#17 Burak Yılmaz

Iyi kazik yedik gercekten.

5 Milyona falan Lazioya satsak keske onu. 2012'dan sonra satsaydik keske onu, ama o tren kacti artik.

futbolcugunu gectim karekter olarak bize yakismiyor

Sanki geçen sene çapraz bağları kopmuşta futboldan bir sezon uzak kalmış gibi oynuyor. Gol atmayı bırakın top oynamayı unutmuş.

o kadar para alıyosun hakkını vereceksin burak efendi, taraftara hak vereceksin o kaçırdığın net pozisyonları bizim manavcı osman abi en az birini atardı ona göre...

Satılmalı acilen. Yerinede mevlüt ve mümkünse bir yabancı alınmalı

servetten sonra ilk defa bir oyuncudan bu kadar nefret etmeye basladim

ama o bile taraftara küfretmedi, o kadar saygisi vardi en azindan

Seni bu takıma alanın da , Sözleşmeni uzatıp üstüne tonlarca para verenin dee , Seni oynatanında avradını ... ( Kıraç- Eşşeği saldım Sahaya (avradını) )

Süper kupada gol atarsa tekrar göklere çıkarılır, iki senedir olan bu."En iyi Türk forvet ama daha iyisi yok"," yap bakalım 5 yabancılı kadro" gibi argümanlarla savunulur, son 3 senede attığı gol sayısı filan yazılır.Elli kere yaşadık bu durumu.Hakkında daha fazla konuşmayacağım.Prandelli görmüştür herhalde eksiği.

Ayrıca yapılan anlaşmaları eleştiren taraftara muhasebeci yaftası yapıştıranlara da selam olsun.Yanlış iş eleştirilir, eleştirilmeli de.Sen bu şartlar altında sözleşme yaparsan o da kendini gerçekten kral olduğuna inandırır.

Bu adamin sozlesmesini uzatip maasini arttiranlarin derhal kuluple ilisigi kesilmeli.

$

Dedigim tam olarak bu, bu cocuk edilen küfürlerden ve laflardan fazla etkileniyor. Burak´in verdigi tepki dogru degil, ama Galatasaray formasi tasiyan oyunculara küfür eden insanlar, taraftarliklarini sorgulamali...

KRAL BURAK YILMAZ;

BİZDE ÖYLE!

Lan Murhan sus oglum. Her boka fikrin var her konuya bişeyler yazıyorsun gören ve okuyan kocaman adam sanar.

Sonra geliyon böyle çocuksu yorumlarda bulunuyorsun.

Burak küfür bilgimi geliştirdi, neler öğrendim neler. Kendisine had kreasyonlarım bile mevcut.

I am the one who knocks!

bugüne kadarki hizmetleri için teşekkür edilip, kendisinin kadroda düşünülmediği söylenmeli. belki biraz kadro dışı kalmak falan kendine getirebilir o yol da düşünülmeli. mevcut şartlar içerisinde faydadan öte zararı olacaktır.

sabri gibi kadrodan sutlanmali

forvetsiz bile ciksak degisen bir sey olmaz hatta daha iyi bile oynariz

Geri
Üst Alt