Dany transfer oldu, o günde hatırlarsınız, gizlice ve aniden olmuştu. Bi cümle yazdım tam kelimelerini hatırlayamıyorum ama anlam olarak şöyle idi. Madem CL'ye gidiyoruz CL stoperimiz Dany mi olacak? tamam dedim yanlış transfer ama destekleyecem.
-Destekledim sonuçta takımımız oyuncusu insan söverken iki kere düşünüyor, stilini değil kendini severdim. bi yere geldi nefret ettim.
Selçuk İnan, iyi transfer olduğunu savundum, formasını alacam dedim. Bir türlü nasib olmadı o kadar severdim, iyikide param yokmuş almamışım.
-Destekledim bi yere kadar, sonra nefret ettim. Yalniz takimdaki en nefret ettigim sabri ile yarisir, bir insan bu kadar mi yeteneklerine ihanet eder. bu kadar mi ayaga duser
Burak, yanlis transfer olduğunu transfer olduğunda belirttim, fakat sevdiğim bir kişiydi. bi keresinde ts ile arena deplasmanına gelmisti soyunma odasina giderken gslilerle foto cektirmisti o zaman hosuma gitmisti hergele
desteklerim dedim, harbi destekledim bi yere geldi nefret ettim/tarzini degil kendini severdim. artik kendinide sevmem ama nefrette etmiyorum ne yalan soyleyim
Umut Bulut, Çok büyük bi yeteneksiz olduğunu söyledim, büyük transfer hatası dedim ama çok sportmen bir adam yedek dursun oynar belki dedik, umuta sövmemde çok karakterlidir dedim
-Destekledim, geldiği sene sürekli ilk 11 oynamıştı, karambolden çok fazla gol atarak gol krallığına koştu. fakat sonra bildiğimiz umut. her zaman severim ama stilini değil kendini severdim/halada severim kendisini ama bunda iş yok.
Mevlüt Erding, Bu adamda hiç iş yok, tranferi gündemimizde Umut Bulut ile ayni seviyede. ama ondan iyi top tutar, gelirse destek etmeye çalışırım, stilini değil kendisini severim.
Elmander, Beni tek yaniltan kisiydi, belkide forumun çoğunu, açıkcası beklentilerimin altında bir transfer verim alacağımızı sanmıyorum şeklinde yorum yapmıştım, tutturamadım, karakterinide tarzınıda herşeyinide sevmiştim
Chedjou, tanıyordum,iyi stoper olduğunu ve destekleyeceğimi söyledim, bu adamın hala arkasındayım
Muslera, bunun hakkında ne yazdığımı bilmiyorum, zannedersem ismi dışında kendisini pek tanımıyordum
Fatih Terim, bize 3. kez geldiği zaman forumda ben olsam bunu getirmezdim dediğimde, bi çok terim seven arkadaşlar kimi getirirdin diye sormuş bende en azından yabancı biri getirirdim şeklinde yanıtladım, sevmediğim terimi güzel bir sezonun ardından 2. kez sevmeye başlamıştım ki tekrar nefret ettirdi. nefret ettim, bi daha da sevmem zaten (ÖLDÜ)
Eboue, Nötr idim.
Amrabat, madem kanat istiyoz hollandada fransada bunun gibi 1 milyona 10 tane adam alirdik seklinde yorum girmistim. /pek sevmem.
Bruma, verilen para helal dedik, u-20de izlemistim ilk o zaman izledim zaten.cok severim
SİNO; Takimdaki melo ile en sevdigim futbolcu. this is ilah
Melo: bidon secilmesinden ötürü forumda büyük önyargılar vardı, benimde italya ligine uzaklığımdan dolayı muslera gibi ismi dışında hiç bişey duymadım, tarzını bilmediğim bir oyuncuydu, yorumlar beni korkutsada bir kaç maçta yanılttı. takımda 5 kişiyi falan seviyorum artık, meloda bunlardan biri.