#17 Burak Yılmaz

Aklı bacaklarıyla uyumlu olsaydı şuan Benzema yerine Realde burak vardı netoğlunet.Adam da pas verme,topu sürme yeteneği "0" ve bu bir adım gelişmiyor.Sadece hız ve şuttan ibaret bir futbolcu.Anlık oynuyor ilerisini okuyamıyor

kral çıplak görün artık. gözünüzdeki istatistik gözlüklerini çıkarın ve sahada oynanan futbolu izleyin

agziyla kus tutsa ama sunu sunu kötü yeaa derler artik. hani sabri gitti ya. gerekli birisi

Bak biraz yukarıda uzunca bir şeyler yazdım , zamanın varsa onu oku yanlışlarım varsa söyle...

Edit : Kusura bakma Transfer nöbetine yazmışım yazıyı...

Bu bahaneye sığınmanın gereği yok.

Biz bu adamdan ne istiyoruz ?

-İleride top tutma

-Takım için ileride duvar olma

-Arkadaşları ile verkaç yapma

-Yaptığı koşularla oyuncularımıza alan açma

-Bir de pres , Hakan Şükür presi istemiyoruz standart bir pres istiyoruz...

Burak ne yapıyor ?

-Top kontrol etmekten aciz , ileride duvar falan olamaz.

-Süper ligin en çok faul yapan oyuncusu.Rezil faulleri ve ofsaytları ile her maç en az 10 atağımıza mani oluyor baskı kuramıyoruz.

-Honved maçında 2 kere Bruma ile verkaç yapmayı beceremedi.

-Hiç alan yaratmıyor arkadaşlarına.Topu önüne bekliyor.

-Pres falan yaptığı yok doğru düzgün.Yani standart bile yapmıyor...

Peki ne yapar ?

-Bitiriciymiş.Abi bunu diyen adam bizimle dalga geçiyor.Bunun yerinde Jardel olsaydı geçen sene 16 değil 46 gol atardı , Jardel'i izleyenler bunun gayet doğru olduğunu biliyor.

Hasan,Arda,Hakan olaya katılarak Burak temize çekilmek istenmiş , iyi de ne alaka onlar ile Burak ?

Geçen sene şampiyonluğumuzu çaldı bu adam ve hala takımın birinci forveti konumunda...

Hayalimdeki forvet değil tabiyki de fakat daha iyi yerli forvet var mı sorarım? Ülkede forvet yetişmiyor..

daha iyisi olmaması burak'ın oynaması gerektiği anlamına gelmez defansı yerli yaparak kontenjan açılabilir. ayrıca burak kadar gol atamasa da totalde daha fazla katkı verecek en azından takımı 10 kişi oynatmayacak yerli bulunabilir bence.

daha iyisi olmaması burak'ın oynaması gerektiği anlamına gelmez defansı yerli yaparak kontenjan açılabilir. ayrıca burak kadar gol atamasa da totalde daha fazla katkı verecek en azından takımı 10 kişi oynatmayacak yerli bulunabilir bence.

Ben Prandelli'ye güveniyorum mutlaka forvet transferi yaptıracaktır...

Mancini'ye kalsa işimiz yaştı...

Yabancı sınırı hazır düşmüşken Burak'ı da İngiliz falan yapalım sınıra takılsın.

keske bunu da yunanlara itelesek

best greek scorer

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Aklı bacaklarıyla uyumlu olsaydı şuan Benzema yerine Realde burak vardı netoğlunet.Adam da pas verme,topu sürme yeteneği "0" ve bu bir adım gelişmiyor.Sadece hız ve şuttan ibaret bir futbolcu.Anlık oynuyor ilerisini okuyamıyor

Hız da yok artık. Atletico maçında defansla birlikte başlıyor koşuya 2 metre arkasında kalıyor. 32-33 yaşında bu kadar yeteneksiz bir oyuncu fiziken bitince ne olur siz düşünün. 3 milyon alırken.

İyi güzel diyorsunuzda Terim aldı oynattı,Mancini yüzüne bakmaz dediler vazgeçilmezi oldu.Prandelli oynatmaz dediler yine oynuyor sorun nerede acaba ? :)

lan rakibin man utd,neapel degil.

belki dünyanin en iyi defans yapan takimina karsi oynadin.

real,barca,chelsea bile bi mok yapamadilar. üstelik sneijder gibi en önemli aktörümüz yoktu. sakin olun sezon baslamamis daha

iyi oynadığı kaç maç var yada sorumluluk aldığı diyelim.gol attığı maçları söylemeyin . bana deyinki top tuttu orta sahayı rahatlattı pozisyon hazırladı defansı zorla dı herhangi bişey

aynen burak kötü oynasında asalım diyenler var iyi oynadın mı yok hiçbiri

Böyle bir zaman dilimi yaşandı mı ?

Ha bazen adam ayağına gelen topu ayağında 4 saniye kadar tutabildi, gelen pası 7 metre önüne dürtmeden kontrol edebildi diye "iyi oynadı qralllcılar" türüyor. Biz de ses etmiyoruz tabi.

atletioko dünyanin en iyi savunmasini yapiyor yeaaahh xDDD mi oldu simdi savunmaniz :D

la o kadar sekilden sekile girmeye gerek yok bunu savunmak icin ayni oyunu tokatspora karsi da oynuyor

o zaman o mantikla tokatspor da dünyanin en iyi defansina sahip

Geri
Üst Alt