#17 Burak Yılmaz

şunu tesislerde sıkıştrıp are you player dicek gs taraftarı yok mu.

...

Bos bos konusma, bu nasil laf böyle. Sonrada niye banlaniyorum diye yaziyorsun.

---

Bugün cok kötü oynadi, ilk 11 de baslamasa gelecek hafta isine ve isimize yarayabilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
...

75 dk boyunca sahada ne yaptığını birisi söyleyebilir mi

koskoca 75dk .75 dk

75 dk lan

Seni görüpte keşke gidiyorum futbolu bırakıp rallici olucam gibi boş bir ergenlik hevesine girmeseymişim şimdi milyon dolarlıktım iyimi...

Kafa vurmasını bilmez. Top süremez. Boşa kaçamaz. Pozisyon esnasında kalecinin üstüne koşar, resmen saklanır. Bu adam bizi kanser edicek bu sezon.

Anderlecht maçında kankisiyle beraber kulübede oturmalı.

Bos bos konusma, bu nasil laf böyle. Sonrada niye banlaniyorum diye yaziyorsun.

---

Bugün cok kötü oynadi, ilk 11 de baslamasa gelecek hafta isine ve isimize yarayabilir.
He öyle bu hafta dışında her hafta işimize yarayıyor zaten. Ne biçim taraftarsınız böyle biraz futboldan anlayın.

ulan 75 dakika tek top tutayım demez mi lan bir insan ? geriden tek top alıp takımı ileri taşımaya çalısmaz mı lan ?

He öyle bu hafta dışında her hafta işimize yarayıyor zaten. Ne biçim taraftarsınız böyle biraz futboldan anlayın.

Zaten her ikinci mesajin burda hakaret dolu, taraftarlara gider yapiyorsun hep zaten. Elestir tamam da futboldan anlayan biri mi oluyorsun "ölse üzülmem", "geber" ve "keske ayagi kirilsa" gibi aciklamalarla.Yasak olmasa herkese küfür edersin galiba.

Gerçekten çok kötü bir futbolcu. Seni oynatanlar senden daha fazla suçlu.

Zaten her ikinci mesajin burda hakaret dolu, taraftarlara gider yapiyorsun hep zaten. Elestir tamam da futboldan anlayan biri mi oluyorsun "ölse üzülmem", "geber" ve "keske ayagi kirilsa" gibi aciklamalarla.Yasak olmasa herkese küfür edersin galiba.
...

Bu takımı sevip gönül verenleri bu herife katlanmak zorunda bırakıyorlar. Cidden yazık. Ve büyük de bir ayıp.

Geri
Üst Alt