#17 Burak Yılmaz

Keşke Hacıosmanoğlu gibi mafya başkanımız olsaydı , adam tüm çöpleri bir şekilde gönderdi...Biz de bu rezilleri Katar-BAE-Rusya gibi ülkelere kakalardık...

Mayıs ayında yeni gelecek yönetim ilk iş bunu yapmalı , takımdaki birkaç türk hariç bütün türkler gönderilmeli...
Bence mayıs ayı beklenmemeli, devre arası kulüp bulmaları kendilerine iletilmeli.
Ruslara rahat iteleriz

Anladığım şu ki Burak' a göre;

''Ofsayta düşmemek için kafa yormak fuzuli bir çaba; kadere karşı gelinmez, ben en kısa yoldan defansın arkasına deparı atar, bu sırada da topu önüme isterim, istediğim pas atıldığında da şayet topu tutabilirsem kaleye yönelip şutu çekerim; Allahın hikmetiyle ofsayta düşmediysem veya ofsaytta kaldım da hakemler atladıysa ve topta üç direk arasından geçtiyse ne ala, zafer edasıyla 'Kapak şov' umu yaparım; bu şartlardan biri hasıl olmadı da golü atamadıysam da canım sağolsun, bir daha bir daha denerim, kısmette varsa eninde sonunda kapakları takarım nasıl olsa. Ben bunun uğruna fedakarca çırpınırken, taraftarımızın homurtularıyla konsantrasyonumun bozulması takımımın kaderini de etkiliyor nitekim!...''

B1Zb7NPIAAA5F5E.jpg:large

Bu çapsız olmadığı ve Prandelli mükemmel bir kadro çıkardığı için geçen sene İtalya'daki maçın benzerini oynayacağımızı düşünüyorum...

Savunmada gücümüz %25 artacak , sahada sürekli koşturup duran Umut olacak...

Hücum gücümüz asgari %90 artacak , zira artık ataklarımız ofsayt-hücum faul-top kontrol edememe ile kesilmeyecek...

Satilabiliyorsa satilsin...

Degilse Yedek forvetimiz olsun. Ilk 11e cikacak seviyeye bir daha ulasir mi bilmem? Zannetmiyorum

Bu adam mutlaka oynamalı diyenler,yedekteyken bu adam hangi özelliği için oyuna girmeli diye düşündüler acaba?...Hiç aradılar mı acaba?..

Burak ya ilk 11 başlar. Ya da kadro dışı kalır, satılır falan.

Yedekten girip de öyle katkı verecek oyuncu tipi değil Burak.

Devre arası yollarımızı ayırmalıyız.

Bu form durumu ile bir daha zor ilk 11 baslar (normal sartlarda).

Kadro disi birakmak ne kadar yanlis bir olay oldugunu hepimiz anlamisizdir diye düsünüyorum.

Ve satilamiyorsa ne yapacagiz? Bazen yedek kalacak, bazen tribünden seyredecek... Baska yolu yok...

Topu topu on dakika falan oyunda kaldi, on dakikacik. Hadi vasifsizsin, hadi ofsayti idrak edecek bir beyine de sahip degilsin, hadi dengesiz bir aklin ve fizigin var ve hucum faullerinle ataklarimizi sonlandiriyorsun... Sadece ama sadece on dakikacik oyunda kalip hic mi adam kovalamazsin, hic mi pres yapmazsin be sahtekar? Kuruttun ulan bizi 2 senedir. Derwall'in tirnaklariyla kaziyarak oturttugu ve istisnalar haricinde cok kotu donemlerimizde dahil asla taviz vermedigimiz oyun karakterimizi yokettin geldiginden bu yana. Tez zamanda ya bi yere transfer olursun ya da sakatlanirsin. Lanet olsun, beni insanliktan cikardin.

Bu vasifsiz icin sirasiyla Necati, Baros ve Elmander'i yiyen Fatih Terim'e de, bu vasifsiza zaten 3 sene daha sozlesmesi varken kontratini uzatan buyuk baskan dedigim Aysal'a da yaziklar olsun.

Dortmund maçında çok beğendim Burak'ı. İlk kez bu kadar zararsızdı takıma

Lewa vs Burak konusuna yorum yapmamam tam bir skandal olmuş. Sanırım o zamanlar yorum yapma gereği dahi görmedim. İlk sayfa mesajlar müthiş ama, forumun üstün futbol dahilerini tek tek ortaya çıkarmış. :D

Geri
Üst Alt