#17 Burak Yılmaz

öyle biri gelirse sevinirsin. buragimi savunmam için bir neden diyip havalara uçarsin. ve GSLiim diye ortalarda dolanirsin.

ne GS sevgisiyymiş be gözlerim yaşardi.

Sizinle aynı şeyi soylemeyenin Galatasaraylılığını sorgulamak da nedir ya illa sizin gibi surekli Burak'a sövmemiz mi gerekiyor Galatasaraylı olmak için biri gelsin de sizin için sevinirim Burak'a sarmaktan maçı takip edemiyosunuz çünkü muhtemelen

Ürkütücü ama süreç aynı Jardel süreci gibi işliyor. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Yahu ne yaptı Ba!! Üç gol attı ben mi.görmedim adam ikinci yarı süperdi o ayrı o kadar iyiydiki sahada kimse göremedi ayağına top.değmeden bitirdi Arteta nın ayak tarak kemiğini kırıyordu birde son dk larda penaltı almaya.çalıştı bedavadan, tamam fena değil özellikle de bjk için,tamam santra dan gol.atsa jenerik olurdu da büyük kaptan Bülent inde golü var öyle.ne şişirdiniz adamı yahu

Sen başka maç izlemişsin belli oldu.

Sizinle aynı şeyi soylemeyenin Galatasaraylılığını sorgulamak da nedir ya illa sizin gibi surekli Burak'a sövmemiz mi gerekiyor Galatasaraylı olmak için biri gelsin de sizin için sevinirim Burak'a sarmaktan maçı takip edemiyosunuz çünkü muhtemelen

benimle ayni şeyi düşün demedim. sen daha ne yazdigini bilmiyorsun. bir daha gözden geçir istersen.

Sen başka maç izlemişsin belli oldu.

Bence sen bir daha izle de bana ikinci yarı ne yaptığını anlat zorla.mı beğendireceksiniz arkadaş dün.ki maçta ben Beğenmedim o kadar,ama ileride ne olur bilemem dün kaçırdığı bir gol var ki evlere şenlik ha sürekli ismi söyleniyor du ayrı ama yanıltmasın sizi Ercan Taner top kimde olsa demba ba diyordungeleneksel Türk davranışı kendi değerlerimizi yerin dibine batıran, diğerlerini gereksiz ve tek maçla öven

Bu sezon bir mucize olacak, her vurduğu gol alacak, artist tavırlarından arınacak, takım oyunu oynayacak ileride top tutacak arkadaşlarına boş pozisyon oluşturacak herkesden daha fazla mücadele edecek bir performans sağlarsa tükürdüğümüzü yalatır bize.

Bunun imkanı var mı? Bence yok ama bir mucize işte..

Bence sen bir daha izle de bana ikinci yarı ne yaptığını anlat zorla.mı beğendireceksiniz arkadaş dün.ki maçta ben Beğenmedim o kadar,ama ileride ne olur bilemem dün kaçırdığı bir gol var ki evlere şenlik ha sürekli ismi söyleniyor du ayrı ama yanıltmasın sizi Ercan Taner top kimde olsa demba ba diyordungeleneksel Türk davranışı kendi değerlerimizi yerin dibine batıran, diğerlerini gereksiz ve tek maçla öven

Yahu kimse sana adamı beğendirmek zorunda değil. Dün 10 kişiye sor 9'u beğendim der bir beğenmedim diyen sensin demek ki sende bir sorun var. Evlere şenlik gol kaçırdı doğru Zlatan'da boş kaleye kaçırdı geçen gün bu mantıkla bakarsan?

Sen kornerde kaç tane forveti kendi ceza sahasına gelip top çıkarmaya çalışırken gördün? Adam dün bildiğin iki kişilik oynadı ortasahada da görev yaptı. İleride top tuttu, pozisyon kovaladı arkadaşlarına boş alan oluşturdu şansızdı gol atamadı şansızlıktan başka birşey değildi!

İkinci yarı ne yapmış diye soruyorsun çok bişey yapamadı bununda nedeni ilk yarıda tek başına Arsenal defans ve orta sahasına uyguladığı presdi. Bu kadar presten sonra yorulmasından daha doğal ne olabilir?

Biraz mantık çok şey değil..

Yahu kimse sana adamı beğendirmek zorunda değil. Dün 10 kişiye sor 9'u beğendim der bir beğenmedim diyen sensin demek ki sende bir sorun var. Evlere şenlik gol kaçırdı doğru Zlatan'da boş kaleye kaçırdı geçen gün bu mantıkla bakarsan?

Sen kornerde kaç tane forveti kendi ceza sahasına gelip top çıkarmaya çalışırken gördün? Adam dün bildiğin iki kişilik oynadı ortasahada da görev yaptı. İleride top tuttu, pozisyon kovaladı arkadaşlarına boş alan oluşturdu şansızdı gol atamadı şansızlıktan başka birşey değildi!

İkinci yarı ne yapmış diye soruyorsun çok bişey yapamadı bununda nedeni ilk yarıda tek başına Arsenal defans ve orta sahasına uyguladığı presdi. Bu kadar presten sonra yorulmasından daha doğal ne olabilir?

Biraz mantık çok şey değil..

Tamam siz haklısınız ben 10 kişiden biri sorunlu kişiyim uğraşamam sizinle

Tamam siz haklısınız ben 10 kişiden biri sorunlu kişiyim uğraşamam sizinle

Yahu arkadaşım 10 kişinin söylediğinin aksini söylüyorsan ya bunu ispatlamalısın ya da kendini sorgulamalısın. Kimse kimsenin kalbini bu konular için kırmasın ama bu bir bakış açısı olmalı.

Selametle.

Ben ne yazdığımı biliyorum Burak'a yada başka birine futbol çerçevesinde yapılan her eleştiriye saygı duyarım ama futbolcu musvettesi demek eleştiri falan değildir

Doğru diyosun burak futbolcu müsvettesi dahi değildir orda cümleyi yanlış kurdum, futbolcu müsvettelerinin bile bi şerefi var onlardan özür dilerim.

Buraki izleyip sonra demba bayi izleyince demba ba ibrahimovic gibi geliyor gözümüze

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Demagojiyle ne alakası var bunun ben futbol üzerine konuşmaya çalışırken şeref falan dersen uzatmaya gerek yok

Orada kullandığım şeref bi tabir, burakınızın şerefine falan laf atmıyorum yani rahat ol. Benim adamın kişiliğiyle zerre sorunum yok ki, sadece futbolcu değil ve Galatasaray zarar görüyor tek sıkıntım bu

Orada kullandığım şeref bi tabir, burakınızın şerefine falan laf atmıyorum yani rahat ol. Benim adamın kişiliğiyle zerre sorunum yok ki, sadece futbolcu değil ve Galatasaray zarar görüyor tek sıkıntım bu

Sizin gibi düşünmeyenlere Galatasaraylı degilsin veya Burak fanboy demeyin o zaman çünkü benim de bu forumdaki çoğu insanın sıkıntısı derdi Galatasaray

Geri
Üst Alt