Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 18.874
- 7.375
- 1.743
3 million euro alan adam o pasi atamiyor. hala bu adami savunan var
![]()
Cildirmamak elde degil ya :42: :42:
Buna futbolcu diyenin aklina tüküreyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
![]()
![]()
![]()
haksız değilsin kardeşim, fener maçında da buna benzer grafikler çok döndü ortada hepsinde de haklıyız. ama burak eskiden bunları yapardı. bariz taraftar baskısı altında olduğunu düşünüyorum. he bu kadar baskıyı almadan önce kızağa çekilmeliydi. o başka konu. ama burak bu izlediğimiz kadar kötü bir oyuncu değil bence. aynı selçuk için geçerli olduğu gibi. selçuk u selçuk yapan oyununu hepimiz biliyoruz sonuçta.
Ben bu görüşe katılmıyorum Erdemhaksız değilsin kardeşim, fener maçında da buna benzer grafikler çok döndü ortada hepsinde de haklıyız. ama burak eskiden bunları yapardı. bariz taraftar baskısı altında olduğunu düşünüyorum. he bu kadar baskıyı almadan önce kızağa çekilmeliydi. o başka konu. ama burak bu izlediğimiz kadar kötü bir oyuncu değil bence. aynı selçuk için geçerli olduğu gibi. selçuk u selçuk yapan oyununu hepimiz biliyoruz sonuçta.
Abi bu adamların senelik 5 m euro kazanlamaları onların suçu değil. Ederi kadar verselermişBen bu görüşe katılmıyorum ErdemSenelik 5 milyon alan adamların iki tepkiden sonra psikolojilerinin bozulup baskı altına girdiğini kabul etmek istemiyorum. Hani zaman zaman olur aslında olmaz diye birşey yok Hakan Şükür de zaman zaman giriyordu böyle duygusallık mevzularına lakin 5 hafta 6 hafta sürüyordu sonra tekrar açılıyordu ama bu durum 2 sene 3 sene sürüyorsa bunun taraftar baskısı ile falan bir alakası yoktur. Rahatlık ile kendine iyi bakmamak ile alakası vardır. Nasıl olsa 11 de yerim garanti diye düşünüp salmak ile alakası vardır. Özellikle Selçuk için daha geçerli bu söylediğim. Bu ülkedeki aptal futbol anlayışına ve bağnazlığa dua etsinler. Yabancı sınırı olmasa şu performansları ile senelik 500.000 avro kazanamaz bunlar...
![]()
![]()
Burak ofsayttan çıkmadığı için Dzemaili'nin pas atamadığı pozisyon...
Bir de atarlandı değil mi pozisyondan sonra niye atmıyorsun diye![]()
Burak ofsayttan çıkmadığı için Dzemaili'nin pas atamadığı pozisyon...
Evet atmadığı için kızdıBir de atarlandı değil mi pozisyondan sonra niye atmıyorsun diye![]()
![]()
O gol için şansa ihtiyaci yok. Bomboş kaleye atti. Hangi vuruşlari iyi yapiyor? Gol atmasi için 1 metre yaninda rakip olmamali. Top ne 10 cm önünde ne 10 cm arkasinda olmali. İtinayla ayaginin ucuna atilmali.
Bende şunu diyorum. Sneiderin attigi o güzelim pasi hiç ettigi için GS da oynamamasi gereken futbolcumsu. Bizim başimiza gelen en berbat şeydir kendisi.