#17 Burak Yılmaz

Bozmayın moralini Burak'ın! Ondan sonra maaşına yine zam yapmamız gerekecek!

Milli maçta gol atsan ne olur atmasan ne olur. Zaten topa bile değemiyorsun.

Ligtv'nin sayfasında attığı 50 gol mevcut. Burak şunu yapamıyor dediğiniz her tarzda golü var. Kafa, çalım, duvar paslarıyla organize, defans arkasına koşu, uzaktan, sol ayak-sağ ayak, frikik, penaltı her tarzda gol atmış. İsteyenler izleyebilir. Evet her konuda yetenekli değil. Bir çok özelliği de çok iyi değil ancak, Burak Yılmaz'ın forumda ve taraftarlarımız arasında eleştirildiği kadar kötü bir futbolcu olmadığını düşünüyorum. Arkadaşlar 5+3 saçmalığında Burak yerine Doumbia gelse bile, keseceğimiz diğer yabancının yerine koyabileceğimiz kadar iyi bir Türk oyuncu yok. Bruma'yı kesersek. Bruma(Pandev) + Burak Yılmaz mı? Yasin + Doumbia mı? Ya da Melo'yu mu keselim? Melo + Burak Yılmaz mı? Yekta + Doumbia mı?
Ya da Sneijder? Sneijder + Burak? Emre Çolak + Doumbia? Ya da Muslera'nın yerine Sinan mı? Muslera + Burak? Sinan + Doumbia? Bir tek Chedjou konusunda emin değilim. Chedjou + Burak? Hakan Balta + Doumbia? İlk 4 seçenek için Burak'lı olan kadroların daha iyi olduğunu düşünüyorum. Sadece son seçenek için şüphe duyuyorum. Bu örneklerde Doumbia örneği farazi olarak söylenmiştir.
Torres ya da alabileceğimiz klansmanda herhangi bir forvet oyuncusunu düşünün ve aslında yabancı sınırı harcayamayacağımız bir bölge olduğunu anlayın artık. Takımımızın forvette yabancı kullanabilmesi için Bruma'nın yerine sol kanada Arda'yı ya da orta saha'ya Melo'nun yerine Gökhan İnleri, ya da kaleye Muslera'nın yerine Onur'u, ya da savunmaya Chedjou'nun yerine Ömer Toprağı alması gerekir. Sneijder'in yerine şu alınabilir diye bir isim yazmıyorum bile. Melo yerine Gökhan İnler'i almayı kaç kişi ister? Muslara yerine Onur transferini kaç kişi ister? Bruma yerine Arda'yı almak iyi bir çözüm olabilir? Chedjou yerine de Ömer Toprak transferi iyi olabilir takım overallını korumak açısından. Şimdi Burak Yılmaz'ı eleştirenler, diyelim ki Galatasaray Başkan'ısınız ve bu sorunu çözmek istiyorsunuz. Bu mali sıkıntıda, Burak'ı yedek bırakıp, en makul çözüm olarak, Ömer Toprak + Doumbia(ve ya dengi bir santrafor) transferlerini gerçekleştirir miydiniz? Ben Burak Yılmaz hayranı biri değilim. Bence de eksikleri olan bir oyuncu ancak, bu şartlar altında bize yararının zararından çok olduğunu düşünüyorum. Burak olmadığında daha çok sıkıntı yaşayan bir Galatasaray olacağını düşünüyorum. Bu transfer döneminde çok sükse yapacak transferler olmasa da akıllıca transferler yapıldığını düşünüyorum. Takımda Burak'tan önce kesilmesi gereken ve Galatasaray'a yakışmayan, Hakan Balta, Veysel, Selçuk gibi oyuncular varken Burak'ın bu kadar eleştirilmesini anlayamıyorum. 6 tane Türk oyuncu ile sahaya çıkmamız gereken bir ligte Burak'tan iyi en az 4-5 tane oyuncu olmadıkça Burak Yılmaz'ı kesebileceğimizi düşünmüyorum. Takıma baktığımda da Burak Yılmaz'dan daha iyi 4-5 tane Türk oyuncu göremiyorum. Her neresinden bakarsanız bakın Galatasaray'ımıza faydalı olduğu anlaşılacaktır. Zaman ayırıp okuyan arkadaşlara teşekkürler.

10435636_773484806030482_352282122886683106_n.jpg

Buna orta acilinca kacmaya basladiginda cok guluyorum ya.Hava topuna cikmaya tenezzul bile etmiyor herif

Hele burak abi milli takimda havadan top geliyor bu kazma topa degil rakibe kosuyor bu herifin topla alakasi yok.Ulan top sana havadan geliyor sen gidiyon rakibe kafa atiyorsun nasil topcusun anlamadim gitti her gelen topta faul,ofsayt olmasi beni sasirtmiyor.Yine ayni burak yine ayni belki millli takimda kankisiyle iyi oynar dedik ikiside fos cikti bunlarin yuzunden Mancini Hocada gitti.

Prandelliye binlerce kez şükür, pandev ve dzemaili için

Burak en dandik savunmacının bile rahatca markaja alabilecegi bir santrafor olmus. Olmus diyorum cünkü bu adam Trabzon'da ve bizde oynadıgı ilk sezonda bayagı güclüydü, atletikti. Son 2 sezonda kankası Selcuk ile dibe vurdular.

Burak en dandik savunmacının bile rahatca markaja alabilecegi bir santrafor olmus. Olmus diyorum cünkü bu adam Trabzon'da ve bizde oynadıgı ilk sezonda bayagı güclüydü, atletikti. Son 2 sezonda kankası Selcuk ile dibe vurdular.
öyle deme o bir kral morali bozulur sonra kral olmasa bize kim sac bas yoldurcak bu adam beni futboldan soguttu resmen bu kadar kazma olupta bu kadar övülen baska bir oyuncu varmi dünya üzerinde acaba

Arşivlerden alıp Burak'ı iki sene önce beğenenler veya iyi forvet olduğunu savunanların mesajlarını alıntılayıp. Aynı kişilerin şimdiki Burak hakkında ki düşünceleri görmek lazım. Bunun içinde ağır işsiz olmak lazım tabi.

Milli takımda sistem ve orta saha diye bir şey mevcut değil ileri top taşıyamıyorlar Burak ne yapsın.

Kaçırdığı golde o topu öyle kontrol edip markajdayken vurabilecek başka bir yerli santrfor yok.

tapatalk

kaçırdığı golde nasıl göğüsüyle önüne indirebildi o bile başarı burak için kaçırması normal orda

Geri
Üst Alt