcusu oldu?

Gittiği her deplasmanda kendisine yabancı madde atılır küfredilir, sebebi kendini 2 yıl önce Beşiktaş maçında yere atıp penaltı aldırması.

Onun aldırdığı sadece 1 Penaltı...Kendisine emek hırsızı diyenler Şike ile ne almadılar ki ? Beşiktaş'ın müzesinde Şikeli bir Türkiye Kupası, Fenerbahçenin müzesinde Şikeli bir Lig Kupası.

Burak Yılmaz'ı Fenerli sevmez Beşiktaşlı sevmez...Fenerli sevmez çünkü Bursasporun Şampiyon olduğu sezon Fenere attığı golle Feneri Şampiyonluktan etmiştir.

Beşiktaşlısı sevmez çünkü Burak Galatasaray'a geldiğinden beri Beşiktaş Galatasaray'a karşı galibiyet alamamıştır.

KRAL'a KRAL gibi davranın, Saygı Gösterin!

10271549_732989936752776_8009882338227397107_n.jpg

Farkettiniz mi oynamadığı zaman buralarda nasıl da sevgi sözcüklerinde bulunuyoruz :P

Burak yılmaz seni cekemeyenin suratına tüqür

her mac en cok elestıren kufredenlerden bırı olarak soyluyorum kı gescen sene cok kalıtelı gollerı vardı bu ene baya bı bozdu bunun kanada cekılmesının formsuzlugunun ve ozguven eksıklıgının de payı var ama gecen sene cıdden hakkını vermek lazım sampıyonlukta kı en onemlı katkılardan bırı burak ındı.

Alıntıdır!

BU ADAM NEDEN SEVİLMEZ??

Her maç koşar, her maç mücadele eder...Egosu neredeyse yoktur, hiç bir takım arkadaşıyla tartışmaz kavga etmez.Takımı için eşşek yüküyle gol atar, takımındaki en kötü sezonunda bile gol krallığında zirvedeki isimlerden biridir.Son 10 yılda Galatasaray'ın kaç tane Burak Yılmaz'ı oldu ? Galatasaray'ın kaç tane Şampiyonlar liginde gruplarda 8 gol atan futbolcusu oldu ?Galatasaray'ın son 10-15 yılda kaç tane Gol Kralı olan yerli futbolcusu oldu?

Gittiği her deplasmanda kendisine yabancı madde atılır küfredilir, sebebi kendini 2 yıl önce Beşiktaş maçında yere atıp penaltı aldırması.

Onun aldırdığı sadece 1 Penaltı...Kendisine emek hırsızı diyenler Şike ile ne almadılar ki ? Beşiktaş'ın müzesinde Şikeli bir Türkiye Kupası, Fenerbahçenin müzesinde Şikeli bir Lig Kupası.

Burak Yılmaz'ı Fenerli sevmez Beşiktaşlı sevmez...Fenerli sevmez çünkü Bursasporun Şampiyon olduğu sezon Fenere attığı golle Feneri Şampiyonluktan etmiştir.

Beşiktaşlısı sevmez çünkü Burak Galatasaray'a geldiğinden beri Beşiktaş Galatasaray'a karşı galibiyet alamamıştır.

KRAL'a KRAL gibi davranın, Saygı Gösterin!

10271549_732989936752776_8009882338227397107_n.jpg

Devam okumadim. Iste türk milletinin futbol anlayisi. Kosmak mücadele etmek, oyunda verdigi zararlari görmemek.

sen hangi millettensin hakan?hırsızın hiç mi suçu yok, her hafta kadro üzerinde oynayarak zarar veren ortada takıma

Hakli yere genelleme yapiyorum. Sorun bu yüzden sacma. Kosmak mücadele etmek.. Cacik olmaz iste bu türk futbolundan diyorum ya.. Sonra niye saha da iki pas yapamiyoruz diye zirliyor taraftar ama.

Bence butun sucu Burak'ta aramamak gerekir, kendisi forvet olmasina ragmen bir sol kanatta bir sag kanatta oynatiliyor, forvet olarak oynatildigi son mac Bursa maciydi galiba o macta'da 2 gol atti. Bence Turk ligi icin 2ci forvetimiz olabilir gelecek topclass forvetten sonra.

Serkan bu alıntı yaptığın kim ise Galatasaraylı olmadığını düşünüyorum yada birilerinin medya/sosyal medyadaki uşaklarından "askerlerinden " birisi !

oyuna verdiği zarar sadece gol atmak,sizin gibi taraftarlar once lincolne sonra ardaya sardı,şimdide burakda sıra az bı susun tatava yapmayın artık...

Galatasaray maçlarını seyretmeyi denesek sanırım daha iyi olacak , seyretmeden yorum yapmayalım !

Alıntının 2 cümlesini okumak Burak'ı 2 senedir seyretmekten daha ızdırap vericiydi.

Son derece saçma bir yazı adam daha Galatasaray dan bi haber neymiş burak yılmazımız olmuşmuymuş ,,

yahu geçenlerdede selçuk için vardı daha uzun ve ayrıntılı saçma sapan bir savunma yazısı yine sosyal medya ortamından bir beslemeden ,,

Önce Galatasaray 'ı azıcık daha iyi bilelim sonra oyunculara sıra gelir ...

burak bu sene berbat,takıma da zarar verdi doğrudur ama mancini de etken bunda,burak sow gibi komple bir futbolcu değil ki sen bu adamdan kanat yaratmaya çalışıyorsun ,ilk yarının son 6-7 maçı burakı merkezde oynatmıştı mancini ,golleri de gelmeye başlamıştı,olmaz yani bu adam dan kanat, açık ve net,neyin ısrarı ben bunu çözemiyorum

Geri
Üst Alt