#17 Burak Yılmaz

sneijderin muhteşem pasını hiç ettiğindeki şapşal ifadesi herşeyi özetliyor aslında altın değerinde bir gol atıp kendini kurtardı yine Allah vergisi inanılmaz şanslı bir adam..

Kendine güveni olsa kaleciyle karşı karşıyayken kafasını öne eğip topu mal gibi rakibe ortalamazdı. Zeka kırıntısı olan sıradan bir insan bile o şekilde mahfetmezdi o atağı. Kazmanın önde gideni olduğunu istisnasız her maç sayısız örnekle kanıtlıyor sağ olsun.

Ne dersem az olur.

Yahu profesyonel futbolcunun biraz pas yapmak yetenegi bile olmasi gerek, o da yok Burakta.
Maçta son dakikalarda Sneijderdan sahane pas geldi, maalesef Burak'a, Umut tam gol pozisyona girecekti o da içine etti.

Ya sut çek, ya topu biraz tut ki diger takim arkadaslarin gelsin rakibin ceza sahasina.

Ayip be.

Yönetim de saz arkadasi ve ona zam verdi ya, çok iyi etmisler.

10'da 1'ini atiyor oda bos kale ise, takima katkisi 0.

Elimizde baska forvet yok. Eto alinmaliydi.

Doumbia'nın sözlesmesi sene sonu bitiyor. Devre arasına kadar imza atmaz ise Burak+4-5 m euro bir bonservis ile kapalım. Hani sezon sonu beles alırmıyız diye beklemeye gerek yok.

devre arası bi yere postalayabilirsek yüzyılın vurgununu yapmış oluruz

o degilde. burak dün gol ati diye stadta aglayanlar olmus.
sevincten degil üzüntüsünden :38573:

5 para etmez bazi taraftarlar Allah askina ya.

Bu zamana kadar hep destekledim kendisini ama dün gece bitmiştir benim için. Artık gram desteklemeyeceğim adam olmuştur. İstemiyorum kendisini sahada görmek. Kaçırdıklarına takılmıyorum, forvet olmasına rağmen koşacağı yeri bilmemesine, amatörce düştüğü ofsaytlara ve en önemlisi de takımın gole ihtiyacı varken uygun durumda olmasına rağmen kendisini yere attığı pozisyonlara takılıyorum. Bırakıp git arkadaş sen.

O gol'ün sahibi 99.99% Chedjou'dur, geriye kalan 0.01% ise sans.

ne sansi yahu. okadarda degil yani. o vuruslari iyi yapior diye Galatasarayda oynuyor zaten. en büyük özeligi ceza saha icindeki son vuruslari burakin.
sans mans degil .
gol ama chedjouya ait bencede ama konu o degil yani. burak gol ati diye üzülmek neyin nesidir yahu

bu takımın cöküsü burakın gelisiyle basladı

lanet olsun geldgin güne

Bu sene sadece forvet alsak bütün bütçeyle böyle rezil olmazdık.

ne sansi yahu. okadarda degil yani. o vuruslari iyi yapior diye Galatasarayda oynuyor zaten. en büyük özeligi ceza saha icindeki son vuruslari burakin.
sans mans degil .
gol ama chedjouya ait bencede ama konu o degil yani. burak gol ati diye üzülmek neyin nesidir yahu

O gol için şansa ihtiyaci yok. Bomboş kaleye atti. Hangi vuruşlari iyi yapiyor? Gol atmasi için 1 metre yaninda rakip olmamali. Top ne 10 cm önünde ne 10 cm arkasinda olmali. İtinayla ayaginin ucuna atilmali.

Bende şunu diyorum. Sneiderin attigi o güzelim pasi hiç ettigi için GS da oynamamasi gereken futbolcumsu. Bizim başimiza gelen en berbat şeydir kendisi.

3 million euro alan adam o pasi atamiyor. hala bu adami savunan var

uWKxCK.jpg

Ekli dosyalar

• uWKxCK.webp
    uWKxCK.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 56
Geri
Üst Alt