#17 Burak Yılmaz

Galatasaray tarihinin en sevilmeyen 5 futbolcusundan biri..Servet çetin,mustafa sarp,selçuk inan,barış özbek ve burak yılmaz...

BY17.. :) vay be ofsayttan doğan direk serbest vuruş misali ofsayttan doğan en yeteneksiz "qral". İnandığım herşeyin üzerine yemin ederim bunun bize gelme dedikodularının çıktığı 2012 yazında asla ve asla istemedim gelmesini şimdi ki durum için konuşuyorsam ALLAH beni de kahretsin.. Bize geldiğin güne lanet olsun Spartak ve Lazio ne mübarek takımmışınız be...

Bu herif Şampiyonlar Ligi'nde 4 gol daha atarsa ŞL tarihimizin en golcü oyuncusu olacak.Bunu göremeyen nesiller de bir şey zannedecek bunu.

Terim Mancini ve prandelli bizim kadar bilmiyor bu işi.
bildikleri şey herneyse işe yaramıyor..futbolun sadece kendi işini yaparak oynandığını sanmaya başladı herkez bundan 10 yıl önceki futbolla şimdi arasında dağlar kadar fark var. yenekli futbolcu ile robotlaşmış futbolcuların ayrımını yapamıyorlar artık..matematiğinizin çok iyi olduğunu düşünün ve sayısal bir bölümden üniversiteye girdiğinizi düşünün diğer derslerden anlamıyorsanız o okul bitmez matematiğiniz ne kadar iyi olursa olsun..

yeteneksiz falan ofsayt krali ama

en azindan cabaliyor, kosuyor, mücadele ediyor

selcuk'da o da yok.

Cetvel ile ölctünmü ? Bariz olarak 2 oyuncuda aynı cizgide, hatta ayaklarının cizgiden olan uzaklıklarına bakarsan Burak biraz daha geride gibi.

Aynı cizgide olma durumunda zaten avantaj hücum oyuncusunun. Net bir gole sırf Burak antipatisi yüzünden ofsayt demek yakısmıyor.
Kes Lig TV dün gösterdi 20 santim net ofsayt.

Bu başlığın altında ciddi ciddi futbol konuşmaya çalışanların olduğunu görmek insanoğlunu kahırlara sevk edecek bir vehametten farksız.

Cetvel ile ölctünmü ? Bariz olarak 2 oyuncuda aynı cizgide, hatta ayaklarının cizgiden olan uzaklıklarına bakarsan Burak biraz daha geride gibi.

Aynı cizgide olma durumunda zaten avantaj hücum oyuncusunun. Net bir gole sırf Burak antipatisi yüzünden ofsayt demek yakısmıyor.
Ayaklar geride ama vücudu 20 cm önde,vücud ile avantaj saglamasa ofsayt olmazdı ama topu kafayla önune alıyor.

Sorunlarımızın % 70 inin kaynağı...

Çift forvet oynayacaksan neden Pandev-Umut oynamıyoruz ?

Ben atomu parçalarım ama bu hırbo ofsaytı yine de öğrenmez.

I am the one who knocks!

Bu adam ofsayta düşümüyor ofsaytta duruyor benim en sinir olduğum şey bu. Geri gelmiyor ofsaytta top bekliyor dün de oldu. Evlat olsa sevilmez harbiden babası ne diyor buna çok merak ediyorum.

Sorun buraktaki yetenek yada mucadele etmeme yada fizik degil. Burakta hepsi var. Ama futbol zekasi yok.zaten bu ulkede yerli futbolcularin zekasi avrupa stsndartlarinin altinda ama buraktaki futbol zekasi dusugunde altinda.

Burak'in futbol zekasini gelistirmek istiyorsan onu bir dahaki transfer dönemde Avrupa kulübe kiralacaksin.

Türkiye liginde Prandelli gibi vasat t.d.le birsey ögrenemez

Geri
Üst Alt