#17 Burak Yılmaz

ulan bir işe yara 1-2 gol at. 300 bin euro bile haketmeyen yeteneğinle 3 milyon euro götürüyosun

güvenim yok ama malesef yapcak bişe yok

umarım saç baş yolmaz

Kendi ortalamasının üstünde oynadı ama iyi değildi tabii.

Genel performansına sövecek adama saygı duyarım istediğini yazsın ama bu akşam sövülecekler arasında son sıralarda...

Bir Drogbayı yedik sırf şunun yüzünden. Drogbayı sırf şunun yüzünden kullanamadık yardımcı forvet gibi oynadı olmadı ve giden o oldu bizde buna kaldık....!

Zaten kazma, futbol zekası 0 bir oyuncu. Özellikle ilk yarı önünden geçen topa basmaması çıldırttı beyfendi her topu ayağına istiyor pres neymiş öyle. İkinci yarı kesin uyarı aldı biraz yalandan pres yaptı. Rakip savunma en ufak baskıda acayip saçmalıyor iken bunu hiç kullanamadık. Elmander gibi forvet mahvederdi böyle defansı.

Burak Yilmaz'a bugün icin laf eden carpilir vallahi. Sahada Muslera, Semih, Chedjou ve Olcan'la birlikte birseyler yapmaya calisti.

Burak tek forvet oyuncusu değildir.

Burak böyle anlamsız hücum faulller yaptığı sürece forvet oyuncusu bile değildir gözümde.

Çünki bu yaşıma kadar gördüğüm:

Faul forvet oyuncusuna yapılır ki durdurmak için.Eğer Forvet oyuncusu yapıyorsa faulü bunun en masumane ifadesi "düşüncesizlik, kontrolsüzlüktür"

Aslında çok daha ağırları var da neyse...

Burak tek forvet oyuncusu değildir.

Burak böyle anlamsız hücum faulller yaptığı sürece forvet oyuncusu bile değildir gözümde.

Çünki bu yaşıma kadar gördüğüm:

Faul forvet oyuncusuna yapılır ki durdurmak için.Eğer Forvet oyuncusu yapıyorsa faulü bunun en masumane ifadesi "düşüncesizlik, kontrolsüzlüktür"

Aslında çok daha ağırları var da neyse...

Hakan şükür gibi forvet bulamadık yıllardır

Adam top kontrol edemiyor hala laf etmeyin diyorsunuz...

Bu adam bizim takımın oyuncusu olamaz bas bas bağırıyorum aylardır,koca takımı Trabzon'a çevirdi...

İnşallah doğrudur ya Milan haberi,ne olur doğru çıksın...

Selçuk'a baktım , dönüp Burak'a baktım sonra kendi kendime dedimki Burak'ı öpüp başımıza koyalım

Geri
Üst Alt