#17 Burak Yılmaz

Bugün yazdım , ligde 18 takımın 16 tanesi yabancı forvet oynatıyor , 2 beyinsiz takımdan biri biz diğeri balkes...
İşin kötüsü forvet almayarak bizi Burak a mahkum ettikleri gibi bir de kapı gibi kontrat imzalattılar.O sözleşmeyi kapa bildirdikleri an ben sinirden deliye dönmüştüm.
Ayrıca şu Lazio nun teklifini zamanında kabul etseydik keşke.Çok büyük bir hataydı Burak ın satılmaması.Ama bizimkiler yabancı sınırından dolayı birazda yan çizdiler.

İşin kötüsü forvet almayarak bizi Burak a mahkum ettikleri gibi bir de kapı gibi kontrat imzalattılar.O sözleşmeyi kapa bildirdikleri an ben sinirden deliye dönmüştüm.
Ayrıca şu Lazio nun teklifini zamanında kabul etseydik keşke.Çok büyük bir hataydı Burak ın satılmaması.Ama bizimkiler yabancı sınırından dolayı birazda yan çizdiler.

Bu sözleşme yenileme olayı öyle garip ki; 30-31 yaşına kadar sözleşmesi devam ederken hiç bir mantıklı izahı yok...

Acaba taraftar sahip çıksın diye göstermelik bir kontrat mı yapıldı diye bile düşünüyorum hatta, her şey resmi olsa da bir kılıf uydurdular mı acaba (Sözleşmede özel madde filan) ?...Mancini ile sözleşme yaparken ''Görev süremizi aşacak bir sözleşme imzalamamız doğru olmazdı, sonraki yönetim belki başkasıyla çalışmak isteyecek'' gibi bir söz sarfetmişti başkan...

Neler düşündüğümüze bakar mısınız?...

attachment.php

Burak Yılmaz (temsili değil)

Ekli dosyalar

• f62ae40bfb68ded768386869d185265e-d3c1nlr.webp
    f62ae40bfb68ded768386869d185265e-d3c1nlr.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 173
Şşşş krala laf yok. :D Ofsayta düşmezse, kendini yere bırakmazsa, rakip defans topu bırakırsa, kaleci ile karşı karşıya kalıp vurmaktan da korkmazsa, top da köşeye giderse bence gol atma şansı çok yüksek. :mad:

Bu sözleşme yenileme olayı öyle garip ki; 30-31 yaşına kadar sözleşmesi devam ederken hiç bir mantıklı izahı yok...

Acaba taraftar sahip çıksın diye göstermelik bir kontrat mı yapıldı diye bile düşünüyorum hatta, her şey resmi olsa da bir kılıf uydurdular mı acaba (Sözleşmede özel madde filan) ?...Mancini ile sözleşme yaparken ''Görev süremizi aşacak bir sözleşme imzalamamız doğru olmazdı, sonraki yönetim belki başkasıyla çalışmak isteyecek'' gibi bir söz sarfetmişti başkan...
Neler düşündüğümüze bakar mısınız?...
Açıkçası ben de düşündüm ama mantıklı bir açıklama bulamadım.Ayrıca Burak ve Selçuk un sözleşmelerinin bitmesine daha vardı.Kötü oynadıkları bir sezondan sonra resmen ödüllendirildiler.Ayrıca bir de yaşları artınca aldıkları paranın da artması ayrı bir komedi.Ben bizim takımdaki kontratları neye göre belirliyorlar anlamıyorum.Bir işler dönüyor gibi.

Burak topu alacak, istop edecek, dönecek falan filan. Rakip defans 2 kere toplanıyor zaten. Yani rakip savunmanın Burak icin bir çaba harcamasına gerek yok, Burak zaten kendi kendine engel oluyor.

Suç Burakta değil,bizi Buraka mahkum eden yönetimde. Adam gibi bir forvet alsaydılar böyle olmazdı. Cemali pandev gibileri alana kadar paraya kıyıp forvet alınacaktı. Birde sağ bek yeterdi.10 transfer yaptık hepsi fos çıktı.menajerler ve yönetimdekiler komisyon yedi.bunlar daha iyi günlerimiz.FFP yüzünden devre arası sağlam forvet bile alsak Avrupaya gidemeyeceğiz.bu sezonu bitti gözüyle bakıyorum ki burak beni kanser etmesin

Burakı savunan taraftar günlüğü

Maç Sonrası: Bu kadar berbat bir oyun olamaz,topla kendini yeter artık...(hala umudu var,çok yetenekli ya...)

Maçtan 1 gün sonra: Haydi kral topla kendini,atadur!!

Maçtan 2 gün sonra:Burakı eleştirenler bir zahmet söylesin ondan başka yerli forvet var mı? ( 2 gün önceki berbat oyununun şoku atlatıldı)

Maçtan 3 gün sonra:2 sezon 50 gol başka sözüm yok...

Maçtan 4 gün sonra: Muslera-veysel-semih-chedjou-tarık-selçuk-melo-olcan-sneijder-burak-pandev.... (Kadro yapar,maç yaklaştı ya...Genelde çift forvet olur bu...Çünkü kralımız yalnız kalıyordur.)

Maçtan 5 gün sonra:Yanında pandevle 20 gol atar....( yaptığı kadroya inanmıştır artık...)

Maçtan 6 gün sonra: Haydi arkadaşlar,bu çocuklara güvenelim...

Maç günü:Haydi kral tak kapakları...

Maç sonrası:................................................................................................................ Gerisini biliyorsunuz

Son düzenleme:
mıy mıy aglayacak kankisi gibi

bizim bizden baska dostumuz yok kenetlenelim felan diyecektir

sen varken kenetlensek de olmuyor birsey

ne yapsam yaranamiyorum demistir
birazdan fanboylari da damlar buraya zaten yalama modunda

Bu GS TV'den de bıktım artık. Hiç olmasa da olur yani.

burak fanboys çoktandır ortalıkda görünmüyorlar.
gelip şuraya 1-2 cümle yazın da hatırlatın kendinizi mesela şunlar olabilir

1-daha iyi yerli forvet var mı ? (ülkede başka yerli forvet yok)

2-5657766 tane gol attı (%80 i boş kale )

3-tek forvet oynayamıyor (drogba varken burakı bozuyordu bunlara göre)

Burak Yılmaz: Ben kaleye vurmaktan korktum, gol olmazsa taraftarımızın tepkisi olur diye bir söz kesinlikle söylemedim.

Burak Yılmaz: Ben asla korkmadım, asla bacaklarım titremedi, bugüne kadar asla baskı altında sorumluluktan kaçmadım.

Burak Yılmaz: Sürekli yabancı yerli ilişkisi, yabancılarla yerliler arasında problem gibi aramızda sıkıntı olduğu konuşuluyor.

Burak Yılmaz: Sürekli bize o taraftan vurulmaya çalışılıyor. Gerçekten Türk oyuncular olarak bu bizi çok üzüyor.

Burak Yılmaz: Bizler taraftarlarımıza sesleniyoruz. Yabancı yerli hepimiz aynı forma altında aynı başarı için koşuyoruz.

Burak Yılmaz: Benim bütün samimiyetime bütün iyi niyetime inansınlar. Bu konu gerçekten burada kapansın.

Burak Yılmaz: Ofsayt olayı çok eleştiriliyor ama eleştirilmesi de normal. Ben de bu eleştirileri kabul ediyorum.

Burak Yılmaz: Ben sürekli gol arayan bir oyuncuyum sürekli koşan bir oyuncuyum. Sürekli aklım, fikrim, mantığım gole odaklı.

Yerinde aciklama olmus ama birsey degisecegini sanmiyorum.

Geri
Üst Alt