Boğaç Bozkurt
Parçalı Üye
- 19 Mayıs 2014
- 3.476
- 2
- 608
Hiçbir yeteneğin olmasın üstüne dünyanın parasını kazan. Yatıp kalkıp şükretmeleri lazım bu takozların.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adem top gelmiyor orta gelmiyor diosunda renkdaş bir adamın çevre kontrolü olmaz mı .. adam ofsayta düşmekten faul yapmaktan top ezmekten bıkmaz mı. .. Bu adam Galatasaray da tek forvet oynayacak bir adam değildir. trabzonda oynar bizde oynayamazAdama karşı overreaction var ciddi bir şekilde. Ben de Burak'tan nefret ediyorum ama son zamanlarda adama top bile gelmiyor ki. Ortaalanımız o kadar bitik ki adamı pozisyona bile sokamıyorlar. Bence bu dönemde eleştiri oklarının ana hedefi olmamalı. Adamın zaten yüzünden belli ne kadar stres altında olduğu, fazla tepki bu noktadan sonra iyiye götürmez hiçbir şeyi...
Adama karşı overreaction var ciddi bir şekilde. Ben de Burak'tan nefret ediyorum ama son zamanlarda adama top bile gelmiyor ki. Ortaalanımız o kadar bitik ki adamı pozisyona bile sokamıyorlar. Bence bu dönemde eleştiri oklarının ana hedefi olmamalı. Adamın zaten yüzünden belli ne kadar stres altında olduğu, fazla tepki bu noktadan sonra iyiye götürmez hiçbir şeyi...
Adem top gelmiyor orta gelmiyor diosunda renkdaş bir adamın çevre kontrolü olmaz mı .. adam ofsayta düşmekten faul yapmaktan top ezmekten bakmaz mı. .. Bu adam Galatasaray da tek forvet oynayacak bir adam değildir. trabzonda oynar bizde oynayamaz
Daha yeni mi anladın günaydın.Selçuk ile Burak GS'de en çok sevdiğim iki adamdır.Karakterlerine en ufak lafım yok.Onlara sevgim sonsuz.Şimdiye kadar onları hep savundum,destek oldum.Formsuzdurlar dedim,düzelirler dedim ama haftalar aylar geçti hala aynı..Ama artık bu maçta anladım ki bu iş olmaz.Ve de bu destegi sürdürürsem Galatasaraylılıgımdan şüphe edecegımın farkına vardım.Bugüne kadar kendimi kandırmışım hep.Galiba bu kötü oyunun sonu yok.Dahada zorlamamak gerek o yüzden Burak ve Selçuk derhal kulübeye gönderilmesini ve kendilerini sorgulamalarını diliyorum.Umarım Prandelli bunu yapar ve yerlerinin garanti olmadıgı mesajını iletmiş olabilirz...
Bugüne kadar hep destek oldum ne kadar kötü oynarsa oynasınlar.Kötü oyunlarının farkındaydım sadece tepkimi ilk defa bugün belirtiyorum.Daha yeni mi anladın günaydın.
Elmanderi de Baroşu da şerefsiz Emre tosunu bitirdi. Ikisini de o beleşoğlu sakatlamıştı.Ah Elmanderim ah.
Elmander şu takımda neler yapardı basardı kosardi gol atardi takımı ateslerdi adam gbi adam mis beElmanderi de Baroşu da şerefsiz Emre tosunu bitirdi. Ikisini de o beleşoğlu sakatlamıştı.
I am the one who knocks!