#17 Burak Yılmaz

galatasarayın önündeki en büyük engeldir kendisi. berbat ötesi bir futbolcu. gittiği gün kurban kesmek şart

Bu forumda bu adamı savunan bi ben kaldım sanırım evet aşırı derecede formsuz doğru gittikçe kötüye gidiyor bu da doğru ama yerinde zlatan suarez gibi anormal bi adam olmadıkça değişen bişey olmayacak bu sistemle bu oyun anlayışıyla ligin en zayıf takımına üç merkez ortasahayla oynayarak pozisyon bulmamız mümkün değil golden bu kadar uzak bi Galatasaray seyretmedim ben malum sezondan beri

Şöyle kabaca bir hesap yaptigimizda her mac 4-5 ofsayt 4-5 hücum faul 8-10 top kaybi diye hesaplarsak ortalama 15-20 atagimiz bu eleman yüzünden kesiliyor. Bu cok ciddi bir rakam. gol kacirirsin sanssizsindir onlara eyvallah. Her forvetin oyle zamani muhakkak olmustur. Ama bunun takıma verdigi zarar artik tahammul sınırlarını zorluyor. Takımın iyiligini düsünen adam buna pas atmaz.
Buraktan bundan sonra tek beklentim kendi yarı sahamızda ofsayta düserek bir ilke imza atmasıdır.

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bıktım yav kafanı ellerinin arasına alıp Guiza bakısı atmandan.İsin acı tarafı bu adam kuvvetle muhtemel futbolu da bizde bırakır.Gitmez kolay kolay.:red:

Şöyle kabaca bir hesap yaptigimizda her mac 4-5 ofsayt 4-5 hücum faul 8-10 top kaybi diye hesaplarsak ortalama 15-20 atagimiz bu eleman yüzünden kesiliyor. Bu cok ciddi bir rakam. gol kacirirsin sanssizsindir onlara eyvallah. Her forvetin oyle zamani muhakkak olmustur. Ama bunun takıma verdigi zarar artik tahammul sınırlarını zorluyor. Takımın iyiligini düsünen adam buna pas atmaz.
Buraktan bundan sonra tek beklentim kendi yarı sahamızda ofsayta düserek bir ilke imza atmasıdır.

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
8-10 top kaybı gerçekten iyimser olmuş :) :encouragement:

I am the one who knocks!

Sövmekten yoruldum artık televizyon karşısında. Çokta yapmacık adam üzülmeler falan lan 2 metre ofsayttasın gidip hakeme itiraz ediyor. Küçük emrah gibi suratını buruşturup dolaşması yok mu çakacan ağzının ortasına uzanacak yere :mad:

rakip kaleci attığı şutu göğsüyle istop ettikten sonra çizgiye gidene kadar yakalamayıp kendisiyle billur geçince fitil oldu qralımız :D :D

Yeaaaaa arkasındaki forvetler kötü yeeeaaaa ondan oynuyor...

Yalanın en büyüğü bu.Uzak ara ligdeki en kötü forvet...Yaptığı fauller,düştüğü ofsaytlar,kontrol edemediği toplar,kaçırdığı goller,ellerinin arasına aldı kafası...

Umut ile başlasaydık maça ilk yarıda 3 tane gol atardık.Adam şaka gibi ilk yarıda 5 tane ofsayta düştü ya...

Çıldıracağım daha 5 yıl bizde bu...Gerçi bu taraftar baskısı ile nasıl takımda durur bilmem ama kesinlikle kankası ile bunu taraftar takımdan kovmalı.Ne Başkan'ın ne Prandelli'nin bunu yapacağı yok...

Ya arkadaş ulan başkan teknik direktörünü değil oyuncusunu savunuyor var mı böyle rezalet ?

ya arkadaş tamam sen çapsızsın, anladık..

ya yönetim? ulan Allah cezanızı versin, ne gördünüz bu hırboda geçen sene de kontratını zam yaparak uzattınız.. inanamıyorum yahu.. hakikaten inanamıyorum..

Senin futbolcu olmadigin 100 metre öteden anlaşiliyor. Top tutamayan, süremeyen, pas veremeyen futbolcumu olur. Sen Kadir Gecesindemi dogdun. Burda sakatlansada kurtulsak diyenler var. 2 li mücadeleye girmeyen, topa ayagini bile sokmayan adam kolay kolay sakatlanmaz boşuna ümitlenmeyin.

Günaydin qralcilar :) her seferinde gülüyorum. ancak 30 mac sonra anliyor bazi arkadaslar bazi seyleri. ben Buragi bi kere stadda canli izledim orda sunu demistim: canli olarak gördügüm en berbat futbolcu (amatör küme maclari dahil). herseyi gectim yahu bir futbolcu top istop etmesini de mi bilmez. bilmiyor iste... futbolcu topu kontrol edisinden belli olur. bunu 10 yasindaki cocuk bilir. sen yok sunu yapiyor yok bunu yapiyor diye futbolun temel olmazsa olmazlarini görmezden gelirsen bu duruma düsersin iste. Terim de dahil buna. Futbol cahilleri!!

Herşeyi başkaları yapsın ama golü ben atayım modu açık kalmış arkadaş. Bütün bu istediklerinin olması için tavsiyem güzel bir pc toplatıp fifa 2015 satın alman.
Hem sen tatmin olursun hem biz rahat ederiz.

Daha gencim,sacim dökülsün istemiyorum defol git bu takimdan

arenada bir daha protesto edilidiği zaman tribünlere hareket yapsın , millet iner ağzını burnunu kırarlar diye tahmin ediyorum

Geri
Üst Alt