Mert Kamacı
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2009
- 28.769
- 12.907
- 2.868
Bunun yerine devre arası sağlam bir forvet alırsak ligi götürürüz...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bize ilk geldiği sezonda da söylüyordum yine aynısını söylüyorum; bizim dandik ligin en kötü santrafor/forvetlerinden biri. Süper ligteki tüm takımların as santraforları Burak'tan daha özellikli ve yararlı. Sonuç olarak hepsi kötü ama :dDünyadaki bu seviyede oynayan uzak ara en kötü forvet...Hiçbir özelliği 10 üzerinden 2 üzeri değil , sadece fiziği üst düzey denebilir...Onun dışında hiçbir oyuncu takımına bu kadar zarar veremez...
Geçen sene adam yoktu Mancini mecburdu oynatmaya bu sene elimizde Pandev var yine bu oynuyor...
Recep vardı burada, Benzema ve Giroud'u Burak ile kıyaslayıp "onlar da kazma" diyordu.![]()
ben ilk senesinde de demistim Burak yaniltiyor diye, o oynayinca takim cobaliyordu, ilk sene buraksiz, kanat olmadigi halde cok daha iyi oynuyorduk. Burak top alis verisini bitiriyor, üstüne Selcuk Inan da artik illa oynamak icin kendisini bitirdi, artik mental olarak da kopukluk var, yani Burak takimin icine etti
Reyiz Adlariniz ayni ama soyadinin son 2 harfini iyi kurtarmissinSoyadindaki Yil-dirimdaki -dirim kelimesini kaldirip -maz eklense yerine Yilmaz olsaydi ne olurdu acaba nasil hissederdin
![]()