#17 Burak Yılmaz

Dün harbiden rezaletti. 4 pozisyondan en az birini mutlaka atmalıydı. Beceri kazanacağına beceriksezleşmesini anlamak mümkün değil.

Sent from my iPhone using Tapatalk

burak yüzünden geçen yıl şampiyonluğu kaybettik aynı baros yüzünden kaybettiğimiz gibi
aaaaaa dediğinizi duyar gibiyim geçen yıl çok rahat 4-5 olcak maçlar ya malup yada berabere bitti dünde aynısını yaşayacağımızı düşündüm açıkça
tabiki baros la burak kıyas edilemez ama baros da çok gol kaçırıp takımın puan kaybetmesine sebep oldu
bence ikiside takımı çok oluymsuz etkiliyor ben bile stres ve umutsuzluğa kapılıyorum nasıl olsa gol atamıyoruz diye rakibinde moralini yükseltiyor

Karşı karşıya kaldığın pozisyonda kaleciyi 10 metre önde yakalıyorsun. Amatör küme de bile kalecinin üstünden aşırtma vuruş yapıyorlar. Ne diyelim biz sana?

Bu adam bizi ailece sinir krizine sokacak. Bir oyuncu bu kadar yeteneksiz olamaz.

Yeteneksizlikte son nokta daha ötesi yok bi futbolcuda futbolla ilgili nasıl hiç bi özellik olmaz ve bu adam Galatasaray gibi bi takımın futbolcusu inanilir gibi değil

Pozisyon kaçırmasını geçtim, bütün takım pres yapıyor, saldırıyor rakibe bu beyfendi eli belinde dolaşıyor. Takım arkadaşı olsam orda gider küfür ederdim.

Servet Çetin daha teknik bundan. Sneijder eminim top Burak'a gelince artık gülüyordur.

Abartin Abartin
Burak ligin en iyi forveti ve kapakları takmaya devam edecek.

Bugun gitse arsenal tottenham atletico kapimizda beklerler.

* LG G2 Tapatalk *

Digitürk var evde. EPL'yi izliyorum QPR-City maçına dek geldim QPR'nin forveti Austin gözüme yıldız gözüktü resmen. Avrupanın en kötü forveti bizde kim ne derse desin

Burak'ın tek şansı ülkece forvet yetiştiremediğimiz bir döneme denk gelmiş olması.

Bu herif bizi yakacak. Gene sene sampiyonlugu etttigi gibi hediye edecek 4. yildizi. Elalem Ba, Cardozo gibi santrafor kullanirken biz bununla 4'e abone oluruz.

Bu herif bizi yakacak. Gene sene sampiyonlugu etttigi gibi hediye edecek 4. yildizi. Elalem Ba, Cardozo gibi santrafor kullanirken biz bununla 4'e abone oluruz.

Vallahi ligteki oyuncular defans olarak lesh, o yüzden ne kadar saglam forvetin varsa okadar rahatsin biz de bu herif icin her td yiyoruz, sözde kral ya...

demba ba nin attigi gol ü burak a ver, 40 gere denese bi tanesini atsa o bile basari olur.

Rakiplerin forvetlerini görünce imreniyorum resmen.
Birde Italyan cikip Tr'nin en büyük golcüsü diyor suna. Pehh
Ligin en kötü forveti.

Geri
Üst Alt