#17 Burak Yılmaz

Sana rağmen kazanıyoruz ya ben asıl ona hayret ediyorum. 2 tane %100 golü yedin. Atakları kesiyosun, her topla bulusman ofsayt. Sen nası forvetsin anlamak güç.

Necip ile beraber Türkiye'nin en yeteneksiz oyuncusu. Öyle bir kısmet var ki adamda şu haliyle Türkiye'nin en iyi forveti oluyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
3 tane net pozition kacirdin, lan vuracagin zaman vurmuyorsun bilmem kime pas atiyorsun, pas atacagan zaman auta atiyorsun. kosacagin yeri bilmiyorsun, lan umut iyi dayaniyor valla

Gekas Akhisar'da 9 gol attı , bu rezil herifin yerine Gekas oynasaydı muhtemelen 9/9 yapmıştık ve Gekas 20 golü bulmuştu...

1-Sneijder'in attığı pası ayağından açtı.
2-Karabüklü oyuncunun pas hatası sonucunda soldan girdi kalecinin üstüne vurdu.Biraz beklese soldan Sneijder geliyordu
3-2.yarı Umut ya da Dzemaili'nin soldan pasında sağ ayağına alıp Hamit'e pas atmaya çalıştı
4-Rakip sahada bomboş kaleci ile karşı karşıyayken topu üzerinden aşırtmak yerine kaleciye çalım attı.

4 tane pozisyonu öldürdü benim saydığım.Yediğimiz golde adamı kaçırmasına,pres yapmamasına ve hava toplarından kaçmasına girmiyorum

abi bilerek atmıyo ya başka açıklaması yok bu nedir! koşmuyo.. vurmuyo.. sürekli yanlış yerde..

Rezalet oyununa rağmen yine 90 dakika sahada kaldı prandelli ne yapmasını bekliyor anlamıyorum

Bı adamın sakatlanması halinde şampiyon oluruz. Yoksa kötüde olsa her maç oynayacak

taraftarin sabrini sinamak icin oynatiyolar baska aciklamasi yok 84 ten beri galatasaray i izliyom iorfa lukunku knup lari filan gördüm ama böyle rezil takimin icine eden oyuncu görmedim

Herif kaleciyle karşı karşıya kaldığında aşırtmadı ya la. Bakalım aklına geldi mi. Gelmemiştir bile ne gezer bunda. Rezil etti maçı milyon kere ofsayttaydı

Geri
Üst Alt