#17 Burak Yılmaz

Hiçbir yeteneğin olmasın üstüne dünyanın parasını kazan. Yatıp kalkıp şükretmeleri lazım bu takozların.

Galatasaray forması giyiyorsun saygım sonsuz ama şu takımı bozuyorsun ıddaa ediyorum futbol bilgin yok pozisyon almayi bilmiyorsun duvar olamıyorsun top indiremiyorsun şu serefsizlere madara oluyoruz sizin gibi adamlar yüzünden.

Bu adamın Twitter'ı veya İnstagram'ı var mı. Eğer varsa herkes bu konunun linkini göndersin adam okusun ne olduğunu iyice öğrensin.

Adama karşı overreaction var ciddi bir şekilde. Ben de Burak'tan nefret ediyorum ama son zamanlarda adama top bile gelmiyor ki. Ortaalanımız o kadar bitik ki adamı pozisyona bile sokamıyorlar. Bence bu dönemde eleştiri oklarının ana hedefi olmamalı. Adamın zaten yüzünden belli ne kadar stres altında olduğu, fazla tepki bu noktadan sonra iyiye götürmez hiçbir şeyi...

Adama karşı overreaction var ciddi bir şekilde. Ben de Burak'tan nefret ediyorum ama son zamanlarda adama top bile gelmiyor ki. Ortaalanımız o kadar bitik ki adamı pozisyona bile sokamıyorlar. Bence bu dönemde eleştiri oklarının ana hedefi olmamalı. Adamın zaten yüzünden belli ne kadar stres altında olduğu, fazla tepki bu noktadan sonra iyiye götürmez hiçbir şeyi...
Adem top gelmiyor orta gelmiyor diosunda renkdaş bir adamın çevre kontrolü olmaz mı .. adam ofsayta düşmekten faul yapmaktan top ezmekten bıkmaz mı. .. Bu adam Galatasaray da tek forvet oynayacak bir adam değildir. trabzonda oynar bizde oynayamaz

Son düzenleme:

:red:

Haftasonu için

Tatava yapma, ıslıkla geç...

Son düzenleme:
2014-2015 Balıkesirspor 2-0 Galatasaray maç özeti Ligtv.com.tr

2:32'de başlayan atakta Burak'ın yaptıkları futbol zekası açısından güzel bir örnek. Çaprazdan içeriye giren takım arkadaşının önünü açacak bir koşu yapacak diye beklerken birden geri dönüp hem defansın Bruma'nın önüne yığılmasına yol açıyor, hem de neredeyse topun önünü kapatıyor :red:

Adem top gelmiyor orta gelmiyor diosunda renkdaş bir adamın çevre kontrolü olmaz mı .. adam ofsayta düşmekten faul yapmaktan top ezmekten bakmaz mı. .. Bu adam Galatasaray da tek forvet oynayacak bir adam değildir. trabzonda oynar bizde oynayamaz

Ofsayta düşme olayının en önemli nedeni Mr. Selçuk'un sürekli Burak'la oynama obsesifinden kaynaklı ama ben yine de adam süper oynuyor falan demiyorum. Anderlecht maçı için ben de ana avrat düz gittim ama bu maç için sadece fazla eleştiriliyor olması gerekenden, bunu belirtmek istiyorum dostlar.

Selçuk ile Burak GS'de en çok sevdiğim iki adamdır.Karakterlerine en ufak lafım yok.Onlara sevgim sonsuz.Şimdiye kadar onları hep savundum,destek oldum.Formsuzdurlar dedim,düzelirler dedim ama haftalar aylar geçti hala aynı..Ama artık bu maçta anladım ki bu iş olmaz.Ve de bu destegi sürdürürsem Galatasaraylılıgımdan şüphe edecegımın farkına vardım.Bugüne kadar kendimi kandırmışım hep.Galiba bu kötü oyunun sonu yok.Dahada zorlamamak gerek o yüzden Burak ve Selçuk derhal kulübeye gönderilmesini ve kendilerini sorgulamalarını diliyorum.Umarım Prandelli bunu yapar ve yerlerinin garanti olmadıgı mesajını iletmiş olabilirz...

Selçuk ile Burak GS'de en çok sevdiğim iki adamdır.Karakterlerine en ufak lafım yok.Onlara sevgim sonsuz.Şimdiye kadar onları hep savundum,destek oldum.Formsuzdurlar dedim,düzelirler dedim ama haftalar aylar geçti hala aynı..Ama artık bu maçta anladım ki bu iş olmaz.Ve de bu destegi sürdürürsem Galatasaraylılıgımdan şüphe edecegımın farkına vardım.Bugüne kadar kendimi kandırmışım hep.Galiba bu kötü oyunun sonu yok.Dahada zorlamamak gerek o yüzden Burak ve Selçuk derhal kulübeye gönderilmesini ve kendilerini sorgulamalarını diliyorum.Umarım Prandelli bunu yapar ve yerlerinin garanti olmadıgı mesajını iletmiş olabilirz...
Daha yeni mi anladın günaydın.

34 yaşındaki bir buragi bizim takim da düşünüyorum da neyse......aad4xffffffdrdcmnnnnnmgm

Biri bu elemana Ofsaytı uygulamalı bir şekilde öğretsin arkadaş yeter yahu. Gerçi Ofsayta gelene kadar daha neler var. Bugün yine 10 numara küfürler ürettim.

maclari izlemeyin bosuna strese girmeyin
burak ölmedigi sürece daha 5 sene boyunca sürekli ilk 11'de olacaktir
arkasinda bu cahil insanlar oldugu sürece bir bok olmaz buna

Bir santrafor bu kadar beceriksiz olamaz. Adamda santraforluk adına hicbir özellik yok. Rakip defansı amatör topculardan kursalar, gene Burak'ı yutarlar.

Artık tek umudumuz yeni gelecek yönetimin futboldan anlaması ve cesur futbol oynatacak bir hoca getirmesi. Prandelli & Aysal A.Ş. oldukca Burak&Selcuk ikilisi sakatlansa baston ile oynatılır ama gene de kesilmez..

Geri
Üst Alt