#17 Burak Yılmaz

Türkiyenin en iyi YERLI golcüsü dur kendileri!......

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Malesef ki öyle, bu da Türk futbolumuzun yerini gösteren bir etken yoksa kimse bayılmıyor emin olun Tarık nasıl 3-4 milyon eurndeğilse Burak ta bu kadar parayı kazanacak adam değil yd abilerine dua etsinler cidden ben Türk futbolcu olsam ve vasat olsam severdim heralde tüpçüyü haybeden deli para kazanıyorlar

Türkiyenin en iyi YERLI golcüsü dur kendileri!......

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Malesef ki öyle, bu da Türk futbolumuzun yerini gösteren bir etken yoksa kimse bayılmıyor emin olun Tarık nasıl 3-4 milyon eurndeğilse Burak ta bu kadar parayı kazanacak adam değil yd abilerine dua etsinler cidden ben Türk futbolcu olsam ve vasat olsam severdim heralde tüpçüyü haybeden deli para kazanıyorlar

--------------------------Nando--------------------------

Veysel---------Semih----------Şecu---------Hakan

---------Melo------------Song---------Furkan------

Olcan-----------------Sneijder------------------Yasin

Yeter artık , Bu yeteneksizi ve kankasını takımda görmek istemiyorum...

Bu adamı ilk geldiğinde savunanlar vardı. En az Burak'ın kendisi kadar rezil bir durum.

Bugün kapakları takacak Selçuk kamkisiyle.

Kalkanları hazırlayın beyler, es kaza Selçukla birlikte iyi oynarsa kavga olur burda

taraftari dövmeye calismasin yeter baska bir beklentim yok

Gol falan atamaz muhtemelen karşı karşıya 1-2 tane kaçırır

(Bir de böyle deneyelim)

tapatalk

Acaba faul mu yapacak yoksa ofsaytta mı kaldı diye düşünüyorum artık pozisyonlarda. :crushed:

Bruma bom bos posizyonda pas atamayacak kadar aciz. Suclusu Burak tabi. Takım stoperler ve kaleci dısında RE-ZA-LET kötü, sadece Burak degil yani..

ayağına gelen topu tutamadığı için belki kaleciyle karşı karşıya kalacağı bir pozisyonu heba etti

yekta kırk yılda atabileceği bir pas çıkarmıştı oysa

futbolu cokdan bırakan burakdan gol ancak boş kaleye olur ,avutmayın kendinizi adam keriz parası yemekle meşgul..

Bruma bom bos posizyonda pas atamayacak kadar aciz. Suclusu Burak tabi. Takım stoperler ve kaleci dısında RE-ZA-LET kötü, sadece Burak degil yani..

lan bruma orta açtı da ne oldu?

qral daha nerede duracağını bilmio

zamanlama diye bişe yok

varsa yoksa ayğına hazır top gelsin dana gibi koşsun

o da rakip defans bunu kaçırırsa

yoksa maç boyunca kara delik gibi bütün atakların sonucsuz kalmasına sebeb

bunu futbola başlatanın hayal gücünü seveyim

lan bruma orta açtı da ne oldu?

qral daha nerede duracağını bilmio

zamanlama diye bişe yok

varsa yoksa ayğına hazır top gelsin dana gibi koşsun

o da rakip defans bunu kaçırırsa

yoksa maç boyunca kara delik gibi bütün atakların sonucsuz kalmasına sebeb

bunu futbola başlatanın hayal gücünü seveyim

Senin ortasahanda kosmaya dermanı olacak adammı var ? beklerin desen bitmis, bruma desen balondan fazlası degil. Burak yetersiz bir oyuncu ama Sneijder dahil tüm takımda REZALET oynuyor. Burak gidecek, kaliteli bir santrafor gelecek ve sorunlar cözülecek öle mi ? bk cözülecek. Siz bu zihniyetler ile gidin...Takımın gercek sorununu kimse göremiyor, görmemeyede devam edin.

Senin ortasahanda kosmaya dermanı olacak adammı var ? beklerin desen bitmis, bruma desen balondan fazlası degil. Burak yetersiz bir oyuncu ama Sneijder dahil tüm takımda REZALET oynuyor. Burak gidecek, kaliteli bir santrafor gelecek ve sorunlar cözülecek öle mi ? bk cözülecek. Siz bu zihniyetler ile gidin...Takımın gercek sorununu kimse göremiyor, görmemeyede devam edin.

la takımın lesh olması burakın lesh olduğu gerceini deiştirio mu?

ben mi dedim santırfor gelince sorunlar bitcek diye?

benim sezon öncesi postlarımı git oku, cacık olmaz bu takımdan dedim kac defa

baskalarının dediği seylerle gelme bana

burak lesh mi? lesh

bitmistir

Geri
Üst Alt