#17 Burak Yılmaz

Herşey Şenol Güneş ile başladı.. Hocam niye aldın bu herifi Türkiye nin "en iyi" forveti konumuna gelmesine yol oldun ?

Bıraksaydın da Fener de kariyeri bitseydi.

I am the one who knocks!

trabzon 1 sene bu adama çalıştı gol kralı yaptı sonra bizim başımıza bela etti. lazio bunu alır diye çok umutluydum ama son anda iş yattı ne yazıkki. ozaman bazı tarftarlar seviniyordu, o an kurtulmalıydık bu adamdan

Bu rezil namussuz bu maç için 75 bin lira aldı...

Bizim ailecek 2 sene 24 ayda kazandığımız parayı bu 90 dakika sahada yürüyerek aldı...

Allah bildiği gibi yapsın , farkediyorsunuz herhalde Necati ile en fazla sövenlerdik bu rezile , çok değil 2 ay önce bile şu kadar gol şu kadar asist yaptı diye dolu adam gelip savunuyordu...

Bugün gol atacak diye korktum ama rezil kaleciyle karşı karşıya 5 metreden bile atamadı...

Burak'i Rus/Katar takima satmak lazim asap, onun için çok para ödemek isteyen enayi takimlar mutlaka vardir.

Top'dan kacan, ofsayt'da top bekleyen forvet mi olur ya... Bir/ Iki sene önce yine diyorduk topdan anlamasa bile gol atiyor. Artik onuda yapmiyor ne ise yariyor o zaman bu herif. Sakat Aydin'i koy forvete bundan fazla verim alirsin.

senin gibi gölcü olmaz olsun aldigin o paralar haram olsun

birazdan fanboylari damlar yine buraya

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Öyle deme ilk geldiğinde destekliyordun. Daha önce bu konu hakkında tartıştık. Dün dündür bugün bugündür demiştin.
Bende destekliyordum ülkedeki en iyi yerli santrafor diye ama zaten ülkenin hali ortada,ilk geldiğinde en azından gol atıyordu artık onuda beceremiyor

melo ve sneijder ile birlikte, rakip takımın maç öncesi kafa yorması gereken, takımımızdaki 3 futbolcudan biridir. çok eksiği var, hem mental hem teknik açıdan, bunu hepimiz kabul ediyoruz, ama tehlikeli bir forvettir, yiğidi öldürüp hakkını yemeyelim. şu anki sıçık durumumuzda en az suçlanabilecek isimlerdendir.

Yukarıdaki gssözlükten bir yorum.En az suçlulardan biriymiş.Böyle taraftarlar olduğu müddetçe düşmana ne gerek var.
(selosked - 27 ekim 2014 12:31)

[TD="class: ei"] [/TD]
[TD="class: ei"]#1584770[/TD]
[TD="class: but, bgcolor: #A80002, align: center"] P [/TD]
[TD="class: but, bgcolor: #A80002, align: center"] B [/TD]

[TD="class: but, bgcolor: #A80002, align: center"] !?

[/TD]

melo ve sneijder ile birlikte, rakip takımın maç öncesi kafa yorması gereken, takımımızdaki 3 futbolcudan biridir. çok eksiği var, hem mental hem teknik açıdan, bunu hepimiz kabul ediyoruz, ama tehlikeli bir forvettir, yiğidi öldürüp hakkını yemeyelim. şu anki sıçık durumumuzda en az suçlanabilecek isimlerdendir.

Yukarıdaki gssözlükten bir yorum.En az suçlulardan biriymiş.Böyle taraftarlar olduğu müddetçe düşmana ne gerek var.

[/TD]

zaten bizi icimizdeki irlandililar bitirdi

O kadar kolay savunuyorlar ki topu bile alamıyor neredeyse artık.

nefret ettirmene gerek yoktu kendinden yedeğe çekilse kendine gelcekti ama prandellinin büzüğü yemedi

[/TD]
O kadar eksiği olan bir futbolcu nasıl etkili olabilir bu nasıl bir çelişki?

13 aydır foruma üyeyim...

İlk geldiğim andan beri bu yeteneksizi her fırsatta eleştirdim , defalarca kez fazla sayıda futbol cahilinin lincine maruz kaldım...

Bu ilk geldiğinde de böyleydi , 2012-13 sezonunun ilk yarısında 8 gol attı diye hatırlıyorum , Drogba geldi 2.devre 16 gol attı...İyi form dönemi yakalamıştı , o kadar...

Ünal Aysal'ın verdiği sözleşmeye hala inanamıyorum...Aziz'e GS başkanlığı versen adam ayıp olur bu kadarı diye yapmaz bunu...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt