#17 Burak Yılmaz

Evet tam da ondan bahsediyorum.

Keşke Elmander olsa.

Sırtı dönük te oynayabilecek biri olmalı. O mücadele ederken Burak çok pozisyona girer.

Ligde bu şekilde çok maç kazanabiliriz. Ama o ikiliyle Avrupa'da zor olur.

Velhasıl kelam Burak tek forvetken hem Avrupa hem de Türkiye yalan olur. Olacak.

Boşuna Burak'a küfretmeyin. Burak'ın kapasitesini 30 gol atarken de 13 gol atarken de biliyorduk. Attıklarından fazlasını kaçıırır, kaçıracak ta..

Bunu göz göre göre Burak'ı birinci forvet edasıyla üstelik te tek oynatan teknik heyete, ya da onların ihtiyaçlarına cevap vermeyen yönetime kızın.

Birebir katılıyorum Burak ın yanına Elmander ve skora etki edecek kanat lazım

arkası dönük futbolcuya faul yapmanın ne kadar gereksiz birşey olduğunu anlayamadı 10 yıldır ve anlayamayacakta...

Sana sabredeceiğimize altyapıdan genç bi arkadaşa katlanalım sahada yürümekten başka yaptığın bi halt yok

Burak'a haksızlık ediyorsunuz. Burak aynı Burak.

Beklentilerinizi ona göre ayarlayın ve sinir olma katsayınızı düşürün.

Boşuna ömrünüzden sağlığınızdan olmayın.

evlendi sevindik adam olacak diye, düzenli hayatı olacak diye ama nafile. boynuzlu canere bak birde burak'ın oynadığı futbola bak. ayp. birde maaşına zam aldın.

Geçen sezondan beri forvet olmadığını iddia ediyor ve düzenli olarak maçlarda kendisine sövüyordum ama arkadaşlarımı ikna edemiyordum, dün akşam artık onlarda ikna oldular grup olarak kendisine ve kankası Selçuk'a giydiriyoruz.

F-T nin basimiza sardigi belalardan biri birde yönetim bu futbolcu bozuntulariyla sözlesme uzatti

burak ve umut ikilisini denemek lazim bence, olmuyor böyle, yeni transfer isterim ama alinmiyor bari umut ve burak yapalim...

Bahane üretmeyin arkadaşlar yok yalnız kaldı filan diye zaten

Burak bu mantalite ile hep yalnız kalır çünkü ileride hep koşu yoluna dikine pas isteyen bir oyuncu mecbur kalıyorsun ve dikine pas yapmaya ama sonuç belli

Bahane üretmeyin arkadaşlar yok yalnız kaldı filan diye zaten

Burak bu mantalite ile hep yalnız kalır çünkü ileride hep koşu yoluna dikine pas isteyen bir oyuncu mecbur kalıyorsun ve dikine pas yapmaya ama sonuç belli

haklisin arkadasim ama alinmiyor forvet takima, alinmiyor biz napalim, o yüzden umut ve buraki denemek lazim, yoksa hic kimse gol atmiyor...en azindan bir kac gol cikar.

ayıp ediyorsunuz dün bir pozisyon vardı burak topu kaptı içeri çevirdi kimse yoktu hele wes çıkınca hakkaten kimse yoktu baya çabaladı bu maç yeteneksiz falan diyin ama mücadele etmiyor demeyin zaten bu kadar hırslı olmasa bu yetenekle buralara gelemezdi

dün kostu savastı ama burak bu

bu kadar yani

dün icin asla kızmam ama genel olarak cok cok yetersiz

Dün Burak'tan önce kızılması gereken bi ton adam vardı. Ama yine de kontrataklarda ileri çıkmak yerine geride top beklemesi çıldırtıyor insanı. Tabi bir de gereksiz faulleri.

Tapa

futbola yeni kural gelsin bir maçta 5 tane hücum faul yapan oyun dışı kalsın da kurtulalım bu arkadaştan

Topu her ayağına alan istisnasız bunu savunma arkasına kaçırmaya çalıştığı için bir b.k oynayamamamız normal tabi. Chedjou'dan tut, Olcan'a, Sneijder'e kadar herkes bunu savunma arkasına kaçırmaya uğraştı. Çünkü bu adam sahada oldukça diğer oyuncuları buna mecbur kılıyor. Ondan sonra da vay koştu, vay mücadele etti. Ne etti yav? Bu kadar mı küçüldük arkadaş biz? Emenike ve Sow topu ayağına aldı mı 3 kişiyi sırtına alıp gidiyor, bu eleman 2 metre top itelemekten aciz ve bizim taraftar da bunu mücadele etti diye savunuyor. Şuna bak ya, bu kadar mı düşmüşüz, gerçekten yazık.

Hala koştu mücadele etti deniyor

laa adam bildiğin beceriksiz

ee bir zahmet koşsun yani

onu da yapmaz ise ne yapacak zaten

ayrıca her topu ona oynamak zorunda takım görmüyor musunuz ?

Hayatımda bunun kadar hücum faul yapan bir forvet(!) oyuncusu görmedim.Bu maçta kendisinden kötü oynayan oyuncular olsa da ayağına gelen her topu öldürerek bizi şaşırtmadı.Kaç defa top ayağına geldiğinde boşta olan arkadaşlarına pas atmadı veya atamadı.Gel de bütün sezon bu futbol zekası düşük,yeteneksiz adamla bütün kulvarlar da mücadele et.

Ayrıca bir sözüm de yönetime:Eğer forvet transferi yapmayıp bizi bütün sezon Burak ve Umut ikilisine mahkum ederseniz kendi ayağınıza kurşun sıkmış olursunuz.Bu yüzden kendinize gelin ve adam gibi bir forvet transfer edin.

Ben dünkü buraki beğendim çok mücadele etti çok faul yaptı diyorsunuz ama çoğu hakemin eyyami bekire yaptığı hareket faulmuydu hatta kırmızı kartti ve buraka destek gelmedi

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt