#17 Burak Yılmaz

En büyük suçlu bu yeteneksiz oğlu yeteneksiz .
Takımın 2 senedir doğru düzgün baskı yapmamasının 1 numaralı sebebi.
Prandelli filan hikaye önce bunu ve,kankasini kesip sonra prandelliye yol verilmeli

13 aydır foruma üyeyim...

İlk geldiğim andan beri bu yeteneksizi her fırsatta eleştirdim , defalarca kez fazla sayıda futbol cahilinin lincine maruz kaldım...

Bu ilk geldiğinde de böyleydi , 2012-13 sezonunun ilk yarısında 8 gol attı diye hatırlıyorum , Drogba geldi 2.devre 16 gol attı...İyi form dönemi yakalamıştı , o kadar...

Ünal Aysal'ın verdiği sözleşmeye hala inanamıyorum...Aziz'e GS başkanlığı versen adam ayıp olur bu kadarı diye yapmaz bunu...
Seni bazen kendim sanıyorum...İlk geldiği günden bu yana ben de kimseye derdimi anlatamıyordum...Bu hallere düşünce gerçeği herkes gördü ama geç oldu ne yazık ki...Yine de zararın neresinden dönersen kardır demişler...

Moderatör tarafında düzenlendi:
melo ve sneijder ile birlikte, rakip takımın maç öncesi kafa yorması gereken, takımımızdaki 3 futbolcudan biridir. çok eksiği var, hem mental hem teknik açıdan, bunu hepimiz kabul ediyoruz, ama tehlikeli bir forvettir, yiğidi öldürüp hakkını yemeyelim. şu anki sıçık durumumuzda en az suçlanabilecek isimlerdendir.

Yukarıdaki gssözlükten bir yorum.En az suçlulardan biriymiş.Böyle taraftarlar olduğu müddetçe düşmana ne gerek var.
(selosked - 27 ekim 2014 12:31)

[TD="class: ei"] [/TD]
[TD="class: ei"]#1584770[/TD]
[TD="class: but, bgcolor: #A80002, align: center"] P [/TD]
[TD="class: but, bgcolor: #A80002, align: center"] B [/TD]

[TD="class: but, bgcolor: #A80002, align: center"] !?

[/TD]

Dogru söylemiş. Tehlikeli bir forvet ama bizim için.

Ekşi sözlükten alıntı yapıyorum....

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

bir sekilde 2 senelik sampiyonluk ve sampiyonlar ligi basarilari sonrasi yine ve yeniden dibe vurmayi basarmis camia.

bu surec icerisinde canimi en cok sikan durum selcuk ve burak in sozlesmelerinin iyilestirilmesi olmustu. onunla ilgili de soyle bir komplo teorisi ile karsinizdayim:

gectigimiz gunlerde ntvspor daki programda hasan sas galatasaray in futbolcu menajerlerine 10 milyon euro civari bir borcu oldugunu soyluyordu.

simdi hal boyleyken, diyorum ki acaba burak ve selcuk ile yuksek bedellerle sozlesme yenileyerek, menajer borclari vergisiz bir sekilde taksitlendirilip, odemelerin selcuk ve burak vasitasi ile elden yapilmasi mi saglandi?

bunun disinda baska bir sebep dusunemiyorum bu iki futbolcunun boyle sozlesmelere sahip olmasini. kaldi ki bu prandelli nin neden bu iki oyuncudan vazgecemedigini de bir sekilde aciklayan bir durum.

tam unal aysal tarzi bir mini cakallik gibi durmuyor mu?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

orantisiz-zeka_513399.jpg

Bizim gibi hasta Galatasaraylıları kendi futbolcumuza küfür ettirmeye kadar getirdilerki bunlara aferin diyorum.Resmen takım sabote ediliyor.Bu ve bunun gibi tipleri takımdan derhal kovmak lazım.hakan balta,tarık çamdal, koray,veysel vb.it ve kopuk tayfasını anında görüntü yapmak lazım.

Bizim gibi hasta Galatasaraylıları kendi futbolcumuza küfür ettirmeye kadar getirdilerki bunlara aferin diyorum.Resmen takım sabote ediliyor.Bu ve bunun gibi tipleri takımdan derhal kovmak lazım.hakan balta,tarık çamdal, koray,veysel vb.it ve kopuk tayfasını anında görüntü yapmak lazım.

Keşke Hacıosmanoğlu gibi mafya başkanımız olsaydı , adam tüm çöpleri bir şekilde gönderdi...Biz de bu rezilleri Katar-BAE-Rusya gibi ülkelere kakalardık...

Mayıs ayında yeni gelecek yönetim ilk iş bunu yapmalı , takımdaki birkaç türk hariç bütün türkler gönderilmeli...

Bu adami suçlamayin, bu adami Lazioya satamayan ve ondan sonra sözlesmesini yenileyen insanlari suçlayin

Ekşi sözlükten alıntı yapıyorum....

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

bir sekilde 2 senelik sampiyonluk ve sampiyonlar ligi basarilari sonrasi yine ve yeniden dibe vurmayi basarmis camia.

bu surec icerisinde canimi en cok sikan durum selcuk ve burak in sozlesmelerinin iyilestirilmesi olmustu. onunla ilgili de soyle bir komplo teorisi ile karsinizdayim:

gectigimiz gunlerde ntvspor daki programda hasan sas galatasaray in futbolcu menajerlerine 10 milyon euro civari bir borcu oldugunu soyluyordu.

simdi hal boyleyken, diyorum ki acaba burak ve selcuk ile yuksek bedellerle sozlesme yenileyerek, menajer borclari vergisiz bir sekilde taksitlendirilip, odemelerin selcuk ve burak vasitasi ile elden yapilmasi mi saglandi?

bunun disinda baska bir sebep dusunemiyorum bu iki futbolcunun boyle sozlesmelere sahip olmasini. kaldi ki bu prandelli nin neden bu iki oyuncudan vazgecemedigini de bir sekilde aciklayan bir durum.

tam unal aysal tarzi bir mini cakallik gibi durmuyor mu?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Burakın babasının eki antrenör olması futbol camiasında herkesle kanka olması

Bunun yanında babasının bir dönem başbakanla iett spor kulübünde beraber oynamış olmaları( bir röportajda söylemiş zannedersem) eklenebilir...

Bakın şimdi ntvsporda 90+ programı başladı.önder özen,metin tekin ve burakın yılmaz savunucusu demirkol var.Kendisine tek bir eleştiri gelmeyecek.Önder özen galatasaray buraka top getirebildi mi diyecek,metin tekin ölü taklidi yapacak,demirkolda sorunu beklerde ve prandellide arayacak.Bu adamı takımdan kesilemez hale getiren bu algı yönetimi yapan medyadaki neferleri.

fanboyları pusuda bekliyor burak gol atar atmaz ortaya çıkacaklar :D abi bir insan neden burak yılmaz hayranı olur ya

Bakın şimdi ntvsporda 90+ programı başladı.önder özen,metin tekin ve burakın yılmaz savunucusu demirkol var.Kendisine tek bir eleştiri gelmeyecek.Önder özen galatasaray buraka top getirebildi mi diyecek,metin tekin ölü taklidi yapacak,demirkolda sorunu beklerde ve prandellide arayacak.Bu adamı takımdan kesilemez hale getiren bu algı yönetimi yapan medyadaki neferleri.

Sabri'yi Aydın'ı bize kakalayan Galatasaray'ın büyümesine mani olanlar da aynı edit çocukları..

Son düzenleme:
fanboyları pusuda bekliyor burak gol atar atmaz ortaya çıkacaklar :D abi bir insan neden burak yılmaz hayranı olur ya
artık bu konuda tavrımızı koymalıyız. bu fanboylar ilk gol de yine ortaya çıkıp kral diye saçmalarlarsa bukez hertürlü myc cezasına katlanıp ağızlarının payını vermeye yeminliyim. yeter lan artık bu beceriksiz milyonluk haysiyetsizlere

burak eger adil bir varliksa kac yillik takim arkadasi umut bulutun kendi yerine oynatilmasi hususunda ekibimizin basinda td olarak varsayilan italyan sahsiyete bir dilekce verir

Burada bir yazım vardı da kim bulacak şimdi...

Dedim ki >>>> Drogba gidiyor , bu çapsız ile ligde gol bile atamayız , adam bizi bitiriyor yabancı forvet olmazsa biteriz...

Bakıyoruz hakikaten bitik durumdayız...O zaman şu kadar gol atıyoruz diyenlere "Takım kaç gol atmış" diyordum cevap alamıyordum...

Koca 7 haftada 8 gol...CL'de gol bile yok...Atılan 2 golü saymıyorum zaten biri penaltı...

Vay efendim şu kadar gol atıyor...Ulan bu adam 2 senede 40 gol attı , bıraksan Elmander de rahatlıkla 30 atardı...Sanki bana her sene 30-35 gol barajına ulaşıyor da "golcü" oluverdi...

Terim geç uyandı bu rezil çapsızı milli takıma almayarak iyi yaptı...Nihayet bitti "en iyi yerli forvet" saçmalığı...

Dinç ve oyuna aç bir Drogba , Burak efendi 24 gol...
35 yaşın etkilerini iyiden iyiye hisseden Drogba , rezil 15 golde...
Bu sene Drogba yok herif pozisyona bile giremiyor neredeyse...Attığı 3 gol , biri penaltı biri karambol...Bursa maçındaki golü de kariyerinde bir daha atamayacak...

Nerede hakikaten bu taraftarlar!! Daha 3 hafta önceye kadar kadroya burakı tek forvet yazıp senede 25 gol atar diyen,çok koşuyor diye babasının oğlu gibi savunan onlarca kişi vardı burada.Nerede bu adamlar??

Geri
Üst Alt