#17 Burak Yılmaz

yıne bılmeden konusmaya devam...2 on eleme oynıcaz... ilk on elemede kesin seribasıyız..ancak ikinci on eleme de serı bası olma ıhtımalımız cok dusuk...yanı saglam takım gelecek

Ya seri basi onu falan gectim. Bi düsünün bakayim en son hangi Türk takimi Sampiyonlar ligine ön elemeleri gecerek gitti?? Benim aklima yakin zamandan bir örnek gelmiyor..

I am the one who knocks!

boş boş diyorsun asıl senin mesajların aşırı şekilde boş

seribaşı falan değiliz play off ta....boş boş konuşma

dostum celtic kadar puanımız yok mudur yahu ?? adamlar shaktar karagandiyle eşleşip şampiyonlar ligine katıldılar.biz 2 senedir biri çeyrek final diğeri gruptan çıkmayla celticin 10 yılına bedel iş yaptık zaten.

Burak yerine cuk diye oturmuş lafı, ancak yazdıkları kadar bi hırs olması lazım sahaya yanıması lazım, şu 2 maçı kayıpsız geçin başka bişey istemiyoruz.

Boş boş konusmayın hewaller

Ya seri basi onu falan gectim. Bi düsünün bakayim en son hangi Türk takimi Sampiyonlar ligine ön elemeleri gecerek gitti?? Benim aklima yakin zamandan bir örnek gelmiyor..

I am the one who knocks!

Galatasaray'ın ön eleme karnesi başarılıdır, eger ön elemeye kalırsak geçeriz turu. Ayrıca seribaşı degiliz diye tutturan bilgi yoksunlarına cevap vermiyorum.

Teklif gelirse yine Fenerbahçe’ye gider misin?

Fenerbahçe’ye gitmem, Fenerbahçe de beni istemez. Benim Trabzonspor forması ile attığım gol, şampiyonluğu kaybetmelerine neden oldu.O golün tartışıldı. “Orta yapmıştı” diyenler oldu. Gol, goldür. Konuşmaya gerek yok. Keşke her maç öyle gol atsam.:trollfacce.gif:

BU SEZONUN ACISINI ÇIKARACAĞIZ

Taraftarın protestosu bizi üzdü ve baskı altına aldı. 2 sene çok başarılı sezonun ardından şampiyonluğun kaçması onları mutsuz etmiş olabilir, bizi ettiği gibi. Bunun acısını seneye çıkaracağız.:snowman:

tek başına takıma bu kadar zarar veren oyuncu yoktur dünyada.

En iyi yerli forvet mecburuz falan demeyin lütfen

arkadaş 3 sene üstüste gol kralı olacaksın ve bu maçta gol atsan gerçekleşecek belki,tarihe geçeceksin yahu,vurdum duymazlığın böylesi...

yine maclari özetlerden izleyenler gelmis buraya. yanlis yerde oynatildigi icin kötü gibi göründü yoksa kapaklari takmisti.

Sneijder olmasa attığı twitle rezil edecekti bizi.

sana hırsız diyorlar. evet haklılar

çünkü sen bizim kalbimizi çaldın

Geri
Üst Alt