#17 Burak Yılmaz

cabalama ok iyi

ama KACIRMA OLM KACIRMA bak beni biktirma kendinden. Herkese karsi savundum seni, dayak yiyodum hatta bikeresine .. Kacir tamam ama malcana kacirma!

Çok uzakta değil takım arkadaşlarına baksa Semih-Koray ve bazı diğer oyunculardaki azmi gösterse en azından çekilir olabilir.Beyefendi 2 ay tatil yaptığı gibi fazla kiloları varmış.

Sen Galatasaray'da oynayan profesyonel bir futbolcusun nasıl kendine bakmazsın.Biraz ciddi ol işine saygı göster...

Bu adam 10 gol atacak diye bizi yine en az 30-40 golden edecek bu sene. Yok mu şu gerçeğin farkında olan aklı başında bir Allah kulu?

Kral kapakları taktıcılar nerde?

Takımdaki diğer oyuncular ilerde bunu görünce psikolojik olarak zaten maça yenik başlıyor.

Maç için eleştirmeyeceğim zira ilk maç bu abartmaya gerek yok...

Ama 2 pozisyon oldu Bruma fırtına gibi depara kalktı qral ile verkaç yapmak istedi ama bu adam onu bile beceremedi.Yok bu adam yeteneksiz..

Ne yapıp edip çok acil yabancı bir forvet almalıyız yoksa şampiyon olamayız yine bunun yüzünden kanser oluruz...

ya biz bu adamı 29 yasında cekemiyoruz

hangi kafa 35 ine kadar bizim kulübe bagladı bu herifi

kardesim yeter ya,bu adam yeteneksiz,10 metre top süremiyor,verkac yapamıyor,eli kolu durmuyor,ofsayt desen gırla

hadi bu hazırlık macıydı ama yarın lig baslayacak,bu adamla yola cıkarsak yolda kalırız,adam gibi golcü lazım

gerekirse tellesi yedek bıraksınlar o bölgede hakana bile razıyım ama zımba gibi golcü alın su takıma ya

ya biz bu adamı 29 yasında cekemiyoruz

hangi kafa 35 ine kadar bizim kulübe bagladı bu herifi

kardesim yeter ya,bu adam yeteneksiz,10 metre top süremiyor,verkac yapamıyor,eli kolu durmuyor,ofsayt desen gırla

hadi bu hazırlık macıydı ama yarın lig baslayacak,bu adamla yola cıkarsak yolda kalırız,adam gibi golcü lazım

gerekirse tellesi yedek bıraksınlar o bölgede hakana bile razıyım ama zımba gibi golcü alın su takıma ya

Ne olur Galatasaray Spor Kulübünün ilk 18'inde bir tane dahi yerli santrafor kalmasın. İlk 11'de oynayacak oyuncuda, yedekte bekleyecek oyuncuda, hatta kadroya giremeyip tribünde oturacak 3.yedek santraforda yabancı olsun.

Yerli Santrafor=Futbol Katli

qralınızıda alın gidin kardes

yav-he-he_538137.jpg

Bu adam 10 gol atacak diye bizi yine en az 30-40 golden edecek bu sene. Yok mu şu gerçeğin farkında olan aklı başında bir Allah kulu?

Valla arkadaşlar sizin gibi düşünen taraftarları gördükçe seviniyorum.Valla öyle bir medya var ki geçen yine yazmıştım rıdvan sezon öncesi takımları yorumluyor galatasaraya umut ve burak yeter dedi ya...Şampiyonlar ligi ve lig için umut ve burak yetermiş.Dikkat edin en rezil oynadığı maçlardan sonra bile '' burak yine çok istekliyidi'' deyip durdu 2 yıldır.Öveceği birşey yok çünkü.Guiza'yı 1 senede rezil edip gönderdiler.Hiç kaçırıyor ama çok pozisyona giriyor demediler.Bize gelince işlerine geliyor çünkü burak gibi bir adam.Şansal,demirkol gibi adamlarda geçen sene sneijdere takıp,bunu övdüler ki geçen seneki rezilliği biliyorsunuz.İşte bizim bazı arkadaşlar evde,kahvede maçı izliyorlar burak yılmaz'a sövüyorlar,eve gelip bunları açıyorlar sonra sövdüklerini unutup normale dönüyorlar.Maalesef durum bu arkadaşlar.Burak konusunda millet afyon yemiş gibi.Adamlar mecburen yazmak zorundayız diyorlar kadro yaparken.Niye mecbursun arkadaş ya..

Son olarak geçen sezonun başında burakla ilgili bir yazı yazmıştım.arkadaşlar lütfen okusun,okusun ki unuttuğumuz bazı şeyleri hatırlayalım.Bu takım ne zamandan beri çorba olmaya başlamış görelim...

Blogger

Geri
Üst Alt