#17 Burak Yılmaz

2 boş kaleye gol attı diye hemen gelecek sezonun ilk 11 ine yazanlar olmuş ama bu sezonun böyle sonuçlanmasında baş aktörlerden biri Buraktır.

Kupa finaline moralli gitmesi iyi oldu.

Sadece ilk seneki Drogba bile Baros-Elmander-Necati'yi sırtında gezdirir açıkçası durum bu. Cl'de taşıyacak adamlar değillerdi bizi. Burak ile Drogba'nın formda hali Dünya'da her takıma sorun yaratabilecek kapasitede. Burak'ın gol attığı daha çok dönemden bahsediyorum tabi atıyordu bi şekilde. Drogba'da ölü değilken. Bugün istekliydi yine Burak ya seviyorum bu adamı. 4-5 haftadır diyorum takımın hep en istekli adamı biraz pozisyon yaratsalar daha çok atar bu aralar.

Konuya hâlâ zorundan yazanlar var, kasmayın bu kadar beyler. Kralın attığı her golle sevinen, kazanan bizler oluyoruz, takımımız oluyor. İstemeseniz de bu böyle. Katlanamayan varsa Burak takımda olduğu, oynadığı ve gol attığı sürece izlemez maçları bu kadar basit. Selametle.

adamin dibi ya

burak gibi yerli forvet mi var??

hala hakaretler.. burak'a laf etmek yerine SELCUK INAN 8'e laf atin.

burak çok ilginç adamsın. 1 maç kötüyse 5-6 maç çöp ama 1 maç iyi oynadın mı 6-7 maç iyi her ne olursa olsun açık ara en iyi yerli forvet tartışmasız

Burak gibi bir tane Türk golcü söyleyin gitsin diyeceğim sürekli eleştiri yapanların iyi niyetli olmadığı çok açık bu yıl Drogbadan da çok daha faydalıydı

C5303 cihazımdan gönderildi

aha cikti meydana burak fanboylari

sezon sonu satilmali regardless isterse 10 gol atsin

kapaklari takti yine muhtesem oynadi.

Galatasaray'da, 80 maça çıkıp 49 gol, 15 asistlik bir performans sergilemiş şu ana kadar.Trabzonspor kariyeride ortada.Gol ve asist katkısı olarak tartışmasız en iyi yerli forvet.Ama buna rağmen bir çok eksiği mevcut Burak Yılmaz'ın.

10174959_733447970047234_2239721997391253259_n.jpg

Takımı ateşliyor.

kral her zmana gözümde KRAL

Galatasaray'da, 80 maça çıkıp 49 gol, 15 asistlik bir performans sergilemiş şu ana kadar.Trabzonspor kariyeride ortada.Gol ve asist katkısı olarak tartışmasız en iyi yerli forvet.Ama buna rağmen bir çok eksiği mevcut Burak Yılmaz'ın.

zaten her şeyi tam olsa bizde olmaz Sınır varken bizim için adeta nimet.

Geri
Üst Alt