#17 Burak Yılmaz

Gece gunduz aklimdan cikmiyor. Babamla ne zaman konussak dunya'daki diger seylerden kopmus bir vaziyette sadece Burak'la nasil bitecek koca bir sezonun sohbetini yapiyoruz. Goz gore gore koca bir sezonu kaybetme potansiyelimiz hatsafhada. En cok da bu koyuyor.

Burak Yılmaz'ı izliyorum, gözlerim kapalı

Önce hafiften bir koşu yapıyor

Yavaş yavaş deplase oluyor

Şutlar, Tribünlerde;

Uzaklarda, çok uzaklarda,

Sneijder'in hiç durmayan çığlıkları

Burak Yılmaz'ı izliyorum, gözlerim kapalı

:coffee:

Uykularım kaçıyor, bu adam hala bizde. Hala ilk 11, hala banko. Yaşamdan soğuma sebebimsin, futbol nefretimsin.

Burak'i sevmem de bu kadar gunah kecisi ilan edilecek bir durum da yok. Kadro muhendisligi diye bir seyden bahsedilirdi eskiden. Kadroda problem var, transferden de Burak sorumlu olmadigina gore biraz frenleyin kendinizi.

Objektif bir çalışma olmuş

[media]https://www.youtube.com/watch?v=MwvfBZMZQTQ[/media]

Bu herifin ne özelliğii var da kulüp tarafından bu kadar aşkla savunulup sahipleniliyor anlamak çok zor. Hakan Şükür'e bile son dönemlerinde bu kadar sabır gösterilmemişti valla. Kral Burak, en büyük Burak, Türkienin en iyi forveti Burak, gol makinesi Burak kafasında devam etsin bakalım bizimkiler, GSTV'de Burak klipleri dönmeye devam etsin. Bakalım Burak bunları nasıl ödeyecek?

Şimdi Başkan Mancini'yi gönderme planları yapıyordu.Doğru bir hamle,zararın neresinden dönülse kardır.Mancini çok çok seviyorum ama bu rezil yabancı sınırı ile başarılı olması mümkün değildi,ayrılması 2 taraf için de doğru oldu...

Peki Başkan Mancini'yi gönderiyorsun da neden onun raporu ile bu arkadaşın sözleşmesini uzatıyorsun ? Yeni gelen teknik adamın sistemine uymazsa ne olacak ? Nitekim uymuyor da , yana yakıla forvet arıyoruz.Bu adamın alacağı 5 yıl/18 milyon euro ne olacak ? Kime göndereceğiz ? Hızıyla ve atletik özellikleri ile ön plana çıkmış bir oyuncuya bu kontratı verdin.

Ne diyeyim ya,ne diyeyim ? Koca takımı şuna mahkum ettin Başkan,bravo başkan bravo...

pazartesi fenere sallar bitane kral güveniyorum sana şu durumda başka çaremiz yok

84. Galatasaray formalı maçında 51. golünü atıp, 19. asistini yaparsın inşallah.

Burak yılmaz şu adamı cebinden çıkarır şu adamı ikiye katlar deniyor ya allah aşkına hangi özellikleriyle yapıyor bunu.Mevlüt,almeida gibi adamlar beğenilmiyor da yıldızımız burak hangi özellikleriyle bu adamlardan önde.Teknik yerlerde,oyun görüşü zayıf,kafa topu alamaz,çok gol kaçırır,çok ofsayta düşer,çok faul yapar...E nasıl burak bu kadar kötü özelliklere sahipken herkesi üçe beşe katlıyor merak ediyorum.

Geri
Üst Alt