#17 Burak Yılmaz

Bu maça sırf Selçuk ile Burakı ıslıklamak için gideceğim diyen tipler naptılar acaba statta, penaltıdan sonra stadı terk etmişlerdir tahminim üzüntüden:(, Gs taraftarı gereken dersi fazlasıyla verdi bugün,Allahtan bu arkadaşlar sadece forumlara sıkışıp kalmışlar,umarım bugünkü taraftardan birşeyler öğrenmişlerdir.

Yahu kardeşim bu adamların yetersizliğini,yanındaki adamlara pas vermekteki acizliklerini hala anlamıyorsan çok diyecek bir şey yok ama ben sana yine de söyleyeyim.Bu adamlar takımın içine ettiler,daha da ediyorlar ve emin ol bunlar oynamaya devam ettikçe daha da edecekler.Sen ve senin gibiler hala gidin sadece futbol oynamak için yılda 8 trilyon kazanan ve onu bile beceremeyen adamları,sabah 8 akşam 6 mesaiden sonra stada giderek koşarak destekleyin,moral verin.

penatiyi gole ceviremedi, ancak böyle bos kaleye atarsin burak. yine bildigimiz burakdi bugün.

Bu maça sırf Selçuk ile Burakı ıslıklamak için gideceğim diyen tipler naptılar acaba statta, penaltıdan sonra stadı terk etmişlerdir tahminim üzüntüden:(, Gs taraftarı gereken dersi fazlasıyla verdi bugün,Allahtan bu arkadaşlar sadece forumlara sıkışıp kalmışlar,umarım bugünkü taraftardan birşeyler öğrenmişlerdir.
Sen de kendini gs li zannedip takım adına iyi olanın bu olduğunu düşünüyosun...Destekle bakalım burak ı...Kötü futbol izlemeye devam...

kral döktürdü yine

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yahu kardeşim bu adamların yetersizliğini,yanındaki adamlara pas vermekteki acizliklerini hala anlamıyorsan çok diyecek bir şey yok ama ben sana yine de söyleyeyim.Bu adamlar takımın içine ettiler,daha da ediyorlar ve emin ol bunlar oynamaya devam ettikçe daha da edecekler.Sen ve senin gibiler hala gidin sadece futbol oynamak için yılda 8 trilyon kazanan ve onu bile beceremeyen adamları,sabah 8 akşam 6 mesaiden sonra stada giderek koşarak destekleyin,moral verin.

Mecnun'a sormuşlar, bu Leyla'nın nesini beğeniyorsun diye, "Siz bide onu benim gözümden görün" demiş. Bunlarınki aynı hesap. Kara sevdaya tutulmuşlar resmen. Olumlu bir şeylerini görebilmek için kılı kırk yarıyorlar, ufacık bir olumlu bir şey görsünler dünyalar bunların oluyor. Zaten takımının iyiliğini düşünen birisi böyle yeteneksizlerin takımdaki varlığını kabullenemez ama gel gör ki bunlar bide millete taraftarlık dersi veriyorlar. Bugün Semih o topu çizgiden çıkarmasa bırak bunlara "iyi" demeyi, "vasat" diyebilen bile çıkmazdı. Ama skor olumlu ya, "çabaladı, mücadele etti" gibisinden uyduruk avuntular alır başını gider artık.

Burak yeterlidir dedigimi hatirlamiyorum,aksine Gsin forveti daha komple bir oyuncu olmali avatardaki gibi ama bu adam kesilmiyor mancinide kesmedi prandelli de kesmiyor napalim isliklayalim mi,neyi cozecek bu durum

Burak yeterlidir dedigimi hatirlamiyorum,aksine Gsin forveti daha komple bir oyuncu olmali avatardaki gibi ama bu adam kesilmiyor mancinide kesmedi prandelli de kesmiyor napalim isliklayalim mi,neyi cozecek bu durum

Gerekirse ıslıklayacaksın en kötü destek vermeyeceksin bu adamlara.Çünkü bunlar yeteneksiz.Bu adamlara sallayan taraftarlar sahada yeteneksiz adam görmek istemiyor.O yüzden diyorum bu yeteneksiz adamlara istediğin kadar destek ol bir şey olmaz.Yanındakine pas vermekten aciz adama moral verince messi mi olacak?..Ayrıca kimse bu adamlara küfür edin demiyor.Küfür,dayak gibi saçma,rezil şeyler olmasın tabii ki ama ıslıklamanın nesi kötü ki..Hayır protestonun en masumu bu..İşini iyi yapamıyorsun ve ben de sana bunu en medeni şekilde anlatıyorum.

Bu idare eder uğraşıyor enazındanda selçuk kafasına silah dayayıp maça çıkarmışlar gibi

Mecnun'a sormuşlar, bu Leyla'nın nesini beğeniyorsun diye, "Siz bide onu benim gözümden görün" demiş. Bunlarınki aynı hesap. Kara sevdaya tutulmuşlar resmen. Olumlu bir şeylerini görebilmek için kılı kırk yarıyorlar, ufacık bir olumlu bir şey görsünler dünyalar bunların oluyor. Zaten takımının iyiliğini düşünen birisi böyle yeteneksizlerin takımdaki varlığını kabullenemez ama gel gör ki bunlar bide millete taraftarlık dersi veriyorlar. Bugün Semih o topu çizgiden çıkarmasa bırak bunlara "iyi" demeyi, "vasat" diyebilen bile çıkmazdı. Ama skor olumlu ya, "çabaladı, mücadele etti" gibisinden uyduruk avuntular alır başını gider artık.
Kardesim sende mi ya,seninde kimyan bozulmus,saygili adamlardan biriydin forumdaki sende on yargi ile yorum yapar olmusun ,diyecegini bana diyebilirsin direk sorun olmaz,takimin kotulugunu istiyoruz demek ki iyimis bu

Şakrak Burak'i savunmuyor aslında. Öyle ya da boyle bu adama muhtacsin. Ne dersek diyelim 11 çıkacak, bu sürede destek ile kazanmaya, elde edebileceğimiz verimi almaya çalışalım diyor.

Ben bunu normalde mantıksız bulmuyorum ama yapı olarak bu adamlar bunu suistimal edecek adamlar bence o yuzden katılmıyorum.

-Tapatalk-

Kardesim sende mi ya,seninde kimyan bozulmus,saygili adamlardan biriydin forumdaki sende on yargi ile yorum yapar olmusun ,diyecegini bana diyebilirsin direk sorun olmaz,takimin kotulugunu istiyoruz demek ki iyimis bu

Serkan sen demedin mi Burak'a laf eden, ıslıklayan taraftar şöyle böyle diye? Sana göre de biz takımın kötülüğünü istiyoruz demek ki. Yani herkesin görüşü kendineyse, senin de bu tarz bir çıkış yapmaman gerekirdi bence. Ortada bir saygısızlık varsa bu iki taraf için de geçerli olur o zaman ama alındıysan da senden özür dilerim. Böyle şeyler için kimsenin kimseyi kırmasına gerek yok.

Mac basindan sonuna kadar yaptigi tek olumlu sey, attigi kasara golden sonra tum takimi el ele yedek kulubesine goturmesiydi.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serkan sen demedin mi Burak'a laf eden, ıslıklayan taraftar şöyle böyle diye? Sana göre de biz takımın kötülüğünü istiyoruz demek ki. Yani herkesin görüşü kendineyse, senin de bu tarz bir çıkış yapmaman gerekirdi bence. Ortada bir saygısızlık varsa bu iki taraf için de geçerli olur o zaman ama alındıysan da senden özür dilerim. Böyle şeyler için kimsenin kimseyi kırmasına gerek yok.
Dedigimde yanlis olan nedir takima destek olunmali diyorum cunku senin baskaninda futbolcu grubuda selcuk ve buraka destek cikiyor,yapacagin protestodan tum takim etkileniyor otomatikman ,bir fayda saglamaz bize bu olay demek istedigim bu

Ne zaman kurtulacağız len senden çakma kral?

I am the one who knocks!

"Galatasaray'ın ilk yarıda kazandığı penaltıda Felipe Melo, atışı Burak Yılmaz'a bırakarak jest yaptı. Brezilyalı oyuncu, Burak'ın "Ben atmak istiyorum" demesi üzerine topu takım arkadaşına verirken, taraftarlara dönerek Burak'ı alkışlayıp destek vermeleri yönünde elleriyle işaret yaptı. Burak da golü attıktan sonra Melo ve tüm takımı el ele tutuşturup, yedek kulübesine götürdü. Böylece takım içinde Melo'ya tepki olduğu ve yerlilerle yabancıların küs olduğu iddiaları çürütüldü."

Bu Melo harbi adam la

Melo o kadar kaçırdığı penaltıdan sonra kritik anlarda penaltı kullanmamalı.

Geri
Üst Alt