Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abartiyorsunuz ciddiden. burakin cok zor goleride atigi oldu hemde baya sayisal cok bunlarin.
schalke deplasmaninda atigi gol mesela.
cluja atiklari.
sabaha kadar sayarim.
dün tercih hatasi yapti. orda kaleye vuracakdi ama pas tercihisini kunlandi ki bunu aslinda yapmayan birisi.
korkusundan ki güven veren taraftar yok görüldügü gibi. messi gelse bu tepkileri görse devamli onuda öldürür taraftar.
ardayi öldürdü, selcuku öldürdü, buraki yok ediyor yavas yavas. sora suclu futbolcu sadece ?! he he yav af edersiniz.
Tepki, elestiriye ok de bunu abartmamak gerekir. biz her seyi abartiyoruz maalesef. bu topcular sonucda bizim oyuncularimiz simdilik. bunlar ile basari saglamayi secmis bazilari .
taraftar da hadi destek cikmak istemiyorsa köstekde olmasin mümkünse.
bende istemiyorum buraki ve hata sevmiyorum ama yapacak bir sey yok . burak özelikle bu takimin vaz gecilmez forvet oyuncusu. yok baskasi arkadas.
1-Hem kendisini istemiyorum sevmiyorum diyorsun. Sonra da Burak ta kimin vazgeçilemez diyorsun. Niye yerli oldu diyemi. Bu rezil haliylemi vazgeçilmez. Bundan daha fazla zarar veren oyuncu var mi?
2-Bu futbolcu birtek dün tercih hatasi yapmadi. Her maçta istinasiz bunu yapiyor. Ozamanda mi yuhalaniyordu? mazaret üretmeyin.
3-Cluj Shalcke diyorsun . Bunun devamini niye yapamamiş hayati boyunca. Say bana sabaha kadar beklerim.
4-Arda bu 2 liye göre daha özellikli bir oyuncu. Burada göbegi salmiş oynuyordu. İspanyada fit bir halde. Bu bile eleştiri sebebi. Böyle mi olur büyük GS li. Ben küfür edilmesini istemezdim. Sadece orasi yanliş oldu. Dün Casillas isliklandi. Siz ne söylüyorsunuz. Bu bir protestodur. Tabi maçin ortasinda yapilmamalidir.
5- Birde he yav he gibi 10 yaşinda birinin yapacagi şeyleri yapmazsan sevinirim.
ben isliklamaya söz söylemiyorum. anna baci küfürlere karsiyim ki dün baya baya edildi.
takimda gol yükünü burakdan haric kim tasiyacak ?!
son 3-4 yilda 100küsür gol atmis bir adamin golerini sayamam sana burda simdi. hic kusuruma bakma.
he he yav olayina girmiyorum. en azindan geri zekalimisin lafindan daha iyi![]()
Sen zor gollerden bahsetmiyormuydun?. Size göre Burak olmasa biz gol de atamayacaz. Yine 100 gol atti gibi kisir döngünün içine girmeyin. Yerden Havadan top tutamiyor. Pas vermesini bilmiyor. Golüde yaninda biri olmayinca atabiliyor. Durmadan ofsayta düşüp hücumu bitiriyor. Geçen sene ligde en fazla faul yapan biriydi. 1-2 tane böyle olsa bişey demem. Her 10 maçinin 9 u böyle. Siz gollerine aldanin. Ben aldanmiyorum. Benim için Futbolcu belirtisi göstermiyor. Onu beygirlere benzetiyorum. Sadece öne dogru koşuyor. Hiçbir özelligi bulunmuyor. Fizigiyle oynuyor diyoruz. Ondada yere atliyor.
![]()
Bu pozisyondan sonra topu bana niye atmadin diye sinirlendi bu forvetimiz. Ofsaytta oldugunu bilmiyor daha.
Eger bu futbolcu vazgeçilmezse Biz GS kulübünü kapatalim.
Birde gerizekalimisin lafindan iyi diyerek laf soktugunumu saniyorsun. Sen önce analiz etmeyi ögren.
Şu adamı normal tvde çekemiyoruz bir de hd izleyenlere allah sabır versin.
Şu adamı normal tvde çekemiyoruz bir de hd izleyenlere allah sabır versin.
Ben bu adamı eleştirmekten,bu hıyara küfür etmekten bıktım yoruldum artık.Bu ve kankası yüzünden Galatasarayımın maçları işkence gibi geçiyor artık.Yılda 3 milyon euro alan bir futbolcu daha yanındaki arkadaşına pas atmasını bile beceremiyor.Attığı gol ise Chejou nun insanüstü becerisi ve kalenin boş olması sayesinde.Onuda kaçırsaydı zaten o stattan çıkamazdı.
Ayrıca gol attığı maçtan sonra kral kapakları taktı xd ciler pek ortalarda yoklar.Fanboylarıda yavaş yavaş uyanıyor.
Kralımız burada 11.216.212. golünü kaçırmış olmanın ya da 12.216.712.top kaybını yapmış olmanın şaşkınlığını yaşıyor.Ya da bir ihtimal 15.213.716.ofsaytına düşmüş olmanın hüznü içinde.
![]()
Burak ofsayttan çıkmadığı için Dzemaili'nin pas atamadığı pozisyon...
Hayır bi de Cemal oradan görüyor ofsaytta olduğunu, beyefendi kenardan göremiyor. Sonra "Burak defans arkasına sakma konusunda iyi. Çapraz koşuları Baros'tan iyi" YOĞ YABunu gören herkes hakkaten bide bu vardı demiştir.
Valla aynı duyguyu ben de yaşadım.Zaten golün %99 Chedjounundu.İşin kötü tarafı gol de Ched e teşekkür etmesi gerekirken yine triplerdeydi bu çakma kral.Bu gidişle Galatasaray tarihinde en sevmediğim futbolcu olacak.Sonuna kadar katılıyorum.Yıllardır galatasaray'ın her maçını takip ettim,bir sonraki maçı iple çektim.Yemin ediyorum bu adam yüzünden artık soğumak üzereyim takımdan.Hayatımda ilk defa sevinemedim takımın attığı bir gole.Eminim benim gibi çok arkadaş var bu durumda olan.Çünkü biliyoruz ki bu adam bu takımda var olduğu sürece güzel futbol izleme şansımız sıfır.
3 million euro alan adam o pasi atamiyor. hala bu adami savunan var
![]()