#17 Burak Yılmaz

Avrupa'ya satma şansımız arttı bugün. Güzel! ;)
Dünya futbolunun zirve organizasyonunda 8 gol attığı zamanda bile satamadık ,
herkes biz gibi değil biz gollere bakıp hıralll derken ,
adamlar futboluna bakıyorlar ,
Haa umarım kakalarız birilerine !
Bu arada biz derken genele lafım .

bu perfomansi bizde devamli.. her macda göstere bilse kimse tik ses cikartmaz. cok iyi oynadi ilk yarida. oyun icinde hemen hemen sifir hatayla oynadi takim oyununda. inananamadim vallahi :)
bize gleince yanindaki adama pas atamiyor gercigi

İroni mi yapıyorsun ciddi misin iyi oynadığı hakkında ?

bu perfomansi bizde devamli.. her macda göstere bilse kimse tik ses cikartmaz. cok iyi oynadi ilk yarida. oyun icinde hemen hemen sifir hatayla oynadi takim oyununda. inananamadim vallahi :)
bize gleince yanindaki adama pas atamiyor gercigi
Al abi bi snickers ye.

-Tapatalk-

hayir ironi yapmiyorum. bir ronaldo degil ve aslada olamayacak zaten onu beklyiorsaniz. burak imkanlari ile bu macda gayetde iyi oynuyor.

5 metreden gol kaçırdı,boş kaleye gol atamadı ve 2.yarı karşı karşıya kaçırdı...

Eğer bunları değerlendirmek seni Ronaldo yapıyorsa , seninle bu zamana kadar boşuna konuşmuşuz...

hayir ironi yapmiyorum. bir ronaldo degil ve aslada olamayacak zaten onu beklyiorsaniz. burak imkanlari ile bu macda gayetde iyi oynuyor.

Herkes Ronaldo olmasını bekliyordu hacı iyi çözmüşsün işi. Bende 3 senedir diyorum bu adam bi Messi bi Ronaldo bi Robben olamaz diye zaten top kontrol edip pas atmayı bilse Real Madrid'de oynar baktığımız zaman.

ulan senin yaptığın işe 3 milyon veren adam net dünyanın en keriz adamıdır. senin emeğinin karşılığı anca asgari ücret + akbil olur yemek fişi bile alamazsın adaletli bi dünyada

5 metreden gol kaçırdı,boş kaleye gol atamadı ve 2.yarı karşı karşıya kaçırdı...

Eğer bunları değerlendirmek seni Ronaldo yapıyorsa , seninle bu zamana kadar boşuna konuşmuşuz...

bir o posisyona girmek kolay degil öyle ki devamli giriyor o posisyonlara.
iki burakin golerine ben laf bile etmedim ki önemli olan oyun icinde yaptigi positif katki bu macda.
ve son olarak . hakan sükürü nasill bilirdin ?!

bir o posisyona girmek kolay degil öyle ki devamli giriyor o posisyonlara.
iki burakin golerine ben laf bile etmedim ki önemli olan oyun icinde yaptigi positif katki bu macda.
ve son olarak . hakan sükürü nasill bilirdin ?!

Ya boş boş konuşma...Bak bir başlık daha var onda da "Duvar pası atamaz Messi değil o " yaz...

Gerçi gerek yok ben senin yerine yazdım...

Ya dünyanın neresinde SÜREKLİ-ARALIKSIZ olarak müsait gol pozisyonu kaçıran adam "Pozisyona giriyor yeeeaaa" diye övülür ya bu rezil yetmiyor bir de savunucuları adamı çıldırtıyor...

Ya boş boş konuşma...Bak bir başlık daha var onda da "Duvar pası atamaz Messi değil o " yaz...

Gerçi gerek yok ben senin yerine yazdım...

Ya dünyanın neresinde SÜREKLİ-ARALIKSIZ olarak müsait gol pozisyonu kaçıran adam "Pozisyona giriyor yeeeaaa" diye övülür ya bu rezil yetmiyor bir de savunucuları adamı çıldırtıyor...

asil bos konusan sensin bence tabiki ama ya neyse. hadi iyi aksamlar sana. Galatasaray futbolcularina köstek olmaya devam . ancak bunu becere biliyorsunuz buralarda. özelikle sen.

2 tane attı bi o kadar kacırdı rezil herif

bu herif topcu felan degil

Yav gözünüzü seveyim su rezili savunmayin. Yapmayin etmeyin ya, bukadar cahil olmayin. Illaki savunmaya calisanlar ne hallere düsüyor kendileri farketmiyorlar.

Top oynayamiyor iste OYNAYAMIYOR. Üstelik ahlaksizin teki. Defolup gitse

asil bos konusan sensin bence tabiki ama ya neyse. hadi iyi aksamlar sana. Galatasaray futbolcularina köstek olmaya devam . ancak bunu becere biliyorsunuz buralarda. özelikle sen.

Ya köstek olup ne yapıyorum bu herife ne diyorsun ? Herif senede 10 milyon tl kazanıyor ben öğrenci halimle bu kendi halinde forumda dahi eleştiremiyorum bu ne ya ?

Arkadaş maç sırasında misafir ağırlayıp,başka konulardan konuşup arada sırada maça bakan adamlar bile bunun nasıl yeteneksiz olduğunu öğrendi.Oturup 90 dakika maç izleyip hala bu adamı savunan kişi ya gözünden sıkıntılıdır ya da net fenerlidir..

Burak ne kadar yeteneksiz oldugunu futboldan anlayan söyler, ama bugün 2 gol attigi için onu fazla elestirmek gerek olmadigini düsünüyorum, tmm adam yine pozisyonlari kaçirdi ama geçen oynadigi maçlari kadar vasat oynamadi. Biraz pozitif düsünmek lazim, adam golleri attigi müddetçe belki daha iyi bir Burak izleyebiliriz.

Sonuçta o da Galatasaray oyuncusu.

Ya dünyadaki en aptal Galatasaraylıların olduğu gs sözlükte bile adamı savunan çıkmamış kendinize gelin...

Attığı golün teki penaltı, eeee diğerini de kaleci içeri aldı zaten....

Kaçırdıklar

1.Kaleye 5 metre mesafede
2.Boş kale
3.Yine yine yine kaleciyle karşı karşıya

Geri
Üst Alt