#17 Burak Yılmaz

işte bende onu söylüyorum sevgili Tolga sen Buraktan daha iyi topu kontrol ediyorsunda işte niye o yüzden sen evinde pijamalarınla oturduğun yerden elinde kahven atıp tutuyorsunda o Galatasarayda top oynuyor bu sana yapılmış bir haksızlık değilmi:):) niye biz seni Burakın yerinde Galatasaray ilk 11inde izlemeyelim nite Tolga gol gol diye bağırmayalım..

Futbolda , top kontroldan çok daha fazla sey iyi yapabilmen gerekiyor ki profesyonel futbolcu olabilirsin.

fanboylar bir golle yine ortaya cikmis ya la :asd:

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

senin gibi kendi futbolcusuna düşman olmaktan daha iyidir fanboyluk ergenus,4 sezonda sende 100 tane gol atsaydında senin fanboyun olaydık,ama adam şuan evinde klavye başında atıyor ne mi atıyor işkembeden salla dur,güzel bir koltuk,önde kaliteli bir pc salal babam salla.....

köstek olmaktan ziyade biraz daha destek olalaım şu son attığı golden sonra kendine gelecektir,dahada toparlanacak heleki 5+ 3 kuralındna sonra yerli oyunculara olan ihtiyac dahada arttı,bu adam iyi bir golcü gol kacıracak bazen sacmalayacak ama saygıyı hakediyor...

Romario nun 950 gollük rekorunu egale etmek zor gencler...

NOT: artik oyuncu eleştirmek yasak beyler, onlar profesyonel oyuncular siz degilsiniz.!!!!

İşin ilginci bunu savunan tiplerin umrunda değil Galatasaray , varsa yoksa bunun attığı goller...

Beni Galatasaray'ın kaç gol attığı ilgilendirir.Adam 20 gol atarken 50 gole mani oluyor...

Gördünüz Bursa maçında yaptıklarını , Muslera mağlubiyeti önlemeseydi yine ortalıktan toz olacaktınız...

Mücadele ediyormuş....Şu rezil argümana bak...Ben onun gibi 3.5 milyon euro istemem.

Verin bana 500.000 euroyu maç başı 13 km garantisi vereyim.Mücadele ediyormuş...Koca Galatasaray size kalsa anadolu takımı yaparsınız mücadele ediyor yaw diyip teknik özelliklere bakmayarak...

Neyse forvet transferi oldu da rahatladım , yoksa bunla ne ligi alabilir ne CL'de galibiyet alabilirdik...

Elin Lincolnlerine,Jo'larına,Elonolarına taptığınız kadar,kendi evladınıza da birazcık saygı duyun kaldıki saydığım bu isimler hiçbirşey vermeden defolup gittiler bu takımdan,eleştiri olacak tabiiki ama hakaret,dalga gecmek lütfen yani yapıcı eleştiriler olsun...

İşin ilginci bunu savunan tiplerin umrunda değil Galatasaray , varsa yoksa bunun attığı goller...

Beni Galatasaray'ın kaç gol attığı ilgilendirir.Adam 20 gol atarken 50 gole mani oluyor...

Gördünüz Bursa maçında yaptıklarını , Muslera mağlubiyeti önlemeseydi yine ortalıktan toz olacaktınız...

Mücadele ediyormuş....Şu rezil argümana bak...Ben onun gibi 3.5 milyon euro istemem.

Verin bana 500.000 euroyu maç başı 13 km garantisi vereyim.Mücadele ediyormuş...Koca Galatasaray size kalsa anadolu takımı yaparsınız mücadele ediyor yaw diyip teknik özelliklere bakmayarak...

Neyse forvet transferi oldu da rahatladım , yoksa bunla ne ligi alabilir ne CL'de galibiyet alabilirdik...

bak aslanım Metehana bak 13 km koşuyor Usain Bolt mübarek,sen koşmaya devam et güzek kardeşim zaten sadec yapacağın iş o şu koca dünyada,git yazıl bari Galatasaray altyapısına harcanma,bizde 4 milyon avroya senle anlaşalım şu rezil Burakın yerine yeni golcümüz Mete ,Mete diyip ayağa kalkalım gol diye......

Buragin savunmasini yapanlar bunu inanilmaz düsük bir seviyede yapiyor.

Buragin savunmasini yapanlar bunu inanilmaz düsük bir seviyede yapiyor.

sevgili dostum,Burak,Ahmet,Hakan,Kenan gibi özel isimler yanına ek aldığında yumuşama yapmaz yani burağın,değil Burak'ın dır yazılımı beni Burak falan ilgilendirmez sadece haksızlıklara,abartılı hakaretlere karşıyım,zamanında Lincoln için tapındı bu taraftar ve hiçbirşey yapmadı o adam,bir şey vermedi bu takıma enazından kendi evlatlarımız birazcık saygıyı hakediyor,birazcık....

işte bende onu söylüyorum sevgili Tolga sen Buraktan daha iyi topu kontrol ediyorsunda işte niye o yüzden sen evinde pijamalarınla oturduğun yerden elinde kahven atıp tutuyorsunda o Galatasarayda top oynuyor bu sana yapılmış bir haksızlık değilmi:):) niye biz seni Burakın yerinde Galatasaray ilk 11inde izlemeyelim nite Tolga gol gol diye bağırmayalım..

Yazdığım mesajı anlamamışsın. Eleştirmek için ondan daha iyi olmam gerekmiyor. Sadece top kontrol ederek futbolcu olunamayacağı gibi sadece koşarakta futbolcu olunamaz. Burak yeteneksiz bir futbolcudur.

Burak'ın şahsını eleştirmek büyük hata olur, eleştirilecek konu Burak'ın vazgeçilmez 11 oyuncusu olmasıdır aslında. Adam elinden geleni yapıyor ama yetenekleri kısıtlı olduğu için elinden bu kadarı geliyor ne yapsın adam.

Burak ı çok beğenmesemde gerçekten ideali olan avrupa hayali kuran hırslı bi oyuncu.. Selçuksa idealsiz hayalsiz hırssız amaçsız ruhsuz.. Burak biraz top kontrolü takım oyunu konusunda çalışsa çok iyi olacak

Yazdığım mesajı anlamamışsın. Eleştirmek için ondan daha iyi olmam gerekmiyor. Sadece top kontrol ederek futbolcu olunamayacağı gibi sadece koşarakta futbolcu olunamaz. Burak yeteneksiz bir futbolcudur.

Affedersin bu biraz agir olmus!

Yeteneksiz demek ne ya? Tamam Teknik olarak yetersiz, Taktik olarak bazen sikintili. AMA Fizik olarak öküz gibi kuvetli ve üstelik hantal degil hizli. Mental olarak da güclü ve takim ruhuna faydasi cok! Sen yeteneklerini görmüyorsun diye yeteneksiz mi oldu Burak??

Bize uymuyor daha iyi forvetlere layik bu taraftar dersin anlarim, ama kör rolünü oynayip Burak YETENEKSIZ dersen sana anca gülunür!!

Sene 2014 hala yerli yabanci ayrimi koyup, evlatlarimiz muhabbeti yapanlar var.

Yabanci siniri gibi geri kafali, tutucu bir dusunceyi elestirip ayni anda evlatlarimiz muhabbeti yapilamaz. Burak evlat oluyor da Muslera olmuyor mu farkli yerde dogdugu icin. Artik birakin bu yerli yabanci ayrimini, 15yildir bu ayrimciliktan muzdarip butakim.

SM-P602 cihazımdan gönderildi

Affedersin bu biraz agir olmus!

Yeteneksiz demek ne ya? Tamam Teknik olarak yetersiz, Taktik olarak bazen sikintili. AMA Fizik olarak öküz gibi kuvetli ve üstelik hantal degil hizli. Mental olarak da güclü ve takim ruhuna faydasi cok! Sen yeteneklerini görmüyorsun diye yeteneksiz mi oldu Burak??

Bize uymuyor daha iyi forvetlere layik bu taraftar dersin anlarim, ama kör rolünü oynayip Burak YETENEKSIZ dersen sana anca gülunür!!

Farklı renklere bölerek cevap vereyim;

Teknik ve taktik olarak yetersiz olduğunu kendin yazmışsın bu konuda hemfikiriz.

fizik öküz gibi olan kuvvetini sürekli rakibe faul yaparak kullanıyor.

Mental olarak güçlü değil çünkü taraftarla kavga eden birisi, takım ruhunun içine ediyor çünkü kendisine atılmayan her topta fırça basıyor. bknz fener maçında Bruma.

Ben yeteneklerinin göremiyorum. Çünkü yok.

İlk cümlen aslında her şeyi özetliyor. Tenik ve taktik olarak yetersiz olan birisinin ne işi var takımda. Tipik anadolu takımı topçusu Burak.

Forvet oyuncun orta sahada, 3. bölgede toptan bomba gibi kaçarsa, rakip sahada oyun kurma şansın kalmaz. Burak'ın yapamadığı şey topu alıp uygun arkadaşına verip sonra kendisini pozisyona sokmak. Bursa maçında bir kere yaptı, onda da golü attık zaten.

Benim anlamadığım ise, şut atarken bu kadar isabetli olan bir ayak pas verirken nasıl bu kadar beceriksiz olabiliyor?

Geri
Üst Alt