#17 Burak Yılmaz

Bunun yerine devre arası sağlam bir forvet alırsak ligi götürürüz...

Mac.boyunca yeteneksizligini gosterdi buna artik alistik ama biz sneijder gol attigi zaman sesimiz kisilacak kadar bagirip deli oluyoruz ama bu yeteneksiz 9 trilyon para aldigi halde sevinmiyor kankasini alsin da gitsin artik.

TT

Defolup gideceksin, bunu her taraftar görecek.

Egosu yüksek, imparatorun gibi bir daha bu kulübe adım atamayacaksın.

Sen kimsin de, 2. gole sevinmiyorsun????

Sen kimsin kim?????

Dünyadaki bu seviyede oynayan uzak ara en kötü forvet...Hiçbir özelliği 10 üzerinden 2 üzeri değil , sadece fiziği üst düzey denebilir...Onun dışında hiçbir oyuncu takımına bu kadar zarar veremez...

Geçen sene adam yoktu Mancini mecburdu oynatmaya bu sene elimizde Pandev var yine bu oynuyor...
Bize ilk geldiği sezonda da söylüyordum yine aynısını söylüyorum; bizim dandik ligin en kötü santrafor/forvetlerinden biri. Süper ligteki tüm takımların as santraforları Burak'tan daha özellikli ve yararlı. Sonuç olarak hepsi kötü ama :d

Ben TD olsam 4-6-0 oynarim, gene bunu oynatmam. Ne buluyorlar bunda da oynatiyorlar anlam veremiyorum. Buna koltuk çikan görünmez bir el var sanki.

İkinci yarı başında Olcan'a attığı top dışında adını duymadım. Ve duymadığıma sevinmedim desem yalan olur, ilk yarı top ayağına her geldiğinde ofsayttaydı sanırım.

Recep vardı burada, Benzema ve Giroud'u Burak ile kıyaslayıp "onlar da kazma" diyordu. :D

olayi duzeltelim ya da yanlis yorumunu

Benzema ve Giroud benim en sevdigim forvetlerden birisidir defalarcada yazdim zaten. Cunku Fransa milli takimi forvetleri herseyden once

Genelde savundugum sey, Leylekbacakligiller vardir bunlar benzema, burak, baros gibi oklava yutmus gibi yuruyen forvetlerle tarzi ayni ama bunlar alaninin agir sikleti iken burakin tuysiklet oldugunu yazdim. Ama her zamanki gibi forumda kazi koz anlayanlar ve bu sekilde yorumlayanlar eksik olmuyor.

Son düzenleme:
besiktasta Demba Ba Trabzonsporda Cardozo fenerbahcede Sow bizde Burak Yilmaz hayat ne kadar acimasiz lan :(

Adam gibi yönetim olsaydı da iyi bir golcü alsalardi. Kimse BURAK a filan kızmasın başkana yönetime kızın...

Hasan Kabze, Necati ve Semih 3lüsü forvetimizi oluştursa daha iyi futbol oynar bu takım, bu kadar net yani.

Yeminediyorum Demba Ba'yi biz alsaydik Derbide en az 3 atmistik.Bu 30 yasina gelmis hala kendisinden bir sey bekliyoruz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Adama ne kızıyorsunuz ki b ukadar işte ortaya çıkan mal...Asıl doğru dürüst forvet almayan yönetim hatalı burada...Üstüne maaeşına zam yaptı,sırf yabancı sınırı olayından daha da motive etmek için...Dzemaili ve Pandev yerine sağlam bir forvet alınabilirdi. Oyun anlayışımızı Burak'a göre ayarlamayı tercih ettik maalesef,sonuçlarına da katlanacağız...

Tabi Burak ilk geldiği sene çok iyi verim verdi.Kimse kendisine pay çıkarmasın ben demiştim diye.O zamanlar Burak'a kötü demek haksızlığın kralıydı.Şuan ise bambaşka bir Burak var.Her şeye reset atmış gibi.

ben ilk senesinde de demistim Burak yaniltiyor diye, o oynayinca takim cobaliyordu, ilk sene buraksiz, kanat olmadigi halde cok daha iyi oynuyorduk. Burak top alis verisini bitiriyor, üstüne Selcuk Inan da artik illa oynamak icin kendisini bitirdi, artik mental olarak da kopukluk var, yani Burak takimin icine etti

ben ilk senesinde de demistim Burak yaniltiyor diye, o oynayinca takim cobaliyordu, ilk sene buraksiz, kanat olmadigi halde cok daha iyi oynuyorduk. Burak top alis verisini bitiriyor, üstüne Selcuk Inan da artik illa oynamak icin kendisini bitirdi, artik mental olarak da kopukluk var, yani Burak takimin icine etti

Reyiz Adlariniz ayni ama soyadinin son 2 harfini iyi kurtarmissin :D Soyadindaki Yil-dirimdaki -dirim kelimesini kaldirip -maz eklense yerine Yilmaz olsaydi ne olurdu acaba nasil hissederdin :D

Reyiz Adlariniz ayni ama soyadinin son 2 harfini iyi kurtarmissin :D Soyadindaki Yil-dirimdaki -dirim kelimesini kaldirip -maz eklense yerine Yilmaz olsaydi ne olurdu acaba nasil hissederdin :D

ya bu adamin yüzünden forma ismi burak bile almiyorum, kayita gecmesin diye :D yillardir bekledim galatasaray a bir burak gelsin diye, gelen de bu oldu, keske yedek ola bir burak olsaydi, daha mutlu olurdum, böyle hic oynamayan emre colak tipi gibi :D

Eray, Selçuk, Burak. Bu üçüne zam yapıp sözleşme uzatan Ünal Aysal'ı şiddetle kınıyorum. Bu hatalarını görünce yaptıkları bütün doğru şeyler gözümde değerini kaybediyor.

30 attıgında da aynı topu oynuyordu simdi de aynı topu oynuyor

faal en kötü topcu salih dursun ile beraber

Geri
Üst Alt