#17 Burak Yılmaz

Bu herif geldiginde bir kaç kisi vardi bunu elestiren. Millet Lewandowskiyle filan kiyasliyordu. Ilk maçindan itibaren top özürlü oldugu net belliydi. ama gol atiyor yeaa dediler. Drogba olmayinca gol'de atamiyor beceriksiz.
Burak uzun süredir Süper Lig'de oynuyor 1-2 sezon hariç hiç bir zaman vasatın üstüne çıkmadı. Şu anki performansı gerçek performansı.

Ne Prandelli onu kesecek, ne maasin da indirime gidecek, ne de takimdan gonderilecek.

Burak'ta, en iyi arkadasi da daha cok sac bas yolduracak bizlere. Artik Burak gitmeli, oynamamali filan demek sacma geliyor. Burak'ta Selcuk'ta ilk 11'de Sneijder'den once yazilan adamlar.

Kulupte ne hoca, ne yonetici olunca boyle oluyor tabi. Abdurrahim abileri bol bol siteden haber yalanlasin.

Ne Prandelli onu kesecek, ne maasin da indirime gidecek, ne de takimdan gonderilecek.

Burak'ta, en iyi arkadasi da daha cok sac bas yolduracak bizlere. Artik Burak gitmeli, oynamamali filan demek sacma geliyor. Burak'ta Selcuk'ta ilk 11'de Sneijder'den once yazilan adamlar.

Kulupte ne hoca, ne yonetici olunca boyle oluyor tabi. Abdurrahim abileri bol bol siteden haber yalanlasin.
+1905

Yanındaki adama pas vermekten aciz,gol vuruşu zayıf oğlu zayıf,hava topuna çıkma teşebbüsünde bile bulunmaz,oyun aklı sıfır,sık ofsayta düşer,çok faul yapar...Şu anda çok tanınmayan bir transfer açıklansa ve özellikleri de bu saydıklarım gibi olsa adamın anası ağlatılmıştı burada...

Ama yukarıdaki özelliklere sahip,yani sıfır özelliğe sahip bu adam hala şu ülkenin en iyi santrforu diye şişiriliyor,hala kesilmesi gündeme geldiğinde olur mu öyle şey diye savunuluyor.Bu nasıl bir algı yönetimidir,bu nasıl bir medya örgütlenmesidir,bu nasıl bir güçtür..

Adamlar sneijder geldiğinde yerin dibine soktular,sneijder bir sürü maç aldı,daha 3 hafta önce yüzyılda bir olacak şekilde fener maçını tek başına aldı ama sneijder sorunlu oyuncu algısı yaratıldı ,geldiğinden beri hiçbir şey vermeyen diego müthiş profesyonel,takıma yavaş yavaş uyum sağlıyor.

Melo çok sorunlu berbat karakterli bir adam,emre ise dışarıda müthiş bir insa,geldiğinden beri 3-4 kez atılan meireles gündeme bile gelmiyor.

Emenike,sow gibi adamları beğenmeyenler burakı galatasarayın birinci santrforu olarak görüyor.

Şu takıma 10 senedir ebouenin 1 senede yaptığı katkıyı yapmayan sabri gibi adam kadro dışı kalınca vefadan bahsedenler,semih gibi gol krallığı yaşamış,alt yapıdan çıkmış adamı bir kalemde silince vefa gündeme gelmiyor.

Yani medya tamamen fenerbahçenin kontrolü altında, artık şu fener medyasının şu takımı içerden bitirme planınına alet olmayın.Burak, selçuk,veysel,sabri gibi adamlar onlara göre hep oynamalı bu takımda.Sneijder sistemi bozar,melo dengesiz,pandev bitik,bruma ise balon...Artık yemeyin ve saçma sapan argümanlarla yeteneksiz adamları burada savunmayın..

Sneijder bozuyor bunu. Yoksa pırlanta gibi bir forvet. Topu da kontrol eder, kafaya da çıkar, ofsayta da düşmez, gollerini de leblebi gibi ata, takımın en faydalı oyuncusu olur ama gel de gör ki takımda Sneijder var.

Sneijder bozuyor bunu bozuyor :):)

I am the one who knocks!

Aklıma geçen haftalarda bi pozisyon geldi. Muslera degaj kullanacaktı ama kamera Burak'ın bulunduğu rakip defans bloğunu gösteriyordu o sırada. Rakibin geri 4 lüsü çizgi halinde alanlarını almış bekliyor, Burak da bunların 5-10 metre arkasında ellerini havaya kaldırmış Muslera'dan top istiyordu. :D :D :D

İşte orada tam olarak anladım ki aslında ofsayta falan düşmüyor, adam zaten hep ofsaytta. :D

Bundan 1-2 sene önce burak'ın en formda zamanlarında Burak'ı eleştirirken de diyordum ligin maalesef en kalitesiz forveti bizde diye. O sıralar acaba abartıyor muyum diye düşünüyordum bazen ama zaman beni haklı çıkardı.

Burak artık çiviyi çaktı, teknik direktörle alakası olmayan bir durum var sanıyordum ve yukarıdan oynatılması için talimat geliyor sanıyordum fakat geçen NTV'deki programda Hasan Şaş "kadronda Umut ve Burak varsa, ilk oynayacak adam Burak'tır" deyince anladım ki bu insanların hiçbiri zerre fuboldan anlamıyorlar. Futboldan anlayan adam da bizim leş süper lig'in leş takımlarına antrenör olarak gelmiyor zaten.

Son düzenleme:
Umut golü atınca 1 dk falan tepkisiz kaldı.

Acayip kindar oyuncu.

Burak rotasyon oyuncusudur sok 60'dan sonra vallaha da billaha da iş yapar.

Dun grip oldugu icin oynamadi,bugun de selcuk grip oldugu icin idmana cikmamis.
Bunlar ayni oda'da neler yapiyorlar acaba:D

Geri
Üst Alt