#17 Burak Yılmaz

3 million euro alan adam o pasi atamiyor. hala bu adami savunan var

uWKxCK.jpg

Cildirmamak elde degil ya :42: :42:
Buna futbolcu diyenin aklina tüküreyim

Kazma iste. fazla konusmaya gerek yok. deli dana gibi ordan oraya kosuyor iste bos bos. su pasi atis sekline bakin yahu. resmen komedi. bukadar mi kalitesiz olunur.

uWKxCK.jpg

Kepazenin önde gideni işte ne denir ki başka? Hani Hakan Şükür gibi takım oyununa katkısı olan bir oyuncu olsa harcadığı pozisyonlara aldırmayacağım ama be adam tek yapabildiğin şey gol atmak onu da yapamıyorsan git Çaykur Rize de oyna!! Bir de taraftara atarlanıyorlar ya ayar oluyorum :38573: Hele bir de defansın arkasına sarkıp müsait bir pozisyondayken kendini yere atıp penaltı almaya çalışması yok mu resmen o pozisyonda Burak'a ettiğim küfürlere ben bile hayret ettim! İlk defa duyuyordum çünkü :red: Gol ise Chedjou'ya aittir Burak'a değil!

Bütün takım sana çalışacak, bütün toplar sana atılacak hatta lokum gibi boş kaleye atabilmen için çaba harcanacak! Pası atamayan olursa atarlanacak! Kızan taraftar olursa ona da atarlanacak! Sadece boş kaleye gol atmak için 5 milyon alacak! Olur paşam emredersiniz! :red:

Ben de hem çim saha hem de halı saha maçlarında çok gol atarım. Koşmam, mücadele etmem, çalım atmam, defansa yardım etmem. Çünkü ileride beleşte bekler pas geldi mi zımba gibi 90'a asarım. Her iki ayağımla iyi şut çekerim. Bu yüzden adım pis golcüye çıkmıştır. O zaman ben oynayayım abi Galatasaray'da! Senelik 5 milyonu ben alayım aga! Sana ne gerek var ki o zaman Burak! Eminim senden de iyi vuruyorumdur toplara... :asd22:

uWKxCK.jpg

haksız değilsin kardeşim, fener maçında da buna benzer grafikler çok döndü ortada hepsinde de haklıyız. ama burak eskiden bunları yapardı. bariz taraftar baskısı altında olduğunu düşünüyorum. he bu kadar baskıyı almadan önce kızağa çekilmeliydi. o başka konu. ama burak bu izlediğimiz kadar kötü bir oyuncu değil bence. aynı selçuk için geçerli olduğu gibi. selçuk u selçuk yapan oyununu hepimiz biliyoruz sonuçta.

haksız değilsin kardeşim, fener maçında da buna benzer grafikler çok döndü ortada hepsinde de haklıyız. ama burak eskiden bunları yapardı. bariz taraftar baskısı altında olduğunu düşünüyorum. he bu kadar baskıyı almadan önce kızağa çekilmeliydi. o başka konu. ama burak bu izlediğimiz kadar kötü bir oyuncu değil bence. aynı selçuk için geçerli olduğu gibi. selçuk u selçuk yapan oyununu hepimiz biliyoruz sonuçta.

Cok haklisin cokk

Ben bu görüşe katılmıyorum Erdem :P Senelik 5 milyon alan adamların iki tepkiden sonra psikolojilerinin bozulup baskı altına girdiğini kabul etmek istemiyorum. Hani zaman zaman olur aslında olmaz diye birşey yok Hakan Şükür de zaman zaman giriyordu böyle duygusallık mevzularına lakin 5 hafta 6 hafta sürüyordu sonra tekrar açılıyordu ama bu durum 2 sene 3 sene sürüyorsa bunun taraftar baskısı ile falan bir alakası yoktur. Rahatlık ile kendine iyi bakmamak ile alakası vardır. Nasıl olsa 11 de yerim garanti diye düşünüp salmak ile alakası vardır. Özellikle Selçuk için daha geçerli bu söylediğim. Bu ülkedeki aptal futbol anlayışına ve bağnazlığa dua etsinler. Yabancı sınırı olmasa şu performansları ile senelik 500.000 avro kazanamaz bunlar...

4syvr6.jpg

Burak ofsayttan çıkmadığı için Dzemaili'nin pas atamadığı pozisyon...

Ben bu görüşe katılmıyorum Erdem :P Senelik 5 milyon alan adamların iki tepkiden sonra psikolojilerinin bozulup baskı altına girdiğini kabul etmek istemiyorum. Hani zaman zaman olur aslında olmaz diye birşey yok Hakan Şükür de zaman zaman giriyordu böyle duygusallık mevzularına lakin 5 hafta 6 hafta sürüyordu sonra tekrar açılıyordu ama bu durum 2 sene 3 sene sürüyorsa bunun taraftar baskısı ile falan bir alakası yoktur. Rahatlık ile kendine iyi bakmamak ile alakası vardır. Nasıl olsa 11 de yerim garanti diye düşünüp salmak ile alakası vardır. Özellikle Selçuk için daha geçerli bu söylediğim. Bu ülkedeki aptal futbol anlayışına ve bağnazlığa dua etsinler. Yabancı sınırı olmasa şu performansları ile senelik 500.000 avro kazanamaz bunlar...
Abi bu adamların senelik 5 m euro kazanlamaları onların suçu değil. Ederi kadar verselermiş :)

Haklısın normalde olması gereken sötlediğin gibidir. Ama hep duymaz mıyız Türk oyuncusu duygusaldır vs vs diye.. Maalesef mental açıdan zayıf insanlar Türk futbolcular. Çoğunluğu böyle. Zayıflar. Haliyle toparlanmaları da güç oluyor. Ama işler buraya kadar gelmeden bu adamların kızağa çekilip biraz destek olunması lazımdı. Şu saatten sonra daha 1.pasında ıslıklanan bir adamın yerine koy kendini. Zor iş. Onları da anlamak lazım. Keşke daha önce yedeğe çekilselerdi de işler bu noktaya gelmeseydi.

Umarım balikesirin kasap bir kaç oyuncusu vardır

Envoyé de mon Nexus 5

Sadece şu pozisyonlar bile kafa olarak bittiğinin göstergesidir. Bu adamı ilk 11'de sahaya sürmek bize yapılan en büyük ihanettir. Bunu görebilmek için td olmaya gerek yok.

Melo ile Sneijder beraber bukankilere bi el atıp tekme tokat dalsa keşke.

Belki dayak yiyince akılları başlarına gelir.

Eminim ki bu ikiliden birisi yedek kulübesine çekildiği gün yer yerinden oynayacak somurtacaklar ayacip tepki gösterecekler.

Hatırlayın Terim bu hıyarı 2 maç oynatmadığında neler olmuştu.

5er senelik yeni kontrat yapılması bence son 10 senede bu kulüpte yapılan yanlışlar arasında rahat TOP5'e girer.

Allah yardımcımız olsun arkadaşlar daha çok ama çok çekeceğiz bu panpişler yüzünden.

I am the one who knocks!

uWKxCK.jpg

Sorun sadece pas atamamasi degil. O seviyede oynayan her hangi yabanci futbolcu dribbling halinde o topu temiz bir vurusla kaleye gönderir, ayak ici. Sözde Burak iyi bir bitirici. Bunu bile yapamayan forvet oyuncumuz var (!)
Mutlaka biri topu kalenin agizina kadar tasimali ki Burak bos kaleye göndersin.

Yeter artik ama, gönderin söyle yeteneksizleri takimdan. Tüpcü de görsün sinirlamanin yani etkilerini, serefsiz. Anderlecht'i bile yenemezsin iste capsiz yerlilerin yüzünden.

Stoper dedigimiz Chedjou nun topla oyununa bak, birde Selcuk'a bak. Rezalet arkadas, kimse görmüyor mu bunlari, mesela yöneticiler.

O gol için şansa ihtiyaci yok. Bomboş kaleye atti. Hangi vuruşlari iyi yapiyor? Gol atmasi için 1 metre yaninda rakip olmamali. Top ne 10 cm önünde ne 10 cm arkasinda olmali. İtinayla ayaginin ucuna atilmali.

Bende şunu diyorum. Sneiderin attigi o güzelim pasi hiç ettigi için GS da oynamamasi gereken futbolcumsu. Bizim başimiza gelen en berbat şeydir kendisi.

abartiyorsunuz ciddiden. burakin cok zor goleride atigi oldu hemde baya sayisal cok bunlarin.
schalke deplasmaninda atigi gol mesela.
cluja atiklari.
sabaha kadar sayarim.
dün tercih hatasi yapti. orda kaleye vuracakdi ama pas tercihisini kunlandi ki bunu aslinda yapmayan birisi.
korkusundan ki güven veren taraftar yok görüldügü gibi. messi gelse bu tepkileri görse devamli onuda öldürür taraftar.
ardayi öldürdü, selcuku öldürdü, buraki yok ediyor yavas yavas. sora suclu futbolcu sadece ?! he he yav af edersiniz.
Tepki, elestiriye ok de bunu abartmamak gerekir. biz her seyi abartiyoruz maalesef. bu topcular sonucda bizim oyuncularimiz simdilik. bunlar ile basari saglamayi secmis bazilari .
taraftar da hadi destek cikmak istemiyorsa köstekde olmasin mümkünse.

bende istemiyorum buraki ve hata sevmiyorum ama yapacak bir sey yok . burak özelikle bu takimin vaz gecilmez forvet oyuncusu. yok baskasi arkadas.

o fotoğraf varya iyikide vurmadı orda zaten atamayacaktı kafasını tutacaktı sinirlerim bozulacaktı
10tane benzer pozisyon olsun kaleye çeksin 9unu atamaz

umuta vermeyi becerebilse iyi olurdu

Geri
Üst Alt