#17 Burak Yılmaz

Bir ara ofsayta kalacakken taraftar bağırıyordu ofsayttasın çık diye öyle çıktı ofsayttan :D

Taptap

Ofsayt'a düşmeyerek kariyer rekoru kırmış olabilir. :D

Kral gollere devam ediyor

Bu sezon 25-30 arasını bulur kaza bela olmazsa

8 mac 5 Gol atti galiba ikisi de CL´de... 3. Bölgede oynadigimiz oyun gelistigi an, daha da cok gol atacaktir.

Adam ne kadar elestiri aliyorsa o kadar gol atiyor.

Tuhaf oyuncu.

Bir kac sene sonra daha iyi oynar turk golculeri olgunlasinca daha cok gol atiyor

Duvar olmayı hafif anlamış olcana harika bir pas attı bide top sürebilse

35 yaşındaki necatiyi bunun yerine koy o daha fazla gol atar, tamamen takın aleyhine çalışan,üç kuruşluk faydası bile olmayan futbolcu geçinen birisidir..

Beyler ciddi söylüyorum kazma kazma diyoruz ama adam hiç değilse sahada pozisyon bulmaya çalışıyor.Sahada kendini gösteriyor ama şu Umut Bulut sanki sahada yok gibi pozisyona giremiyor.Umut Bulut daha beter bundan.Umut anca koşar başka yaptığı bir şeyi yok.

Beyler ciddi söylüyorum kazma kazma diyoruz ama adam hiç değilse sahada pozisyon bulmaya çalışıyor.Sahada kendini gösteriyor ama şu Umut Bulut sanki sahada yok gibi pozisyona giremiyor.Umut Bulut daha beter bundan.Umut anca koşar başka yaptığı bir şeyi yok.

umut anca koşar burak onuda yapamaz vesselam her ikiside bizim gibi bir takımda yerleri olmayan oyunculardır..

necati bunu ve umutu donunda sallar 35 küsür yasindaki hali ile

Burak Yılmaz böyle devam ederse çok rahat gol kralı olur.

Fener macindan sonra buralar senlenecek hele de puan kaybedersek.En az 2 net gol kacirir.

O değil de Adem Büyük' ü kesin almamız lazımdı, boyundan beklenmeyecek şekilde kafa topları dahil bir forvetten beklenecek her şeyi (Burak ın yapamadıklarını da) yapabilen bir futbolcu...Mevlüt transferi konuşulurken çok yazdım burada, gerekirse kanatta bile oynardı...Yasin yerine Adem alınmış olsa hem santrfor, hem de kanat için çok iyi bir alternatif olurdu...

Super lig 5 mac 3 gol
Sampiyonlar Ligi 2 mac 2 gol

Kendinden baska hicbirseye hayri olmayan bir adam tabi,7 mac 5 gol bu maclarda toplam. Sene sonu 30u rahat bulur bu gidisle.

İlk yarı birkaç kez orta sahaya yaklaşıp top aldı dağıtmaya çalıştı, duygulandım öyle görünce...

{taptap©}

İlk yarı birkaç kez orta sahaya yaklaşıp top aldı dağıtmaya çalıştı, duygulandım öyle görünce...

{taptap©}

Böyle duygu dolu anlarda gözyaşlarını zapdetmek için efor harcamamanı öneririm, ben öyle yapıyorum, bırak aksınlar oluk oluk, rahatlar kendine gelirsin!

Tek santrafor için gerekli çoğu özellikten yoksun ve yetersiz, Ayrıca çıkarken tripte attı.Fb maçında tek forvet Pandevle başlasa çok iyi olur.

Geri
Üst Alt