#17 Burak Yılmaz

aga yüzünü görügüm zaman tiksiniyorum ya

bunlar hep selcuk yüzünden

eminim kankasını o getirdi,terimin kafasına o soktu burakı alalım diye

o geldigi günden beri saha icinde hersey tepetaklak oldu,sürekli geriye gidiyoruz

Olabilir çünkü bir rus kulübüyle masada sözleşme imzalamak üzereydi aldılar geldiler...

Terimci arkadaşlar çok çabuk unutmuş 2012-13 te iyi olduğumuzu zannediyorlar halbuki 2.devreden sonra toparlandık , Burak 24 gol atmış onun 15 tanesi Drogba geldikten sonra...

Burak 3.sezonu bizde o varken adam akıllı oynadığımızı hatırlamıyorum...

bu adam şl liginde 8 gol attığında bile sevemedim bi türlü sevmeye çalıştım, alışmaya çalıştım ama olmadı olamadı. bu adam bizle çıktığı ilk maçtan beri izliyorum sahada yaptıklarına bakıyorum. her defasında "bu adam futbolcu falan değil" kanaatine varıyorum. objektif bi gözle bu adamı izleyen herkes (attığı beleş gollerle yaptığı istatistiklere bakmadan) bu adamın berbat bi futbolcu olduğunu çok rahat anlar. ama gel gör ki satılmış türk medyası bu adamı sürekli yağlayıp balladı bizim bazı tarftarlarda bu adamı futbolcu sandı, yavaş yavaş millet anlıyor bunungerçek yüzünü. 50 tane burak ı 1 elmandere değişmem

neredeyse kariyerin sonuna gelecek ama daha hala iyi bir forvet nedir ögrenemedi gitti

idmanda ayağına biri sert girse de kurtulsak .şöyle 4-5 ay yedek kulübesinde bile görmesek.gaztede yüzünü gördüm,gazteyi ateşe verdim.öyle tiskiniyorum ya.

Toptan anlamıyorsun anladık da,Sneijder varken frikik kullanmaktan da mı utanmıyorsun?

Daha iyi yerli forvet var mı argümanını bırakalım beyler

Şu anda topu stop edebilen top sürebilen kısaca futbolun temel gereklerini yerine getiren her yerli forvet oyuncusu Burak'tan iyidir

Bu sezon zaten umut yok. Devre arası yurt dışına satılmalı.

Bu sezon zaten umut yok. Devre arası yurt dışına satılmalı.

sıfır bonservisle veriyorum diye piyasaya çıksak ,kimse talip olmaz dahası bu beye kimse 5 yıllık yılda 3 milyon Euro garanti artı maçbaşı parayı vermez, sadece bizim keriz klübe gülerler bu adamlara verilen paralara bakarak..

Tek forvet oynatınca coşar yaaaa
Drogba onu bozuyo yaaaaa
Arkasında Olcan,Sneijder,Bruma ile coşar yaaaa
Ama 123445667 tane gol attı yaaaaa
Adı Burakinho,Burakoviç olsaydı adam tapardınız.Sırf Türk diye aşagılıyorsunuz yaaaaa

Transfer sezonunda Burak ı eleştirip yerine forvet transferi istediğimizde bu tarz yorumlarla tepki görüyorduk.Neyseki buna benzer yorumlarla karşılaşmıyoruz artık.Gerçi boş kaleye atacağı bir golden sonra Qral kapakları taktı xd gibi Burak fanboyslardan buna benzer yorumları görürüz yine.

Tek forvet oynatınca coşar yaaaa
Drogba onu bozuyo yaaaaa
Arkasında Olcan,Sneijder,Bruma ile coşar yaaaa
Ama 123445667 tane gol attı yaaaaa
Adı Burakinho,Burakoviç olsaydı adam tapardınız.Sırf Türk diye aşagılıyorsunuz yaaaaa

Transfer sezonunda Burak ı eleştirip yerine forvet transferi istediğimizde bu tarz yorumlarla tepki görüyorduk.Neyseki buna benzer yorumlarla karşılaşmıyoruz artık.Gerçi boş kaleye atacağı bir golden sonra Qral kapakları taktı xd gibi Burak fanboyslardan buna benzer yorumları görürüz yine.

Bugün yazdım , ligde 18 takımın 16 tanesi yabancı forvet oynatıyor , 2 beyinsiz takımdan biri biz diğeri balkes...

<0>
. |
. /\

Dün Ekşi'de en beğenilen yorum buymuş
:D

Geri
Üst Alt