#17 Burak Yılmaz

Baya iyidi toplu oyunda vallahi. Böyle devamlı oynasın ve bu kolay yere atmaları bıraksın kimse bir şey demez.

Ben bu konuda cikis yaptigini Süper Kupa macindan beri fark ediyorum, ama ben bile cekindim söylemeye buraya kadar... Umarim böyle devam eder...

Topsuz oyunda nasıl beğeniyorsunuz yahu. Takımın kaç tane pozisyonunu hiç etti Selcuqla birlikte

Bu adam kendi dışında gol atanların sevincine hemen hemen hiç katılmıyor dikkat edin.Yalandan birkaç tebrik falan.Ayrıca o kadar yeteneksizliğe rağmen her maç 90 dk oynuyorsun,erciyes maçı 2-0 ve dk 65 olmuş yerine kankilerinden umut giriyor yine surat,yine surat.Arkadaş sneijder kaç defa çıktı oyundan geldiğinden beri bir kere surat yaptı mı?

Burak yerine top saklama yeteneği olan al ver yapabilen hava toplarında iyi bir forvetimiz olmak zorunda.

Umarım FB maçına yetişir.

yil olmus 2014 millet hala ciddi ciddi burak yilmaz'in "yeteneklerini" tartisiyor :asd:

Burak 4-4-2'nin santraforudur. Yanında defansları dövecek, Elmander-Kuyt tarzı santrafor olsaydı cok is yapardı.

Burak ileride tek basına kayboluyor. Cünkü Burak rakip savunmaya pres yapacak, onları zorlayabilecek tarzda bir oyuncu degil. Burak'ın ileride tek oldugu maclar süphesiz rakip defanslar icin cok rahat maclar.

burak yılmazdan bize forvet olacağını zannedenler ancak avucunu yalar, sıradan Anadolu takımlarının forvetleri bile kendisinden yararlı ve yahut en azından takımına zarar vermiyor, bu arada imdi birileri ortaya çıkıp ,gol atıyor yahu diyecek , koskoca takımda onun yerine fasulye sırığı koysam ,top sırığa çarpıp burağın attığı kadar gol atar...

Umarım FB maçına yetişir.

Hakikaten merak ediyorum bu adam neden oynasın istiyorsunuz? ne yapmasını,oyuna nasıl katkı yapmasını bekliyorsunuz?..umuttan,pandevden ne fazlası var?..

Yasin kanatta çalım atabilir,takımı ileri taşır dersin
Sabri hızlıdır dinamizm katabilir dersin takımda hemen her futbolcunun oynaması için futbol sahası içinde( yürekli,mücadele ediyor,kalpten oynuyor gibi hikayeler değil) yapabileceğini düşündüğümüz bir şeyler var.Peki bu adamın niye oynaması istenir ki?..Top tutmaz,pas atmaktan aciz,topla son derece ağır,gol vuruşu zayıf,oyun aklı yok,sık faul yapar atak öldürür,sık ofsayta düşer e peki niye oynaması istenir bu arkadaşın,neden ısrarla her maç kredi verilir?..

Büyük maçlarda bilhassa Fener derbilerinde beyefendk LOST oluyor.

Oynamaması en hayırlısı.

I am the one who knocks!

Burak Yilmaz degil, Burak Yilmaz'in sözleşmesini yenilen ve Burak Yilmaz'i her hafta oynatani suçlamak lazim.

Adam yetenek fakiri, buna pek birşey yapamaz.

Bu yaş dan sonra da kendisini de pek geliştiremez.

Geri
Üst Alt