#17 Burak Yılmaz

İlk yarının sonlarına doğru boşta kalan bir topu başarıyla takım arkadaşına kazandırabilmesi çok karmaşık duygular içinde bıraktı beni, 'Yok yok başkasıdır, yapmaz öyle şey!' düşüncesi geçti aklımdan, ancak buna benzer tip de yok ki takımda?!...

kazma--1.jpg

maci izlemedim ama yine de buna sövsem yersiz olmaz herhalde

boş koşu yaparken 2 maçtır düşüp kalkıyo ne ayaksın olum kendin gidemiyon ne topu istiyon sen

Sahada ölse üzülmem o derece nefret ediyorum bu rezilden...

Hayatımda gördüğüm ve muhtemelen göreceğim en kötü Galatasaray futbolcusu...

ya buna biz boşuna kızıyoruz kızmamız gereken futbolumuzun başındakiler

bunlar selçukla askerliklerini yaptılar mı?yapmadıysalar kulaktan tutup hemen askere.

dünyada en son futbolcu olması gereken adamlardan biri bu ülkede kral oldu. bu adama binlerce sayfa küfretsem rahatlamam. bi insan bukadar yeteneksiz olup 25 milyonun en az yarısını nasıl iyi bi futbolcu olduğuna inandırabilir. üstelik senelik 3 milyondan fazla alarak.

dünyada en son futbolcu olması gereken adamlardan biri bu ülkede kral oldu. bu adama binlerce sayfa küfretsem rahatlamam. bi insan bukadar yeteneksiz olup 25 milyonun en az yarısını nasıl iyi bi futbolcu olduğuna inandırabilir. üstelik senelik 3 milyondan fazla alarak.

Malum partinin yüzde 50 oy aldığı ülkede maloz dolu olduğunu anlamak zor değil sanırsam hardeşim.

Bu adamı her hafta kadroya yazan,utanmadan sıkılmadan gidip stadyumda yaptığı her hataya rağmen destekleyen taraftarlar!!! acaba ne düşünüyorlar şimdi.Elli defa yazdık,söyledik bu adam olduğu müddetçe,hele hele tek forvet olduğu müddetçe bu takımdan hiçbir şey olmayacak...Şimdi gidin destek verin..

Bikere adamın aldığı eğitim diye birşey yok.

Futbolcu dediğin en kötü bir ingilizce sahibi olacak.

Adamın manciniye als bucket challenge videosundaki ingilizcesini bi dinleyin derim

bu spastigi galatasaray'a getirenin 6 nolu cakrasina sicayim

Derbi maçında Sneijder'in 2. Golüne dahi sevinmeyen

Egosu yüksek, Sıfır yetenekli olan kansız bir futbolcu bozuntusu

İnşaAllah tez zamanda bu takımdan gidecek...

ya faul ya ofsayt
zaten bu kadar hucüm faul yapan başka bir forvet olamaz herhalde

Geri
Üst Alt