#17 Burak Yılmaz

Sizin gibi düşünmeyenlere Galatasaraylı degilsin veya Burak fanboy demeyin o zaman çünkü benim de bu forumdaki çoğu insanın sıkıntısı derdi Galatasaray

Galatasaraylı değilsin demem kimseye ama bi fanboyluk var kabul edin işte, neyse gerçekten burak için kalp kırmaya gerek yok ki ilerleyen günlerde buralar daha fazla yanacak. O yüzden en iyisi bu mevzuyu burda noktalamak, bu başlık daha çok hortlar

Yahu ne yaptı Ba!! Üç gol attı ben mi.görmedim adam ikinci yarı süperdi o ayrı o kadar iyiydiki sahada kimse göremedi ayağına top.değmeden bitirdi Arteta nın ayak tarak kemiğini kırıyordu birde son dk larda penaltı almaya.çalıştı bedavadan, tamam fena değil özellikle de bjk için,tamam santra dan gol.atsa jenerik olurdu da büyük kaptan Bülent inde golü var öyle.ne şişirdiniz adamı yahu

Pcye bakarken maç izliyorsun heralde.Sadece spikerin sesini yükselttiği pozisyonları izlemişsin.Besiktaş'ı rakip saha da tutan hep Ba.Burak'ın Galatasaray kariyeri boyunca oyuna yaptığı toplam katkıyı adam bir maçta katladı daha ne yapsın.Iste bu yuzden adam cl'de 8 toplam da 32 gol atmasına rağmen bir tek Lazio'dan tırt bi teklif geldi.

Pcye bakarken maç izliyorsun heralde.Sadece spikerin sesini yükselttiği pozisyonları izlemişsin.Besiktaş'ı rakip saha da tutan hep Ba.Burak'ın Galatasaray kariyeri boyunca oyuna yaptığı toplam katkıyı adam bir maçta katladı daha ne yapsın.Iste bu yuzden adam cl'de 8 toplam da 32 gol atmasına rağmen bir tek Lazio'dan tırt bi teklif geldi.

Arkadaşlar an itibariyle beğenmediğimi belirttim insanların fikrine saygınız olsun, ayrıca şu da bir gerçekki Türk futbolcularına kolay kolay yüksek teklif gelmez zira ligimizin kalitesiz olduğunu düşünüyorlar bunun en büyük örneği Arda ve Tugay dır ancak gittikten sonra gittiği ligde başarılı olursa beş katı fiyat çekiyorlar örnek Arda, tırt teklif dediğin de ardadan üç milyon fazla idi! Eğer kıstas bu ise Sneijder ve Ambrabat bonservisleri var ortada yada mehmet topuz ile alperin on milyonluk bonservisleri bunlar bir anlam.ifade etmez ben golcü adamdan gol atmasını beklerim sadece defans oyuncularını meşgul etmesini değil ayrıca madem muhteşem bir oyuncu idi ba senin düşüncene göre bu fiyata en azından İngiliz takımları neden almadı yani Türkiye, İngiltere den daha mı cazip, bu arada ne alacağını ve geçmişte ne aldığını bilmiyorum bakmadım evet Burak ta yetersiz evet çok eksiği var ama arkadaş biz Drogba yı gönderdik ba kim yahu anlatmak istediğim bu gelecekse çok daha iyisi gelmeli sakatlıkları mide bulandıran birisi değil yoksa bence de kesinlikle ileri uca biri gelmeli ve keşke Campbell olsa idi

Orada kullandığım şeref bi tabir, burakınızın şerefine falan laf atmıyorum yani rahat ol. Benim adamın kişiliğiyle zerre sorunum yok ki, sadece futbolcu değil ve Galatasaray zarar görüyor tek sıkıntım bu

tek sıkıntım Galatasaray zarar görmesin diyorsun hocam ama en çok zararı da siz ve sizin gibi düşünen stadyumdaki taraftarlar veriyor. elimizde ronaldolar, ibralar vardı da biz burak'ı mı oynatıyoruz? yabancı sınırsız mı? kulübümüz uefa'dan uyarı almadı mı? maddi kaynaklarımız sınırsız mı yoksa paralar suyunu mu çekti? bütün bu soruların cevabı malesef ki tek kapıya çıkıyor.

en iyi türk santrafor ve elimizdeki en iyi santrafor burak. daha iyisinin alınmasını hepimiz istiyoruz, alınmaya çalışılıyor ama alınamayabilir. koca sezon burak tek forvet oynayabilir. bu burak'ın suçu değil, yönetimin suçudur. sen daha sezon başlamadan her fırsatta bu adamı eleştirirsen, tribünde yuhalarsan küfredersen alacağın katkı varsa dahi onu da alamazsın. bu burak yılmaz'a zarar vermez, adamın paşa gibi sözleşmesi var. bize ve Galatasaray'a verir. bunu anlayamazsanız işimiz zor.

burak yetersiz olabilir ama dediğim gibi şuan için elimizdeki en iyisi. bu adam gol kaçırdığında sen bu adamı tribünde yuhalarsan adam daha çok demoralize olur, ondan sonraki pozisyonları atacağı varsa da atamaz. bu sebeple bu adam gol kaçırsa dahi desteklememiz, moralini üst seviyede tutup en iyi katkıyı almamız lazım. çünkü elimizdeki tek alternatif. böyle yapmak sanılanın aksine Galatasaray'a zarar değil yarar sağlar.

Burak ile 34 yaşına kadar sözleşme imzaladikya kafayı yiyorum adamda teknik olsa neyse idare ederiz derimde tek özelliği gücü ve hızı, biz 35 yaşındaki drogbaya tahammül edemedik burak ile ne yapacağız bilemiyorum

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burak'la devam etmek intihardir. Bunu bilir bunu söylerim. Artik kosmak bile istemiyor. bizi rezil edecegi o kadar belli oluyor ki. Bunun için yilmazi suçlamanin anlami yok. Yönetim buna 5 sene anlasma yaptigi gün kendini bitirdi zaten. Artik yönetim ne zaman gider diye bekliyoruz. Heralde bu sezon sonu giderler. Sonrasinda 3-4 sene kontrati olan iskartalari temizlemek epey zaman alacak.

eyyy burak efendi !!!

[attachment=12687:10570540_10152715046491264_799462240604764456_n.jpg]

Ekli dosyalar

• 10570540_10152715046491264_799462240604764456_n.webp
    10570540_10152715046491264_799462240604764456_n.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 238
Eskiden yüksek yüzdeyle oynadığı için maç içinde takıma verdiği hasar belli olmuyordu. Ne zaman yüzdesi düşmeye başladı şapka düştü kel göründü. Yoksa eskiden de bu adamın çok bir numarası yoktu. Tüm takımı kendime bağımlı yapsam ve tüm takm bana da çalışsa bende o kadar pozisyona girerim. Arkamda Sneijder, Drogba, Melo, Selçuk varken Mehmet Batdal'ı oraya koy o da ayni oranda poziysona girip kaçırır. Trabzon'da da ayni şekilde, o dönem arkasında çalışan çok iyi bir takım vardı. Ama o zamanlar yüzdesi gerçekten iyiydi, hakkını vermek lazım.

Burak'la devam etmek intihardir. Bunu bilir bunu söylerim. Artik kosmak bile istemiyor. bizi rezil edecegi o kadar belli oluyor ki. Bunun için yilmazi suçlamanin anlami yok. Yönetim buna 5 sene anlasma yaptigi gün kendini bitirdi zaten. Artik yönetim ne zaman gider diye bekliyoruz. Heralde bu sezon sonu giderler. Sonrasinda 3-4 sene kontrati olan iskartalari temizlemek epey zaman alacak.

Ben dün gece yazdım,Aysal'ı sonuna kadar savundum ama Burak ile o rezil kontrat imzalanınca adam gözümden düştü...

Sene sonunda başarısız olup giderse üzülmem artık...

Yabancı sınırı bu sene son diyorum da dediğin gibi kadro nasıl temizlenecek ?

Ben dün gece yazdım,Aysal'ı sonuna kadar savundum ama Burak ile o rezil kontrat imzalanınca adam gözümden düştü...

Sene sonunda başarısız olup giderse üzülmem artık...

Yabancı sınırı bu sene son diyorum da dediğin gibi kadro nasıl temizlenecek ?

Gerçekten büyük bir is bilmezlik. Takimin forvet hatti ipotek ediliyor Burak için. Simdi ikinci bir forvet alinsa bile sorunlar çikacak.

Her maçta cok pres yaparsa pek diyecek birsey yok, gol şansı kaçırırsa bile takıma faydalı olur o zaman.

Ama mutlaka yabancı forvet almak lazım

burakta gitsin umutta gitsin selçukta gitsin siz kimi istiyorsunuz bunların yerine bir bildiğiniz yabancı bunların yerine daha iyi yerli söyleyin hadi yok işte adama destek olmak varken neden kaybetmeye çalışıyoruz aynısı yıllarca hakan şüküre yapıldı son 2-3 senesi dışında baya eleştiri almıştı kariyer sonuna doğru değeri anlaşıldı ve hala onun yeri dolmadı acaba burak giderse kiminle dolduracağız hep bu kötü şu kötü madem bu kadar kötü neden 15-20 milyonlar konuşuldu 3 senede 90 gol atmış hadi 30-40 tanesi şansa 90 golüde mi şansa atmış eğer yabancı olsa övüp dururdunuz bunu yabancı düşmanı olduğum için değil türkiyedeki bakış açısı yüzünden söyledim hatta bu bakış açısı sadece bize özgü değil diğer ülkelerdede oluyor bazı oyuncular ağzıyla kuş tutsada yaranamıyor burakta bunlardan yalnızca biri

burakta gitsin umutta gitsin selçukta gitsin siz kimi istiyorsunuz bunların yerine bir bildiğiniz yabancı bunların yerine daha iyi yerli söyleyin hadi yok işte adama destek olmak varken neden kaybetmeye çalışıyoruz aynısı yıllarca hakan şüküre yapıldı son 2-3 senesi dışında baya eleştiri almıştı kariyer sonuna doğru değeri anlaşıldı ve hala onun yeri dolmadı acaba burak giderse kiminle dolduracağız hep bu kötü şu kötü madem bu kadar kötü neden 15-20 milyonlar konuşuldu 3 senede 90 gol atmış hadi 30-40 tanesi şansa 90 golüde mi şansa atmış eğer yabancı olsa övüp dururdunuz bunu yabancı düşmanı olduğum için değil türkiyedeki bakış açısı yüzünden söyledim hatta bu bakış açısı sadece bize özgü değil diğer ülkelerdede oluyor bazı oyuncular ağzıyla kuş tutsada yaranamıyor burakta bunlardan yalnızca biri

Niye destek verelim 1 şampiyonluk kaybettik,bu az bir bedel mi ?

Banane Burak'ın attığı gollerden ? Sneijder oldukça iyi bir sene geçirirken dahi koskoca Galatasaray 59 gol atmış ona bakarım...

Biz anadolu takımı değiliz tabii ki forvet gol atacak.Bunun yakaladığı pozisyonları normal bitiricilik yeteneği olan forvet olsa bunun attığının 2 katını atar...

Gerekirse Melo'yu gerekirse Nando'yu gerekirse keseriz forveti yabancı oynatmalıyız.Adam ileride kara delik...

Niye destek verelim 1 şampiyonluk kaybettik,bu az bir bedel mi ?

Banane Burak'ın attığı gollerden ? Sneijder oldukça iyi bir sene geçirirken dahi koskoca Galatasaray 59 gol atmış ona bakarım...

Biz anadolu takımı değiliz tabii ki forvet gol atacak.Bunun yakaladığı pozisyonları normal bitiricilik yeteneği olan forvet olsa bunun attığının 2 katını atar...

Gerekirse Melo'yu gerekirse Nando'yu gerekirse keseriz forveti yabancı oynatmalıyız.Adam ileride kara delik...

ne yani şampiyonluğu sadece burak yüzünden mi kaybettik bu nasıl mantık? 59 gol tabiki az ama bu lig için normal lig ortalamalarına bakarsan 70-80 gol atan çok az takım var. Burak iki yılda sadece ligde 40 gol atmış bu ligde iki yılda 60-70 gol atabilecek ve bizim alabileceğimiz forvet var mı? örneğin huntelaar gelse bu kadar atabileceğine garanti veriyor musun? Melo'yu kesmek demek dirençsiz kalmak demek sen ileriye Messi'yi bile koysan ortasahasız hiç birşey yapamaz

Bu adamın en fazla 2 yıl sonra pili de bitecek.Düşünsenize koşamayan yani hiçbir numarası olmayan adama 3 m euro vericez.

Geri
Üst Alt