#17 Burak Yılmaz

Telles'e artislenen topçuya atarlanışı takımdaki dostluk adına güzel bir enstantane idi

bu adam bir de baba olacak.. adam neslini turetiyor :( devlet el atmali ..

Ofsayt ve Top Kontrol etmekte zorlanan adam.

Yönetimin en öncelikle yapması gereken icraat fahiş kontratların revize edilmesi olmalı. Özellikle Selçuk-Burak-Hamit başta olmak üzere tavizde veilmemeli, 'Yoksa bonservisinizi alıp gidin' resti çekildiği zaman diretecek yüzleri de olmaz, kimsenin bu paraları vermeyeceği belli, en azından huzursuz olsunlar, tabi isteyen olsa da gitseler daha da iyi olur...Hatta Sneijder a da yeni sözleşme önerilmesin, 2016 ya kadar olan sözleşmesi bittiğinde düşünülür, 32 yaşında nereye gidecek sanki?...

Bugün yine kanser etti beni.

İnsan sürekli ofsayt, faül ve elle kontrol konusunda bu kadar uzman olabilir mi?

Attığı gol falan tamam ama 2 tane golü de ben vurayım derken yedi.

İlk yarı Sabri'nin ortasında orada Necati veya Hakan olsa zamanlamayı ayarlar uçan kafa ile topu kaleye sokardı.

Tek meziyeti önüne atılan ara topuna hareketlenmek olan onu da 10'da 1 ( en az 7'si ofsayt zaten) yapan bir forvetsen ve teknik de yoksa kusura bakma Burak bu takım sana büyük.

Yönetimin en öncelikle yapması gereken icraat fahiş kontratların revize edilmesi olmalı. Özellikle Selçuk-Burak-Hamit başta olmak üzere tavizde veilmemeli, 'Yoksa bonservisinizi alıp gidin' resti çekildiği zaman diretecek yüzleri de olmaz, kimsenin bu paraları vermeyeceği belli, en azından huzursuz olsunlar, tabi isteyen olsa da gitseler daha da iyi olur...Hatta Sneijder a da yeni sözleşme önerilmesin, 2016 ya kadar olan sözleşmesi bittiğinde düşünülür, 32 yaşında nereye gidecek sanki?...

Hamit direk feshedilmeli bence. Ya da kendine kulüp bul denmeli. Ona revize falan yapılmamalı, zaten seneye bitecek sözleşmesi. Sneijder'in sözleşmesinin yenilenmesi zaten abesle iştigal. Adamın daha 2 senesi var ve 2 sene sonra 32 olacak. Bir bekleyip görmek lazım. Ki en iyi performansında olsa bile 2016'dan sonra sözleşmesi hep 1+1 şeklinde uzatılmalı. İngiliz takımlarını örnek alsınlar biraz. Burak'a, Selçuk'a zaten değinmiyorum bile. Bir an önce kadro dışı bırakılıp gerekirse bedavaya elden çıkarılmalı ikisi de.

ImageProxy

Kral´in golü anasinin ak sütü kadar temiz...
20CM Net Ofsayt

Kaya Çilingiroğlu en güzel özeti geçiyor bu konuda bir kilo süt için koca ineği beslemek gibi burak yilmaz

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doumbia'nın sözlesmesi sene sonu bitiyor. Bunu kullanarak Doumbia icin kafa kafaya takas dielim. Yani belese gitmektense Burak'a karsılık satabilirler. Olmadı üzerine bir miktarda para veririz.

Doumbia'nın sözlesmesi sene sonu bitiyor. Bunu kullanarak Doumbia icin kafa kafaya takas dielim. Yani belese gitmektense Burak'a karsılık satabilirler. Olmadı üzerine bir miktarda para veririz.

Doumbia muhteşem olur, sakat değilse.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cetvel ile ölctünmü ? Bariz olarak 2 oyuncuda aynı cizgide, hatta ayaklarının cizgiden olan uzaklıklarına bakarsan Burak biraz daha geride gibi.

Aynı cizgide olma durumunda zaten avantaj hücum oyuncusunun. Net bir gole sırf Burak antipatisi yüzünden ofsayt demek yakısmıyor.

Selcuk ve Burak yuzunden sogudum bende takimdan ilk defa.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

90+3'de bir Pozisyon var kralımız ofsaytta kalmak için direniyor. Biraz beynini kullanıp ofsayttan çıkmayı akıl etse Sneijder'in pasıyla kaleci ile karşı karşı kalacak gerçi artık kaleci ile karşı karşıya atması bile şans.
Bknz: attığı gol.

maci izlemedim cok sükür ama attigi golü gördüm
yine emek calmis
bunun yüzünden fb ve bjklilerin karektersiz futbolcularina laf atamiyoruz iste

Necati bundan daha fazla iş yapar ama dikkat ettim bu maç sırtı dönük iyi toplar aldı 2 3 tane servis yapabildi hayret ettim.
Kesin olarakta ofsayti bilmiyor.

Geri
Üst Alt