#17 Burak Yılmaz

Vallahi ligteki oyuncular defans olarak lesh, o yüzden ne kadar saglam forvetin varsa okadar rahatsin biz de bu herif icin her td yiyoruz, sözde kral ya...

demba ba nin attigi gol ü burak a ver, 40 gere denese bi tanesini atsa o bile basari olur.

TR liginde sampiyonlugun anahtari santrafor.

Bir ara burada çok destek oldum(kötü olduğu zamanda) ama artık kanser etmeye başladı....bilmem ne dersiniz ama benim beğendiğim ve bize uyacak bir adam var Eintracht Frankfurt takımında Alexander Meier....1.96 boyunda ve 31 yaşında...ben çok beğeniyorum kendisini....belki çok gol atmaz ama top saklamasını biliyor ve en önemlisi kafa toplarında çok iyi....

Bir ara burada çok destek oldum(kötü olduğu zamanda) ama artık kanser etmeye başladı....bilmem ne dersiniz ama benim beğendiğim ve bize uyacak bir adam var Eintracht Frankfurt takımında Alexander Meier....1.96 boyunda ve 31 yaşında...ben çok beğeniyorum kendisini....belki çok gol atmaz ama top saklamasını biliyor ve en önemlisi kafa toplarında çok iyi....

kimi getirirsen getir burak tan faydali olur, burak eskiden fazla kosardi (bizde hic bir zaman degil de, daha fenerde besiktas ta oynarken) bi kac kere gol kralligi kaptigi icin, adam artik ilerde tek top bekliyor, cogu zamanda beklemek okadar yoruyor ki, adam ofsayta duruyor ve is isten gecmis oluyor

Boş vakitlerinde İskender Alın'ı izle en azindan 5 pozisyondan birini gol yaparsin

Beyler Burak evlenmemiş miydi ? Hala gece alemlerinde bu. Düzenli hayat olmayınca futbol b-ka sarar.

Dün Ts macını izlerken Cardozo'nun rakip savunmaları ustaca kollaması dikkatimi cekti. 1 kere ofsayte kaldıgını görmedim.

Burak'ın böyle bir derdi yok, halısahada mac oynuyormus gibi pas geldimi hic düsünmeden fırlıyor ve beni cileden cıkarıyor.

8 CL gol attigi sezonda onu hemen satmaliydik, 10m euro bile veren enayi kulüp bulabilirdik bence.

simdi her maç sonu buraya gelip ne kadar vasat oldugunu tartisiyoruz.

Bu herif milyonları götürüyor ya....... Hay dünya ben senin adaletini seveyim be.

Boş bir zamanım olacak bu adamı 2 sene önce savunanların mesajlarını burda paylaşacağım.

Boş bir zamanım olacak bu adamı 2 sene önce savunanların mesajlarını burda paylaşacağım.

Bu herif geldiginde bir kaç kisi vardi bunu elestiren. Millet Lewandowskiyle filan kiyasliyordu. Ilk maçindan itibaren top özürlü oldugu net belliydi. ama gol atiyor yeaa dediler. Drogba olmayinca gol'de atamiyor beceriksiz.

Geri
Üst Alt