#17 Burak Yılmaz

Sorun burak yilmaz degil sorun bizi ona mahkum edenler. Burak yetenek fakiri olabilr. Ama onn yerine yabanci forvet almayanlara gidip kızın. Azizi kimse sevmez ama o olaydı buyaz burakın yerine iki tane sağlam yabancı alırdı hadi oynaazsn oynama derdi. Azizin tek iyi özelliği performansı düşenn gözünün yaşına bakmadan göndermesidir

Son düzenleme:
Sorun Burak'i her hafta oynatmak zorunda kalan hocanin yönetici ve baskani.

Remy (Amrabat, Salih ve Hajrovic yerine alinabilen oyuncu) veya Gomis (bedavaya) alinsaydi her hafta yedek de kalirdi Qral.

Sorun Burak'i her hafta oynatmak zorunda kalan hocanin yönetici ve baskani.

Remy (Amrabat, Salih ve Hajrovic yerine alinabilen oyuncu) veya Gomis (bedavaya) alinsaydi her hafta yedek de kalirdi Qral.

Aynen oyle. Yabanci siniri var diye agliyoruz ama gidip cemali pandev gibi bosyere kullaniyoruz. İddaaya girerim bir yabanci hakkimiz daha olsa gidip stoper alirdik

Bizi resmen kandiriyor yorumcular bir tane yorumcuda bu burak futbolcu felan değil yedek oturmali demiyor hala ilk 11 e buraki yazıyorlar

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Satılmış hakem versene şu buraka kırmızı kartı adam sen oyunu durdurduktan sonra topa vuruyor kaç kere itiraz etti

bilerek yaptığını düşünüyorum ya düşünmek istiyorum..bi insan bu kadar mı zarar verir takıma ya...

rusya olur katar olur yunanistan olur nere olursa olsun bu herifi bi yere itelemeliyiz

yav ne güzel seneye sözlesmesi bitecek giecekti bi de uzattık bu vasıfsız sözlesmesini

Arenada en çok tepki gösterilmesi gereken oyuncu

haftaya sivas macında kankasını da bunu da yuhalayacagım

Tek savunma taktiği defansı ceza sahasına yığmak olan takıma karşı bile milyon kere ofsaytta kalıyosan sen forvet oynamayı bilmiyosun demektir.Bu seneye kadar hep savunmaya çalıştım Burak'ı ama artık yeter.Bi an önce yedek bırakılmalı sezon sonu ya da devre arasında da şutlanmalı takımdan

Son düzenleme:
taraftar akla gelebilecek bütün yöntemlerle bunu aşağılamalı. yuhalamalı ve azaltarak yok etmelidir.. başka kurtulabileceğimiz bir yol göremiyorum.. yönetim sağolsun sağlam kontrat verdi.. ancak aşağılayıp bezdirerek (belki) defolmasını sağlayabiliriz bu futbol katilinin..

Başkanın skandal 5 yıllık sözleşme vermesi yüzünden başımıza bela oldu herif...Başkan hakikaten futboldan anlamıyor ya gidip alsana adam akıllı yabancı forvet..Pandev kariyeri boyunca yardımcı forvet olarak oynadı offf offfffffff ya...Mancini forvet aldıracaktı takıma başkan gönderdi...

Size bugün bizim takım olarak beyinsizliğimizin güzide bir örneğini vereceğim...Süper ligde oynayan takımların forvetlerine bakacağız....

Fenerbahçe >>>>>>>> Sow-Webo-Emenike
Beşiktaş >>>>>>>>>> Demba Ba
Trabzon >>>>>>>>>> Cardozo-Yatabare-Waris
Akhisar >>>>>>>>>> Gekas-Mezenga
Erciyes >>>>>>>>>> Edinho - Vlemicnx
Mersin >>>>>>>>>>Nakaulma - Futacs
Rize >>>>>>>>>> Kwueke - Lua Lua
Antep >>>>>>>> Utaka - Muhammed Demir
Eskişehir >>>>>> Mori
Gençlerbirliği >>>>> Stancu-Antal
Konya>>>>>>>>>> Rangelov-Torje
Bursa >>>>>>>>>> Fernandao
Sivas >>>>>>>>> Atıf Şesu - Tauli
Başakşehir >>>>>>> Perbet-Visca
Kasımpaşa >>>>>>> Scarione-Viduez
Karabük >>>>>>>> Kumbela

Gördüğüz üzüre ligde sadece 2 takım türk forvet kullanıyor 1.forvet olarak , onlardan biri ligin en zayıf takımı Balkes , diğeri de bizim büyük takım Galatasaray...

Skandal kere skandal ya.Bravo başkan , bravo gerçekten , dediğin gibi futboldan hakikaten anlamıyorsun başkan...Bas bas bağırdık burada , yabancı forvet diye.Sonuç Burak reziline verilen 5 yıllık kontrat...

Ligdeki 18 takımdan 16 tanesi yabancı forvet kullanıyor,sonuç ortada...Burak bu ligde 18 takımdan hiçbirinde oynayamaz...

Arada bi gol atmasi, yada 16-20 gol atmasi, verdigi zarari degistirmez.

Burak Avrupa´da sadece bu ofsayt ve faul sorunu yüzünden profesyonel olamazdi. Profesyonel olmaktan bahsediyorum, dikkatinizi cekerim.

Bence fizigi ve kondisyonu iyi olan, topa vurmasini bilen herhangi biri de Burak kadar oynar. Artik cok da ciddiyim bu yorumu yaparken.

5+3 ile CL'de başarı imkansız , bunu hepimiz iyi biliyoruz...Başkan da biliyor Prandelli de biliyor taraftar da biliyor...Önemli olan 4.yıldız diyoruz,başkan-hoca-futbolcu sürekli 4.yıldız vurgusu yapıyor...

Ulan o zaman yapmamız gereken adam gibi yabancı forvet oynatıp savunmayı yerlilerden kurmak.Ne diye yerli forvet oynatıyoruz , üstelik bu rezil bir de Süper ligin en kötü forveti...

aga yüzünü görügüm zaman tiksiniyorum ya

bunlar hep selcuk yüzünden

eminim kankasını o getirdi,terimin kafasına o soktu burakı alalım diye

o geldigi günden beri saha icinde hersey tepetaklak oldu,sürekli geriye gidiyoruz

Geri
Üst Alt